Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
الان قیمت 3DS چنده ؟ رنگ سفیدش پیدا میشه ؟
بازیای DS رو هم اجرا میکنه ؟
مرسی

بالای 20 بار این سوالا دقیقا تکرار شده
یه 4 صفحه قبلی رو هم یه نگاه بندازید زودتر به نتیجه می رسید
رنگ سفید فعلا نداره یا من ندیدم
قیمت هم بین 320 تا 420 هست
ورژن پال گرون تره
بله. با فلش کارت های خاصی که مخصوص این کنسول هست اون بازی ها هم اجرا میشه

بالای 20 بار این سوالا دقیقا تکرار شده
یه 4 صفحه قبلی رو هم یه نگاه بندازید زودتر به نتیجه می رسید
رنگ سفید فعلا نداره یا من ندیدم
قیمت هم بین 320 تا 420 هست
ورژن پال گرون تره
بله. با فلش کارت های خاصی که مخصوص این کنسول هست اون بازی ها هم اجرا میشه

ممنون ولی مجبور نبودین جواب بدین اگه انقد سوال تکراری آزارتون میده
گفتم شاید قیمتا تغییر کرده باشه
مرسی

مرسی

کیا جان ولی هنوز به نظر من نگیر چون همون بازی DS اجرا کردنش زیاد stable نیست چون خیلی واسه کنسول آپدیت میاد و اگه فلش کارتت آپدیت نشه، قابلیت بازی DS رو باهاش از دست میدی.
به نظر من یا صبر کن یا DS بگیر.

مرسی
بابت این گفتم که اگه یه نگاه به صفحات قبلی می کردید علاوه بر بدست آوردن اطلاعات در مورد کنسول به جواب سوالتون هم سریعتر می رسیدید
و الا پاسخ به دو تا سوال چیزی از من کم می کنه
به نظر من بگیر چون ماریو و رزیدنت اویلش ارزشش رو داره
ولی اگه میخوای حرفه ای باهاش DS بری که بهت پیشنهاد می کنم به جای فلش کارت مخصوص این بازی واسه 3ds که 35 - 40 تومن قیمت داره یه DS لایت دسته دوم تمیز بگیری 100 تومن که هم به خوبی همه بازی ها رو میاره و هم دیگه دردسر آپدیت و اینا رو هم نداری و می تونی با 3ds براحتی بازی کنی

بابت این گفتم که اگه یه نگاه به صفحات قبلی می کردید علاوه بر بدست آوردن اطلاعات در مورد کنسول به جواب سوالتون هم سریعتر می رسیدید
و الا پاسخ به دو تا سوال چیزی از من کم می کنه
به نظر من بگیر چون ماریو و رزیدنت اویلش ارزشش رو داره
ولی اگه میخوای حرفه ای باهاش DS بری که بهت پیشنهاد می کنم به جای فلش کارت مخصوص این بازی واسه 3ds که 35 - 40 تومن قیمت داره یه DS لایت دسته دوم تمیز بگیری 100 تومن که هم به خوبی همه بازی ها رو میاره و هم دیگه دردسر آپدیت و اینا رو هم نداری و می تونی با 3ds براحتی بازی کنی

ممنونم از راهنماییتون نظر خودمم همینه چون بازیای زیادی میخوام با DS بازی کنم !
DSi جدید تره یا DS lite ؟ برای بازی کپی باید رم بگیرم درسته ؟ دنگ و فنگ اپدیت و از این چیزا نداره ؟
بازم ممنون

DSi جدید تره یا DS lite ؟ برای بازی کپی باید رم بگیرم درسته ؟ دنگ و فنگ اپدیت و از این چیزا نداره ؟
بازم ممنون

dsi جدید تره (فرقش: دوربین داره، یه کم صفحه نمایشش بهتره، باتریش یه کم ضعیف تره، از نظر مشخصات فنی هم یه کم قوی تره (ولی توی بازی ها تا جایی که من میدونم هیچ تفاوتی ندارن)، در ضمن DSI بر خلاف DSLite جای کارت های GAMEBOY رو ندارن(که فکر نکنم خیلی مهم باشه))
در کل به نظر من اگه فقط میخوای بازی کنی DSLite با توجه به قیمتش به صرفه تره...DSI یه مقدار توی مولتی مدیا و چیزهای جزیی بهتره ولی در عوض گرون تره...
برای کپی باید یه R4 با یه رم بگیری ،تنها دنگ و فنگ هم همینه که بازی رو کپی کنی توی رم!:d

آخرین ویرایش:
ممنونم از راهنماییتون نظر خودمم همینه چون بازیای زیادی میخوام با DS بازی کنم !
بازم ممنون

دنبال یه دسته دومش باش
نو خیلی برات گرون میفته فکر کنم DSi الان 230-240 تومن هست ولی دسته دو یه DS Lite رو می تونی 100 تومن هم پیدا کنی یا dsi رو 120-130 تومن
هیچ فرقی هم بین lite و dsi توی بازی کردن نیست. یه سری ویژگی ها مثل وایرلس( که سرعت بروزرش افتضاحه) و همون چیزایی که دوستمون بالا گفت ولی توی اجرای بازی هیچ تفاوتی ندارن

روی دسته دوم ها هم اکثرا r4 و رم هست فقط حواست باشه که بازی های جدید رو هم بیاره. من یکی گرفتم یه r4 روش بود که بازی ها جدید رو نمیاورد و چون تقلبی بود و اکثر r4 های توی ایران هم تقلبین آپدیت نشد.
مثلا از فروشنده بپرس که پلنت ورسوز زامبی رو اجرا می کنه یا نه ویا انگری برد.اگه اینا رو اجرا کنه تقریبا تمامی بازی ها رو اون r4 یا dstt اجرا می کنه.

اقا مثل اینکه نه قیمت DC و نه زمان آوردن بازیش مشخص نیست البته منشی این فروشگاه به من قیمت و زمان تقریبا مشخصی داده بود
الان بهم صاحب فروشگاه توی فیس بوک PM داد و منم اینجا تصحیح می کنم که دوستان مطلع بشن

اقا مثل اینکه نه قیمت DC و نه زمان آوردن بازیش مشخص نیست البته منشی این فروشگاه به من قیمت و زمان تقریبا مشخصی داده بود
الان بهم صاحب فروشگاه توی فیس بوک PM داد و منم اینجا تصحیح می کنم که دوستان مطلع بشن

اره به منم گفت معلوم نیست کی میارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or