Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
من یه خورده دو دلم
موندم که الان بگیرم و بعد پد مربوط به استیک دوم رو بهش وصل کنم یا منتظر بمونم واسه نسخه جدید کنسول که پد هم روش هست؟
هنوز قیمت 180 دلاریش به ایران نرسیده؟

جوابش خیلی سادست. اگه اکثرا تو خونه بازی میکنی (چون دیگه تو جیب جا نمیشه D: ) و میخوای بازی اوریجینال براش بگیری, همینو وقتی قیمت 170 دلاریشو پیدا کردی بخر
در غیر اینصورت منتظر بعدی باش

کلا هیچی روی قسمت بازی نمیاره منظورم اینکه روی منوی اصلی دستگاه هست یا وقتی وارد خود منوی R4 میشی هیچی نشون نمیده
راستی دستگاه شما 3DS هست یا DS
مال من 3ds هست
منظورم هم اینه که تو منو چیزی نمیاد
راستی من از توپخونه 3ds نوشو خریدم 300:d

مال من 3ds هست

پس احتمال 99 درصد r4 شما خراب شده چون اینطور که میگید قبلا روی دستگاه جواب میداده ولی حالا نمیده چون اگر پلاگین و یا فایل دیگه ای از روی r4 پاک بشه بازم عکس r4 روی قسمت بازی میاد

راستی از کدوم فروشگاه خریدی :d

جوابش خیلی سادست. اگه اکثرا تو خونه بازی میکنی (چون دیگه تو جیب جا نمیشه D: ) و میخوای بازی اوریجینال براش بگیری, همینو وقتی قیمت 170 دلاریشو پیدا کردی بخر
در غیر اینصورت منتظر بعدی باش
کجاش ساده هست؟:دی معلوم نیست که اون پدی که داره میاد قیمتش چند هست و نسخه جدید چه تغییراتی توش داده میشه

مال من 3ds هست
طبق گفته این دوستمون معلومه که 170 دلاریش اومده چون فکر کنم 400 تومن بود درسته؟
بعد دوستان بازی های اصلش پیدا می شه؟ یعنی مثل PS3 هست که دست به دست بخریم و بعد بفروشیم؟

بیا این جواب بقیه ی مشکلاتت:

معلوم نیست که اون پدی که داره میاد قیمتش چند هست

دیگه هر چی باشه بیشتر از 30 دلار نیست (99 درصد)

نسخه جدید چه تغییراتی توش داده میشه

این هم خبر مربوط به اون شایعه 3DS بعدی با تغییرات احتمالی:

http://www.vg247.com/2011/08/23/rumour-twin-stick-3ds-hardware-revision-inbound/

دیدی رو دیدی :d اشتباه شد:
دیدی چقدر سادست :d

• Like
Reactions: Wander
بیا این جواب بقیه ی مشکلاتت:

دیگه هر چی باشه بیشتر از 30 دلار نیست (99 درصد)

این هم خبر مربوط به اون شایعه 3DS بعدی با تغییرات احتمالی:

http://www.vg247.com/2011/08/23/rumour-twin-stick-3ds-hardware-revision-inbound/

دیدی رو دیدی :d اشتباه شد:
دیدی چقدر سادست :d
خیلی جالبه
نوشته اونکه وی یو رو لو داد خبر داده که نسخه جدید قرار هست توش قابلیت 3D کمرنگ بشه و احتمالا بعد از یه مدت بکل فراموش می کنن که این چنین قابلیتی هم روی این کنسول یه روز وجود داشته!lol
و بازم گفته شده که مشکل هزینه و وقتگیر و پردردسر بودن تاییدیه نینتندو به third-party بازم باعث ضعف نرم افزاری کنسول شده
نمی دونم چرا انینقدر نینتندو عجله داره و نمی زاره که این کریسمس بره و بعد با توجه به بازخورد فروش کنسول، دست به این مدل کارها بزنه. الان گفته شده که به دلیل اینکه 3D برای چشم ضرر داره و بهمین خاطر فروش کنسول داره ضربه می خوره نینتندو هم توی نسخه بعدی علاوه بر اضافه کردن یه آنالوگ سرکل، قابلیت 3D رو هم کمرنگ کنه
من که فکر می کنم می شه روی این قابلیت خیلی کارها کرد و نباید اینقدر عجله ای تصمیم گرفت. البته یه مقدار هم بعیده این نظریه چون گفته شده حتی اسم کنسول هم میخواد تغییر کنه!

قابلیت 3D رو هم کمرنگ کنه

راستش من هم نفهمیدم منظورش از این جمله چیه. کمرنگ کنه یعنی چکار کنه؟ قسمت اصلی و مهم 3DS همین 3D ش هستش. (یکی از برتری هاش نسبت به Vita) اگه بخواد اونو برداره که دیگه معنی نمیده.

3D برای چشم ضرر داره

اگه فرضم کنیم که ضرر داره, مگه نمیشه با کمک اون دکمه ی کشوییه کنار LCD این قابلیتو خاموش کرد. خب هر کی براش ضرر داشت, خاموشش میکنه.

به هر حال فعلا نصف این شایعه (Circle Pad شماره ی 2 ) به حقیقت پیوسته. باید تا پایان سال منتظر بود...

راستش من هم نفهمیدم منظورش از این جمله چیه. کمرنگ کنه یعنی چکار کنه؟ قسمت اصلی و مهم 3DS همین 3D ش هستش. (یکی از برتری هاش نسبت به Vita) اگه بخواد اونو برداره که دیگه معنی نمیده.
گفتم دیگه. منظورش اینه که بعد یه مدت فراموش می شه و دیگه از این قابلیت کنسول به شکلی که قرار بود استفاده نمی شه که منم بعید می دونم این اتفاق بیفته چون کنسول رو واسه این منظور معرفی کردن

قضیه همون داستان touchـه چند سال پیشه، هر بازی بنا به نیازش استفاده میکنه ازش. البته شرکت های 3rd party چون به خوبی خود نینتندو نمیتونن برای کنسول بازی بنویسن، بعضاً وقتی بازی سه بعدی درست میکنن، با فعال کردن قابلیت سه بعدی مجبور میشن گرافیک رو به طور محسوسی کم کنن که باعث ضدحال خوردن به ملّت میشه، شاید از این قضیه ناراحتن.

به هر حال یه نفر کارش رو در ضمینه "بازی سازی" (نه ساختن "انیمیشن های متعامل!) درست بلد باشه، همین نینتندو ـه.

دوست من. سایتش در حال تعمیره و این50 درصد هم مال اونه نه پیشرفت هک!
زیرش یه ویدئو هست که نشون میده بازی رو اجرا میکنه.
زیر ویدئو هم نوشته مفتخریم که برای اولین بار در جهان تونستیم بازی رو اجرا کنیم و ... .
جالب اینه که روی 3DS V2.1.0-4 تونستن اجراش کنن.(یعنی کنسول آپدیت شده)
راستی با فندق شکن برو تو سایت تا ویدئو ببینی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or