Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
درد سر داره من یک R4 داشتم اپدیت رو ریختم نصب کردم نفهمیدم اپدیت شد یا نه توی بعضی بازی هم مشکل داشت اجرا نمی کرد

حرف شما درسته، ساپورت فلش کارت هم داره. سوپر کارت خیلی خوب َساپورت میشه، پچهای کاملی داره. من خودم آپدیت کردم و بدون هیچ مشکلی بازی میکنم:D

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

آقا الان ارزون ترین بازی 3DS تو بازار چنده؟ بازیای لانچش رو تو نت قیمت گرفتم نجومیه واقعا! نینتندو بازی مفتی ـی روی ایشاپ نذاشته و قصد نداره در آینده هم بذاره؟
یادمه برای دستگاه های سری اولی که ملت گرون خریده بودن یه سری بازی رایگان گذاشته بود...دستگاه منم سری اوله. به من تعلق می گیره یا نه؟

آقا الان ارزون ترین بازی 3DS تو بازار چنده؟ بازیای لانچش رو تو نت قیمت گرفتم نجومیه واقعا! نینتندو بازی مفتی ـی روی ایشاپ نذاشته و قصد نداره در آینده هم بذاره؟
یادمه برای دستگاه های سری اولی که ملت گرون خریده بودن یه سری بازی رایگان گذاشته بود...دستگاه منم سری اوله. به من تعلق می گیره یا نه؟

فکر نکنم سهیل، چون اینجور سرویسها تاریخ اکسپایر مشخصی داره،

---------- نوشته در 11:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:57 PM ارسال شده بود ----------

ببین این r4 ها رو ول کن dstwo یک فلش کارت بی نقصه واقعا کارش عالیه

دقیقا، واقعا عالی هستند. مرسی داداش مهدی:thumbup:

تو بازار رو نمیدونم اما الان mutant mut حدود 6 دلاره بازیشم خوبه
به نظرم از eShop حتما harmo knight رو بگیر 15 دلاره اما خیلی عالیه

بازی تو سبک persona 4 برای 3ds چی هست؟ :D

تو سبک Jrpg تا دلت بخواد هست
پرسونا مخصوص 3DS هم در حال ساخته
یه بازی هم هست که ویتا هم داره اسمش فکر کنم Kingdom hurt باشه !
70 اینا بده فعلا یه سوپر ماریو بخر بعد اینو هی عوض ـش کن

من Zelda دارم واسه فروش یا تعویض کسی خواست یه خبر بده..

---------- نوشته در 11:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:28 AM ارسال شده بود ----------

ببین این r4 ها رو ول کن dstwo یک فلش کارت بی نقصه واقعا کارش عالیه
DStwo از کجا گیر بیارم؟؟

---------- نوشته در 11:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:28 AM ارسال شده بود ----------

DStwo از کجا گیر بیارم؟؟

DSTwo کارت گرونی هست و توی ایران نیست، تقلبی هم خیلی داره

کارتی هست که شما یکیشو که می خری لازم نیست بعد یک مدت به خاطر این که آپدیت براش نمیاد بری یکی دیگه بخری، کلا ساپورتش حرف نداره و یک کارت که می خری به طور مداوم ساپورت می شه و با آپدیت های جدید 3ds براش آپدیت میاد

DStwo از کجا گیر بیارم؟؟

DS TWO تو ایران گیر نمیاری قیمتش 50 دلاره و اصلا تو ایران به صرفه نیست اما خوب یک قابلیت هایی داره که بقیه ندارن مثل ساپورت خوب اجرای امولاتور GBA و SNES که به تازگی روش اومده

یعنی این R4 که من دارم باید بعد از یه مدت بندازمش دور؟؟ از کار میفته؟

از کار می ندازنش :d

سازندگان این کارت ها برای این که پول به جیب بزنن بعد از یک مدت مدل های جدید می دن و مدل های قدیمی اشون رو پشتیبانی نمی کنند، نینتندو آپدیت می ده فلش کارت رو بلاک می کنه اما شرکت سازنده آپدیت نمی ده برای مدل های قدیمیش می گه برید مدل جدید بخرید، در صورتی که Dstwo اینجوری نیست، یک بار برای همیشه

تو سبک Jrpg تا دلت بخواد هست
پرسونا مخصوص 3DS هم در حال ساخته
یه بازی هم هست که ویتا هم داره اسمش فکر کنم Kingdom hurt باشه !

70 اینا بده فعلا یه سوپر ماریو بخر بعد اینو هی عوض ـش کن

مطمئنی 70 تومنه علی رضا؟ بعد Mario 3D Land رو می گی؟
کسی هست اینجا داشته باشه برای فروش؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or