doctor who
کاربر سایت
.................l-)Spirit Camera: The Cursed Memoir
این گیم ریلز شده تریلر اون چیزی شبیه فاتال فرام بود . اما اسکرین شات هاش این تور به نظر میومد حالت پازل داره فقط دوربین روی هر قسمت به قسمت مرحله حرکت میکنه و برا رد کردن حالت پازل میشه که جالب در نمیاد اینطور. حالا کسی اونو گرفته یا تریلر خود داخل مراحل رو دیده یه راهنمایی بکنه. بعضی تریلر ها دمو هست و اصلا میشه گفت ربطی به به بازی کردن و مراحل نداره مثل تریلر رزیدنت اویل ایکس باکس که اومد دمویی از شهر راکون بود .این بازی چطوره اگه کسی خودش بازی کرده یا اطلاعات داره بده .ممنون.
این آپدیت جدیده که راه هک شدنو نمی بنده؟

بیخیال هک
یعنی هیشکی!پیدا نمیشه یه کید ایکاروس برای من جور کنه؟
فعلا باید بیخیال این گروه شد مثل اینکه کلا نا امید شدنبابا این Crown3DS هم شورشو در اورده )x
نه پیامی ، نه خبری ، چیزی !!!!!!!!!!!!!
من فکر میکنم اگه تا زمان نمایشگاه E3 هک نشه تا مدتها خبری ازش نمیشه
Neimodمن تا چند روز دیگه ممکنه یه دونه دستم بیاد تموم کردم خبرت می کنم
---------- نوشته در 10:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:03 PM ارسال شده بود ----------
فعلا باید بیخیال این گروه شد مثل اینکه کلا نا امید شدن
به یه مخ این وسط نیاز هست. اینا همه جوجه هکرن و الا دیگه هر چقدر هم سخت باشه بازم به قفل های اپل و سونی نمی رسه
ایول حتما خبرم کن یه وقت ندی به یکی دیکه ها که کلامون میره تو هم:dمن تا چند روز دیگه ممکنه یه دونه دستم بیاد تموم کردم خبرت می کنم
---------- نوشته در 10:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:03 PM ارسال شده بود ----------
فعلا باید بیخیال این گروه شد مثل اینکه کلا نا امید شدن
به یه مخ این وسط نیاز هست. اینا همه جوجه هکرن و الا دیگه هر چقدر هم سخت باشه بازم به قفل های اپل و سونی نمی رسه