Spider-Mαn
کاربر سایت
درد سر داره من یک R4 داشتم اپدیت رو ریختم نصب کردم نفهمیدم اپدیت شد یا نه توی بعضی بازی هم مشکل داشت اجرا نمی کرد
درد سر داره من یک R4 داشتم اپدیت رو ریختم نصب کردم نفهمیدم اپدیت شد یا نه توی بعضی بازی هم مشکل داشت اجرا نمی کرد
آقا الان ارزون ترین بازی 3DS تو بازار چنده؟ بازیای لانچش رو تو نت قیمت گرفتم نجومیه واقعا! نینتندو بازی مفتی ـی روی ایشاپ نذاشته و قصد نداره در آینده هم بذاره؟
یادمه برای دستگاه های سری اولی که ملت گرون خریده بودن یه سری بازی رایگان گذاشته بود...دستگاه منم سری اوله. به من تعلق می گیره یا نه؟
ببین این r4 ها رو ول کن dstwo یک فلش کارت بی نقصه واقعا کارش عالیه
آقا الان ارزون ترین بازی 3DS تو بازار چنده؟ بازیای لانچش رو تو نت قیمت گرفتم نجومیه واقعا! نینتندو بازی مفتی ـی روی ایشاپ نذاشته و قصد نداره در آینده هم بذاره؟
یادمه برای دستگاه های سری اولی که ملت گرون خریده بودن یه سری بازی رایگان گذاشته بود...دستگاه منم سری اوله. به من تعلق می گیره یا نه؟
تو سبک Jrpg تا دلت بخواد هستبازی تو سبک persona 4 برای 3ds چی هست؟
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
70 اینا بده فعلا یه سوپر ماریو بخر بعد اینو هی عوض ـش کنآقا الان ارزون ترین بازی 3DS تو بازار چنده؟ بازیای لانچش رو تو نت قیمت گرفتم نجومیه واقعا! نینتندو بازی مفتی ـی روی ایشاپ نذاشته و قصد نداره در آینده هم بذاره؟
DStwo از کجا گیر بیارم؟؟ببین این r4 ها رو ول کن dstwo یک فلش کارت بی نقصه واقعا کارش عالیه
من Zelda دارم واسه فروش یا تعویض کسی خواست یه خبر بده..
---------- نوشته در 11:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:28 AM ارسال شده بود ----------
DStwo از کجا گیر بیارم؟؟
من Zelda دارم واسه فروش یا تعویض کسی خواست یه خبر بده..
---------- نوشته در 11:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:28 AM ارسال شده بود ----------
DStwo از کجا گیر بیارم؟؟
یعنی این R4 که من دارم باید بعد از یه مدت بندازمش دور؟؟ از کار میفته؟
تو سبک Jrpg تا دلت بخواد هست
پرسونا مخصوص 3DS هم در حال ساخته
یه بازی هم هست که ویتا هم داره اسمش فکر کنم Kingdom hurt باشه !
70 اینا بده فعلا یه سوپر ماریو بخر بعد اینو هی عوض ـش کن