Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
کسی اینجا پارس آنلاین داره که تست کرده باشه و جواب بده؟
فکر کنم مشکل از ISP هست
مودم که فکر نمی کنم مشکل باشه
نمی دونم چشه آخه من که می تونم با کنسول اینترنت برم دیگه چه مرضی داره که ای شاپ نمی ره

من برات گشتم و چند مورد دیدم:

1- اگه مودمت خودش fireewall داره، اونو disable کن.
2- اینو یه نیگا بنداز: | Nintendo - Customer Service | Wireless Router Information | Wii Support | DS Support
3- چند جا گفتن که این error ای که میگیری واسه شلوغ بودن eShop هستش. (اکثراً نظرشون همینه)
4- کنسولت system update آخر رو داره دیگه؟(!)

1- اگه مودمت خودش fireewall داره، اونو disable کن.
گشتم توی تنظیماتش چیزی به نام فایر وال نداشت
مودمم tp link هست و اصلا اسمش توی لیست نیست
3- چند جا گفتن که این error ای که میگیری واسه شلوغ بودن eShop هستش. (اکثراً نظرشون همینه)
شک دارم چون اگه شلوغه شماها هم نباید برید و نباید بشه از سر کار هم وارد بشم ولی میشم
4- کنسولت system update آخر رو داره دیگه؟(!)
اره همین دیشب آپدیت کردم
الان دارم با شاتل پست میدم. بازم مشکل داره
کم کم دارم به مودمم شک می کنم!:( تازه هم خریدمش
اشتباه کردم لینکسیس نگرفتم. درسته قیمتش دو برابر تی پی لینک بود ولی شاید این دردسر ها رو نداشت

من هم تو فروم های خارجی اینا رو دیدم ولی مشکلم حل نشد.مودم من tp linkهه.تو تنظیمات مودم نمیشد فایر وال رو غیر فعال کرد.با هزار بدبختی firewall رو غیر فعال کردم.صبحگاهان و شباهنگام هم امتحان کردم(که احیانا خلوت بشه) ولی بازم این خطا رو میده.من با بخش های دیگه مشکب ندارم.مثلا همین دیروز آپدیت کردم.ولی به eshop وصل نیمشه.شاید سرویس دهنده اینترنتمون بعضی پورت ها رو محدود کرده باشن.

دوستان باسه من با کشور مکزیکو تا یک جا هایی وصل میشه و میگه که یوزر و پسورد نینتندو کلوپ را بزنیم ولی میزنم بعدن دوباره قطع میشه.
کدوم یک از دوستان میتونه لطف کنه یک اکانت نینتندو کلوب باسه من باز کنه؟

---------- نوشته در 03:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:49 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها منم وصل شدم یک راه حل راحت داره
همونطور که یک از دوستان گفت بعضی از این سایتا را بستن یعنی باید با قند شکن بری تو ولی چون تو دستگاه کار نمیکنه از س ا ک س استفاده باید کرد ودر بخش poroxy یوزر و پسورد و پرت و سرور انتخواب کنید وصل میشید.

دوستان باسه من با کشور مکزیکو تا یک جا هایی وصل میشه و میگه که یوزر و پسورد نینتندو کلوپ را بزنیم ولی میزنم بعدن دوباره قطع میشه.
کدوم یک از دوستان میتونه لطف کنه یک اکانت نینتندو کلوب باسه من باز کنه؟

---------- نوشته در 03:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:49 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها منم وصل شدم یک راه حل راحت داره
همونطور که یک از دوستان گفت بعضی از این سایتا را بستن یعنی باید با قند شکن بری تو ولی چون تو دستگاه کار نمیکنه از س ا ک س استفاده باید کرد ودر بخش poroxy یوزر و پسورد و پرت و سرور انتخواب کنید وصل میشید.

من Https ماله آلمان دارم توش می زنم جواب نمی ده
کسی پروکسسیی یا https آمریکا نداره؟ فکر کنم با اونا بشه

من هم https آلمان دارم.جواب نمیده.ریجن هم palه البته.

---------- نوشته در 08:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:26 PM ارسال شده بود ----------

شما از چاکس 5 استفاده کردید؟

من هم https آلمان دارم.جواب نمیده.ریجن هم palه البته.

---------- نوشته در 08:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:26 PM ارسال شده بود ----------

شما از چاکس 5 استفاده کردید؟

ساکس منظورته؟
نه
ولی فکر نمی کنم جواب بده
کاملا شانسیه

آقا این جوراب!!:d رو داشته باشیم میشه وقتی با 3DS کانکت شدیم ip رو عوض کنیم؟یعنی اگه من اینترنت رو از روی یه روتر وایرلس شیر کنم،وقتی 3DS رو وصل کنم به اینترنت ، به اینترنت ISP وصل میشه یا اینترنت با واسطه ســـــــــاکـــــــــــــس؟

منم خریدار سوپر ماریو به مدت محدود هستم قیمت هم راه میام
هرکی هست پیام بده

---------- نوشته در 07:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:23 PM ارسال شده بود ----------

سوپر ماریو خریداری شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or