Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
من تا حالا با psp کار نکردم که بخوام مقایسه کنم.ولی از 3ds راضی هستم.گرافیکش هم خوبه.نوآوری های جالبی داره.به نظر من می تونی صبر کنی تا هم ارزون تر بشه ، بازی های جدیدی بیاد و هم کپی خور شه.یا اگه بیشتر منتظر بمونی میتونی با vita مقایسه کنی.
-------
دوستان یه چیز جالبی دیدم.می تونید با 3dsتون برید به سایت 3dporch.com و عکس های سه بعدی تون رو به اشتراک بزارین.یا عکس های سه بعدی دانلود کنید.
لازم به ذکره که نیازی به pc نیست و با 3ds مستقیما به این سایته(که برای 3ds هم بهینه شده)برین و هم عکس آپلود کنید و هم عکس دانلود کنید.عکس های دانلود شده به بخش دوربین میرن.

آخرین ویرایش:
فکر کنم کم کم داره هک میشه چون براش سایت هم اومد مثل ps3
فعلا هیچ خبری نیست
اینم زدن و ملت منتظرن توش تا هک بشه و بریزن سرش!:دی
به احتمال زیاد دلیلش اینه هنوز بازی درست و درمون واسش نیومده و هک شدنش هم فایده ای نداره
تا کنسول بازی درستاش زیاد نشه نباید منتظر هک کردن هم موند چون کار بی فایده ای هست و از یه طرف هم سازنده ها دیگه به این پلتفرم به دید یه مهره سوخته نگاه می کنن و دیگه اون توجه لازم بهش نمی شه.

قیمت 335 تومان
این قیمت بعد از 80 دلار پرایس دراپ هست یا اینکه هنور اینا کنسول های 170 دلاری نیاوردن؟
اگه نیاورده باشن پس میشه امید داشت که کنسول رو با 220-230 تومن خرید

این قیمت بعد از 80 دلار پرایس دراپ هست یا اینکه هنور اینا کنسول های 170 دلاری نیاوردن؟
اگه نیاورده باشن پس میشه امید داشت که کنسول رو با 220-230 تومن خرید

بستگی به قیمتش توی دوبی داره تا ببینیم اونجا کی میاد پایین یه یک ماهی بعدشم توی ایران

نینتنداگز یه بازیه ای که تو یه سگ تربیت میکنی و بهش آموزش میدی .2روزه اول واست جذابه ولی تکراری میشه بازیش و کلا به نظره من بازی نیست یه سرگرمیه که حوصلت سر رفت بشینی به سگه ور بری!0! کلا نمیارزه به خاطرش پول بدی..جواب منو ندادین driver داره میاد واسه 3ds ?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or