CAP\MortezA63
کاربر سایت
سلام.آقایون من یه جا خونده بودم که این کنسول دستی قابلیت اجرای بازیهای Gamecube رو هم داره.کسی اطلاعاتی چیزی داره...؟؟
سلام.آقایون من یه جا خونده بودم که این کنسول دستی قابلیت اجرای بازیهای Gamecube رو هم داره.کسی اطلاعاتی چیزی داره...؟؟
از نظر سخت افزاری تقریبا به اندازه ی Wii قوی هستش و حتی میگند که بعضی جاها قویتر هم هست، پس قطعا بازی هایی در سطح گیم.کیوب رو اجرا می کنه، ولی قرار نیست که بازی های Gamecube مستقیما براش بیاند. بازی های کنسول های دستی قبل از gameboy advance اند که قرار مستقیما براش به صورت virtual console بیاند.سلام.آقایون من یه جا خونده بودم که این کنسول دستی قابلیت اجرای بازیهای Gamecube رو هم داره.کسی اطلاعاتی چیزی داره...؟؟
از نظر سخت افزاری تقریبا به اندازه ی Wii قوی هستش و حتی میگند که بعضی جاها قویتر هم هست، پس قطعا بازی هایی در سطح گیم.کیوب رو اجرا می کنه، ولی قرار نیست که بازی های Gamecube مستقیما براش بیاند. بازی های کنسول های دستی قبل از gameboy advance اند که قرار مستقیما براش به صورت virtual console بیاند.
ممکنه اما بازی هاش رو براش بازسازی بکنند.
اینجوری که من فهمیدم اینجا نوشته که فعلاً نمیشه بازی های خودش رو کپی کرد و فقط بازی های DS رو میشه باهاش اجرا کرد
بچه ها این کنسول ارزش خرید داره؟گرافیکش چجوریه؟
3Dش چجوریه؟؟(دمو ازش هست؟)
میخوام بدونم مثلا تصاویر میاد بیرون یا برجسته اند فقط؟
بچه ها این کنسول ارزش خرید داره؟گرافیکش چجوریه؟
3Dش چجوریه؟؟(دمو ازش هست؟)
میخوام بدونم مثلا تصاویر میاد بیرون یا برجسته اند فقط؟
به نظرم میارزه که بخرید! با توجه به اینکه ngp هنوز قیمتش معلوم نیست اما تابلوئه که 3ds خیلی ارزون تر خواهد بود... و این ارزونیشه که باعث میشه که ارزش خرید داشته باشه!
میگن هک شد رفت
کی میاد ایران؟
اجرای بازهای DS توسط R4 روی 3DS ربطی به هک شدنش نداره.کلی جاها خوندم نوشته بود 3ds هک شد !