p990_judi
کاربر سایت
دوستان یه 2ds ریجن ژاپن خریدم
زحمت میکشید آموزش تغییر فرمور و کپی خور بدید ممنون میشم
دوستان یه 2ds ریجن ژاپن خریدم
نمیفهمم چرا میزنی تو ذوق کسی که تازه کنسول خریده.اطلاعات اشتباهم میدی.حتما همون مشکی شیشه ایه
پول یه new 2ds براش دادی
درباره wii u و 3ds ریجن j باید بگم هک میشه
و میتونی راحت استفاده کنی
اما ریجن کنسول عوض نمیشه زبانشم انگلیسی نمیشه
چه تو 3ds چه wii u
یه مدتی یه راهی برا 3ds اومد بشه انگلیسی کرد و جواب میده
اما ریسک بریکش خیلی خیلی بالاست
باید با همون ژاپنی عادت کنی
تا جایی که میدونم به سرور ها ژاپن وصل میشه برا آنلاین
نمیفهمم چرا میزنی تو ذوق کسی که تازه کنسول خریده.اطلاعات اشتباهم میدی.
با نصب cfw زبان رو میشه انگلیسی کرد و راحت بازی کرد. ریسک خاصی هم نداره.یه گوگل کردن ساده کلی سایت و ویدیو آموزشی میاره.
شما اطلاعات نداری مردم و گمراه نکن اون 2DS مشکی شیشه ای رو هم من وارد کردم بالای 20 تا 3DS ژاپن فقط من اوردم بقیه بماند همشونم راضی و خوشحالن.همه انگلیسی شده بدون بریکحتما همون مشکی شیشه ایه
پول یه new 2ds براش دادی
درباره wii u و 3ds ریجن j باید بگم هک میشه
و میتونی راحت استفاده کنی
اما ریجن کنسول عوض نمیشه زبانشم انگلیسی نمیشه
چه تو 3ds چه wii u
یه مدتی یه راهی برا 3ds اومد بشه انگلیسی کرد و جواب میده
اما ریسک بریکش خیلی خیلی بالاست
باید با همون ژاپنی عادت کنی
تا جایی که میدونم به سرور ها ژاپن وصل میشه برا آنلاین
نیازی به ضمانت کسی نیست هستند ادمایی که انجام میدن 70.80.90 پول میگیرنپس شما تضمین بده بریک نشه اگر بریک شد باید پول کامل کنسول خسارت بدی
شماره تلفنتو و آدرستو بزار برا پیگیری
سلام مبارکت باشه کنسول مورد علاقه منو گرفتیسلام دوستان
تاپیک زیر خاکیه ولی خب میارم بالا
من یه New 2DS خریدم، این شارژرش ۱۱۰ ولته، برای تبدیلش باید چی بگیرم ؟ فقط نمیدونم چند وات هستش چون هنوز به دستم نرسیده.
فدات، مخلصمسلام مبارکت باشه کنسول مورد علاقه منو گرفتی
من با اینکه کنسولی از نینتندو ندارم ولی به خاطر سری فایر امبلم عاشق کنسولا هستم که خوشبختانه میتونم با شبیه ساز روی کامپیوتر انجام بدم باری های فایر امبلم رو
سوالی که دارم اینه از کجا گیر آوردی این کنسول 2ds New XL رو چون هیچ جایی ندیدم بفروشه توصیه میکنم حتما بازی Fire Emblem Shadow of Valentia Echoes رو بخری و بازی کنی
من اگر قسمت بشه یه مسافرت ترکیه برم شاید منم گیرم بیاد یه 2ds جدید بخرم چون واقعا دیوانه قشنگی این کنسول هستم بخصوص رنگ نارنجی-سفید
داداش اگر ایرانی تنها راهی که میتونی یدونه 3ds یا 2ds نو گیرت بیاد خرید از سایت ebay هست اونم توسط یه فامیل یا اشنا خارج از کشور تو کشورایی مثل المان و انگلیس و ژاپن و امریکا کنسول نوش همه مدلاش تو همین ebay به شدت کمیاب و گرون هست و کلا خرید از سایت ebay برای خرید همچین چیزه کمیاب و گرونی که خودتم مستقیم روش نظارت نداری خیلی پر ریسکه ممکنه دست دوم یا رفرش بهت بدن بجای نو و یا اصلا دزد باشن مثل سایت دیوار خودمون خوده من یه xbox one همین چند وقت پیش از ebay گفتم فامیل تو امریکا بخرن هم خیلی گرون برام در اومد و هم خیلی پر ریسک بود تا از امریکا اوردنش ایران ده بار مردم و زنده شدم ولی خب درست بود خدا رو شکر البته اینو بگم 3ds مدل اولیه اش اکبندش تو ژاپن ریخته اکثرا رنگ سفیدش و از ebay میشه خرید ولی هم هزینه پست زیادی داره هم این که یه ذره فیک میزنه چون فروشندش گفته بالای 1000 تا فروخته مگه چند تا 3ds نو تو ژاپن هست که این بالای 1000 تا فروخته هک کردن 3ds ژاپنی هم کمی دردسر داره راحت هک میشه ولی عوض کردن زبانش از ژاپنی به انگلیسی کمی داستان داره به نظر من بری سایت دیوار یدونه تمیز و خوش قیمتش رو بخری سنگین تری خوده من مدل اولیاش رو خیلی دوست دارم به خاطر اندازه و قیافشون ولی در کل سری 2ds و new 3ds حداقل از نظر کارایی بهترن هم یه انالوگ سمت راست دارن هم این که حدود 7 تا بازی هست که فقط روی 2ds و new 3ds قابل اجرانسلام مبارکت باشه کنسول مورد علاقه منو گرفتی
