Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
ممنون از کمکت
من تهرانم
مال من هم1.6 روش نوشته
منظورت از r4 اصل چیه؟

یه سر به این سایت بزن این نمونه رو میگم البته یه سری dstt هست که برای 3ds اومده اونها هم بد نیست ولی موقع خرید به شرط جواب دادن بخر در کل فعلا چه r4 اصلی وچه غیر اصلی فقط بازیهای ds رو جواب میده
http://www.r4isdhc.com/r4-product/

دوستان.3ds هک نشده (که بازی 3ds کپی بخوره). این سایتی که معرفی کردین من چند ماه پیش دیده بودمش همین مطالبو داشت.تو فروم های خارجی همه نوشتن 3ds هک نشده لطفا سوال نفرمایید!
فکر کنم باید منتظر بمونیم تا بازی های جدید و محبوب نینتندو بیان تا هکرها به خودشون بیان

نمیدونم کسی اینجا گفته یا نه ! نینتندو یه وسیله جانبی برای 3DS طراحی کرده که Circle Pad دوم رو به کنسول اضافه میکنه ! :دی کلآ از اول هم عرضه یه کنسول توی این دوره زمونه با یه آنالوگ (یا Circle Pad) به نظرم کار اشتباهی بود !
http://ds.ign.com/articles/119/1192682p1.html

97321984463895717676.jpg

ای بابا:biggrin1:
اینطوری که ظاهرش نشون میده خیلی باید سنگین شده باشه و البته خیلی هم بی ریخت:biggrin1:
بعد الان تکلیف بازیسازها چیه؟ باید بر اساس یه آنالوگ بازی بسازن یا دوتا؟
نینتندو هم خل شدها:biggrin1:

نمیدونم کسی اینجا گفته یا نه ! نینتندو یه وسیله جانبی برای 3DS طراحی کرده که Circle Pad دوم رو به کنسول اضافه میکنه ! :دی کلآ از اول هم عرضه یه کنسول توی این دوره زمونه با یه آنالوگ (یا Circle Pad) به نظرم کار اشتباهی بود !
http://ds.ign.com/articles/119/1192682p1.html

97321984463895717676.jpg

lol
کم کم این کنسول داره بلای گیم کیوب سرش میاد. آخه این چیه انداختن روش؟ عین این می مونه که کنسول رو وصله کردن!

آخرین ویرایش:
ای بابا:biggrin1:
اینطوری که ظاهرش نشون میده خیلی باید سنگین شده باشه و البته خیلی هم بی ریخت:biggrin1:
بعد الان تکلیف بازیسازها چیه؟ باید بر اساس یه آنالوگ بازی بسازن یا دوتا؟
نینتندو هم خل شدها:biggrin1:
احتمالش وجود داره که یه سری از بازی های معروف مثل Monster Hunter با پشتیبانی از دو تا Circle Pad بیاد تا این وسیله محبوبیت پیدا کنه ! :دی

میشه بفرمایید چه جوری به کنسول وصل میشه؟
احتمالآ سرچ کنیم به جواب میرسیم ولی آسون ترین راه اینه که کل این قطعه با یه ورودی (حتمآ پشت یا کنار 3DS یه ورودی ای داره دیگه :دی) بهش وصل میشه.

اریا به درد نمی خوره حالش به اینه که با قلم نشونه بگیری کنترلش هم خیلی بهتره اینجوره تازه این چیه باسه رستم ساختنش:d
آخه خیلی از بازی ها هستن که با قلم نمیشه ! :دی مثلآ میخوای دوربین رو بچرخونی توی بازی سوم شخص ! :دی بعد منم چون رستم هستم و دستام بزرگه از این وسیله خوشم اومده ! :دی کلآ جذبه داده به کنسول !! :دی

lol
کم کم این کنسول داره بلای گیم کیوب سرش میاد. آخه این چیه انداختن روش؟ عین این می مونه که کنسول رو وصله با عایق کردن!
خوشگل شده که ! :دی

درمورد این آنالوگ جدید من توی خبری که در حد شایعه بود خونده بودم و تازه قراره یک کنسول 3DS جدید نینتندو تو ساله 2012 عرضه کنه که این آنالوگ رو خودش نصب هست و ... (البته فعلا در حد شایعه هست ولی بعید نیست)

درمورد این آنالوگ جدید من توی خبری که در حد شایعه بود خونده بودم و تازه قراره یک کنسول 3DS جدید نینتندو تو ساله 2012 عرضه کنه که این آنالوگ رو خودش نصب هست و ... (البته فعلا در حد شایعه هست ولی بعید نیست)
شایعه که مطمئنم نیست چون عادت نینتندو هست که یه مدل لایت از کنسول دستیش بیرون بده و خیلی ها هم از قبل پیش بینی کرده بودن و حالا یه استیک هم اضافه کنه که خیلی خوب میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or