Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
آقا یه تحقیق میکردی بعد 70 تومن برای بازی میدادی، این Pilotwings که خریدی کلا 1.5 ساعت گیم پلی داره
کسی که تا این مقدار رفته تو خرج دیگه براش این چیزا مهم نیست ;)
من که احتمالا وایمیسم تا ورژن کم مصرفش بیاد
می گن این خیلی باطری زود خالی می کنه و سر سه ساعت توی حالت سه بعدی و 5 ساعت دو بعدی شارژ تموم می کنه و سه ساعت هم طول می کشه تا شارژ بشه. این جوری باشه من باید هی شارژ کنم و برای اون محیطی که من میخوام اصلا مناسب نیست( سر کار!:دی)
از نظر باطری زیاد جالب نیست و احتمالا یه نسخه کم مصرف با باطری قوی تر تا یه سال دیگه( یا همین حدودا) بیرون میاد

می گن این خیلی باطری زود خالی می کنه و سر سه ساعت توی حالت سه بعدی و 5 ساعت دو بعدی شارژ تموم می کنه و سه ساعت هم طول می کشه تا شارژ بشه. این جوری باشه من باید هی شارژ کنم و برای اون محیطی که من میخوام اصلا مناسب نیست( سر کار!:دی)
از نظر باطری زیاد جالب نیست و احتمالا یه نسخه کم مصرف با باطری قوی تر تا یه سال دیگه( یا همین حدودا) بیرون میاد
با این طرز فکر هیچ وقت آدم نمی تونه چیزی بگیره !

مدل جدید هم اگه بخواد بیاد احتمالا تا 2 سالی طول می کشه ...

من که مسافرت بیشتر از چهار ساعت مسافت نمیرم واسم مناسبه
ولی اینکه سه ساعت بزنی به شارژ یکم غیر معقوله
ورژن جدیدشم که معلوم نیست کی بیاد

تایید میشه ولی من تا کپی خور نشه مشکل صفحه مرگ حل نشه نمیگیرم

سلام دوستان. فکر نمی کردم تو انجمن های فارسی بتونم تاپیک nintendo 3ds رو پیدا کنم.آخه تو ایران nintendo زیاد طرفدار نداره. ولی ظاهرا اشتباه می کردم

خب. اول کسی اطلاع داره کی کپی خور میشه؟
دوم اینکه کپی خور شدن یه پروسه ی سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
سوم اینکه اگه من الان این کنسول رو بخرم بعدا می تونم کپی خورش کنم؟

خب. اول کسی اطلاع داره کی کپی خور میشه؟
دوم اینکه کپی خور شدن یه پروسه ی سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
سوم اینکه اگه من الان این کنسول رو بخرم بعدا می تونم کپی خورش کنم؟
1.نه کسی نمیدونه
2.نمیدونم :دی اما احتمالا نرم افزاریه
3.همه کنسولهایی که کپی خور میشن از اول کپی خور نیستن که.میتونی

مگه PC هست که اینجوری باشه؟! اینا در نهایت 1 نسخه یا خیلی زور بزنن 2 نسخه از این کنسول منتشر کنن و اونجوری نیست که با انتشار یه نسخه جدید منتظر نسخه بعدی توی شیش ماه آینده بود!
این نسخه جدید هم یه پیش بینی هست نه بیشتر
من الان واسم خرید این کنسول هیچ سودی نداره و فکر هم نمی کنم تا 1 سال آینده هم به غیر از زلدا بازی درست و حسابیی واسش بیاد
در کل منظور این بود که اگه این وضعیت باشه و با احتساب زمان کرک شدن کنسول احتمال انتشار نسخه جدیدش هم هست پس من شاید اصلا نگیرم و نسخه جدید رو بگیرم .
در این بین اگه یه چیز باشه و یا پیدا بشه که واقعا منو ترغیب کنه به خریدش لحظه ای درنگ نمی کنم ولی با این وضعیت خریدش واسه من فعلا منتفی هست اونم نه بخاطر باطریش و مشکل صفحه سیاهش بلکه بخاطر بیشتر بخاطر ضعف محتواییش

مگه PC هست که اینجوری باشه؟! اینا در نهایت 1 نسخه یا خیلی زور بزنن 2 نسخه از این کنسول منتشر کنن و اونجوری نیست که با انتشار یه نسخه جدید منتظر نسخه بعدی توی شیش ماه آینده بود!
این نسخه جدید هم یه پیش بینی هست نه بیشتر
من الان واسم خرید این کنسول هیچ سودی نداره و فکر هم نمی کنم تا 1 سال آینده هم به غیر از زلدا بازی درست و حسابیی واسش بیاد
در کل منظور این بود که اگه این وضعیت باشه و با احتساب زمان کرک شدن کنسول احتمال انتشار نسخه جدیدش هم هست پس من شاید اصلا نگیرم و نسخه جدید رو بگیرم .
در این بین اگه یه چیز باشه و یا پیدا بشه که واقعا منو ترغیب کنه به خریدش لحظه ای درنگ نمی کنم ولی با این وضعیت خریدش واسه من فعلا منتفی هست اونم نه بخاطر باطریش و مشکل صفحه سیاهش بلکه بخاطر بیشتر بخاطر ضعف محتواییش

کلا اگه هک نشه واقعا تهیه بازی سخت میشه , مخصوصا خیلی گرون در میاد ! البته الان بازی خوب داره , ولی بیشتر بازی های خوبش تو راهه !

کلا اگه هک نشه واقعا تهیه بازی سخت میشه , مخصوصا خیلی گرون در میاد ! البته الان بازی خوب داره , ولی بیشتر بازی های خوبش تو راهه !
مطمئن باشيد صد در صد هك می شه.همين الانش هم پروسه هكش تا اندازه زيادی جلو رفته و مطمئنا يه ماه ديگه همين موقع هك شده.
از قبل هم وضعيت امنيتيش صدای بعضی از شركت ها مثل THQ رو در اورده بود تا جایی كه همه می گفتن كمترين تدابير امنيتی ممكن رو داره.
تنها مشكلی كه سر راه هك شدنش هست آپديت هاییه نينتندو برای بازی های جديد بيرون می ده كه برای اينم هكرا می می تونن برای بازی های جديد پچ بدن.

هک شدنش که قطعیه، یه روز بعد از انتشار توی ژاپن، هکرا موفق شدن فقط با دستکاری کوچیک یه کارت R4 بازی های DS رو بدون هیچ مشکلی سریعا روش اجرا کنن.

ببخشید این صفحه سیاه (مرگ) که میگین چی هست؟
مرسی.
ببین یک اروری هست که صفحه ای به شکل زیر میاد البته خود نینتندو گفته نرم افزاری هستش که با آپدیت حل میشه خیلی ها هم با ریستارت مشکلو برطرف کردن
20110328_3ds.jpg

از اون جایی که هکش سخت افزاریه یکم طول می شه تا بسازنش اما خیلی بعیده نتونن بسازن
فکر می‌کنم با این آپدیت های پشت سر هم نینتندو که قراره عرضه بشه، حتی بعد از هک هم مشکلات زیادی برای اجرای بازی‌ها به وجود بیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or