من با اینکه کنسولی از نینتندو ندارم ولی به خاطر سری فایر امبلم عاشق کنسولا هستم که خوشبختانه میتونم با شبیه ساز روی کامپیوتر انجام بدم باری های فایر امبلم رو
سوالی که دارم اینه از کجا گیر آوردی این کنسول 2ds New XL رو چون هیچ جایی ندیدم بفروشه توصیه میکنم حتما بازی Fire Emblem Shadow of Valentia Echoes رو بخری و بازی کنی
من اگر قسمت بشه یه مسافرت ترکیه برم شاید منم گیرم بیاد یه 2ds جدید بخرم چون واقعا دیوانه قشنگی این کنسول هستم بخصوص رنگ نارنجی-سفید
دوست عزیز تا جایی که من میدونم سیستم برقی کنسولای نینتندو گلوبال نیست یعنی مثلا دستگاهی که برای فروش تو امریکاست یا به عبارتی ریجن 1 هست کابلش حتما باید وصل بشه به برق 110 و در صورتی که به برق با ولتاژ دیگری با تبدیل وصل بشه سیم شارژر میسوزه و حتی ممکنه اسیب بزنه به دستگاه البته اینو بگم که من از این بابت 100 درصد مطمین نیستم ولی 99 درصد همینه شما دو تا راه داری یا کنسولو با کابل برق 110 ولتش بزنین به ترانس 220 به 110 که مدلای مختلف با قیمتای مختلفی هم تو بازار داره این ترانس به وات و جنسش (پلاستیک یا فلز) مربوطه تفاوت قیمتش شما باید ببینی با توجه به مشخصات کابل شارژ دستگاهت کدوم مدل بهتره براش همون فروشنده ها بهت میگن و سعی کن جنسش فلز باشه پلاستیکیا اب میشن پلاستیکشون و راه دیگه و اسون ترت اینه که یه کابل 220 ولت بخری کابلای فیک dsi تو بازار گیر میاد که 220 هستن و اگر اشتباه نکنم سوکتشون با 2ds یکیه (با 3ds مدل اولیه که مطمینم یکیه ولی متاسفانه 2ds رو مطمین نیستم) با این کابلا شارژ کنی دستگاهتوسلام دوستان
تاپیک زیر خاکیه ولی خب میارم بالا
من یه New 2DS خریدم، این شارژرش ۱۱۰ ولته، برای تبدیلش باید چی بگیرم ؟ فقط نمیدونم چند وات هستش چون هنوز به دستم نرسیده.
سلام مرسی بابت راهنمایی و توضیحات خوبتداداش اگر ایرانی تنها راهی که میتونی یدونه 3ds یا 2ds نو گیرت بیاد خرید از سایت ebay هست اونم توسط یه فامیل یا اشنا خارج از کشور تو کشورایی مثل المان و انگلیس و ژاپن و امریکا کنسول نوش همه مدلاش تو همین ebay به شدت کمیاب و گرون هست و کلا خرید از سایت ebay برای خرید همچین چیزه کمیاب و گرونی که خودتم مستقیم روش نظارت نداری خیلی پر ریسکه ممکنه دست دوم یا رفرش بهت بدن بجای نو و یا اصلا دزد باشن مثل سایت دیوار خودمون خوده من یه xbox one همین چند وقت پیش از ebay گفتم فامیل تو امریکا بخرن هم خیلی گرون برام در اومد و هم خیلی پر ریسک بود تا از امریکا اوردنش ایران ده بار مردم و زنده شدم ولی خب درست بود خدا رو شکر البته اینو بگم 3ds مدل اولیه اش اکبندش تو ژاپن ریخته اکثرا رنگ سفیدش و از ebay میشه خرید ولی هم هزینه پست زیادی داره هم این که یه ذره فیک میزنه چون فروشندش گفته بالای 1000 تا فروخته مگه چند تا 3ds نو تو ژاپن هست که این بالای 1000 تا فروخته هک کردن 3ds ژاپنی هم کمی دردسر داره راحت هک میشه ولی عوض کردن زبانش از ژاپنی به انگلیسی کمی داستان داره به نظر من بری سایت دیوار یدونه تمیز و خوش قیمتش رو بخری سنگین تری خوده من مدل اولیاش رو خیلی دوست دارم به خاطر اندازه و قیافشون ولی در کل سری 2ds و new 3ds حداقل از نظر کارایی بهترن هم یه انالوگ سمت راست دارن هم این که حدود 7 تا بازی هست که فقط روی 2ds و new 3ds قابل اجران
داداش من در مورد مشکلت و اروری که کنسولت داده تحقیق کردم تو نت با این که نسبتا مشکل فراگیری بود ولی کسی دقیقا راه حلی براش ارایه نداد ولی هر چی که هست مربوط به خراب شدن فایل سیو هست حالا چرا دقیقا فایل سیو خراب شده و چطور میشه درستش کرد رو کسی دقیق نمیدونست خیلی متاسفم یکی گفته بود کنسولو باز کردم و ایسیهاشو کمی فشار دادم و برای مدتی درست شد و یکی دیگه هم گفت فایل سیو بازی موردنظرم رو دانلود کردم و درست شد کامل حالا این که فایل سیو رو از کجا دانلود کنی و چجوری جایگزین فایل سیو اصلی بکنی رو نمیدونم البته با سرچ تو نت میشه بهش رسید راستی کنسولت هک شدست یا نه؟ از رم برای اجرای بازیا استفاده میکنی یا کارتریج اورجینال بازی؟ مدل کنسولت هم فک کنم فته نه؟ در کل ببخشید بیشتر از این نتونستم به چیزی برسم اگر خدا خواست مشکلت حل شد بیا اینجا راه حلش رو بگو تا بقیه هم استفاده کنن