Nintendo جریمه شد.

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
3dstop610.jpg

به گزارش سایت gameinformer و به نقل از خبرگزاری Reuters یک دادگاه فدرال در نیویورک، روز چهارشنبه شرکت Nintendo را به دلیل تخلف در ثبت اختراع صفحه نمایش 3DS به پرداخت مبلغ 30،2 میلیون دلار جریمه به آقای Seijiro Tomita محکوم کرد.

برای اولین بار در ماه ژوئیه سال 2011 آقای Seijiro Tomita این قضیه را به جریان گذاشت و سایت gameinformer خبر مربوط به این طرح دعوی در دادگاه را منتشر کرده بود.

این اختراع در سال 2003 ثبت شده بود و در سال 2008 نیز اعطا شده بود و به شماره 7417664 ایالات متحده که مربوط به (بهبود تصویر سه بعدی و سیستم نمایش بر اساس اطلاعات محورهای نوری نقطه ای متقاطع) در ارتباط با (نمایش تصاویر سه بعدی روی صفحه نمایش برای مشاهده با چشم غیر مسلح، بدون استفاده از عینک و یا وسیله دیگر) ثبت شده بود.

آقای Tomita کارمند سابق یکی از زیرمجموعه های شرکت Sony می باشد.

هر زمان که یک سیستم جدید رونمایی می شود در بیشتر موارد طرح دعوی در دادگاه از جانب شخص یا ارگانی به جریان می افتد.

Source

آقا اصلا ضعیف ناتوان فعلا که بهترین کنسول دستی بعد از DS است و داره سروری می‌کنه. کسی هم جز ایرانی‌ها باهاش مشکل ندارند. 30 دلارم چیزی نیست
این ماه تو ژاپن ویتا از 3DS زد جلو ...
به خاطر پلاس و بازی های خوبی که داره میاد براش به شکل فری و ساپورت قوی و دیگر امکانات از این به بعد ویتا خیلی بیشتر میفروشه و در نتیجه توسعه دهنده ها مجاب میشن براش بازی بدن بیرون
بحث سره ضعیف یا قوی بودن نبود ...بحث سر قیمت تموم شده کنسول بودش که من گفتم 3DS همش سوده
داداش اینجا رو بخون بد نیست
Nintendo 3DS
خوندم همونه که گفتم دیگه ... البته تو ژاپن که بازار اصلی این کنسوله ملت زیاد تو گیر دار گرافیک و این چیزا نیستن ....
ولی خوب سلیغه اروپایی و آمریکایی ها متفاوته ...سلیقه ما هم به اونا نزدیک تره ...

:|
همچین میگی نمایشگر هرکی ندونه فکر میکنه Super emu led چیزی میندازه روش :|
منبع داری که 50 دلار هزنیه صفحه نمایش ـه هر دستگاه میشه یا همین جوری یه چیزی گفتی ؟:-/
با توجه به کیفیت دستگاه و چیزایی که توش استفاده میشه هزینه ساخت هر دستگاه به شدت میاد پایین ...
صحفه لمسی ـش که فناوری ـش برای 10 ساله پیشه
صفحه 3D ـش هم معمولی و با 260 هزار رنگ ـه
اون وقت چه طوری 50 دلار پوله صفحه نمایشگر میشه ؟
این دستگاه شامل gpu و cpu و ram هست محض اطلاع گفتم این ها هم قیمت دارن:|
کدوم صفحه نمایش 3d که بدون عینک هست شده معمولی:|
صفحه ی لمسی مال قرن پیش هم باشه قیمت نداره:|
هر چقدر می خوای ترول کن قیمت تموم شده برای دستگاه پایین نمیاد:))

این ماه تو ژاپن ویتا از 3DS زد جلو ...
به خاطر پلاس و بازی های خوبی که داره میاد براش به شکل فری و ساپورت قوی و دیگر امکانات از این به بعد ویتا خیلی بیشتر میفروشه و در نتیجه توسعه دهنده ها مجاب میشن براش بازی بدن بیرون
بحث سره ضعیف یا قوی بودن نبود ...بحث سر قیمت تموم شده کنسول بودش که من گفتم 3DS همش سوده
1 هفته رو 1 ماه حساب می‌کنید؟! جلو بزنه ماه از خدا مونه 3DS رکورد کل فروش PS3 رو تو ژاپن زد و 30 میلیون فروش. کدوم ساپورت قوی ویتا میشه بگی 4 بازی گذاشتن تو PSn شد ساپورت؟

1 هفته رو 1 ماه حساب می‌کنید؟! جلو بزنه ماه از خدا مونه 3DS رکورد کل فروش PS3 رو تو ژاپن زد و 30 میلیون فروش. کدوم ساپورت قوی ویتا میشه بگی 4 بازی گذاشتن تو PSn شد ساپورت؟
گفتم که بازار هدف نینتدو ژاپنه و اونجا هم خوب میفروشه ولی سونی بیشتر تو اروپا و آمریکا برنامه داره
بله 4 تا بازی گذاشتن یعنی ساپورت ...
یه بازی با گرافیک نسل پنجم رو 40 دلار بفروشی اونم بدون بخش آنلاین و ... هنر ـه که نینتدو توش استاده
کلا حجیم ترین بازی تو نینتدو فکر کنم PES باشه تونم 512 مگابایت بود :|
این دستگاه شامل gpu و cpu و ram هست محض اطلاع گفتم این ها هم قیمت دارن
کدوم صفحه نمایش 3d که بدون عینک هست شده معمولی
صفحه ی لمسی مال قرن پیش هم باشه قیمت نداره
هر چقدر می خوای ترول کن قیمت تموم شده برای دستگاه پایین نمیاد
256 میگ رم داره دیگه کلا ...
اون صفحه نمایش هم 2 دلار هم برای نینتدو در نمیاد !!
تو تولید قیمت قطعات به خاطر بالا دونش ناجیز میشه

گفتم که بازار هدف نینتدو ژاپنه و اونجا هم خوب میفروشه ولی سونی بیشتر تو اروپا و آمریکا برنامه داره
یه بازی با گرافیک نسل پنجم رو 40 دلار بفروشی اونم بدون بخش آنلاین و ... هنر ـه که نینتدو توش استاده

می شه منبع رسمی بدید چون فقط مشخصات gpu اومد بیرون:|
اره شما خبر داری از قیمت ها:|

کسی که کنسول نینتندو رو تهیه می‌کنه به گرافیک و حجم اهمیت نمیده به گیم پلی و سرگرم کننده بودن اهمیت. درمورد آنلاین هم یه سربزن Eshop به با ساپورت ویتا مقایسش کن. این جور ایرادات رو فقط ما ایرانی‌ها می‌گیریم.

خوب شد روشن شدیم. وگرنه تا الان خیال میکردیم کل فروش DS تو ژاپن بوده! 3ds و DS هم تا الان فروشش توی امریکا و اروپا مثل 360 تو ژاپن بوده! 8-|
سونی عرضه داره یه 4-5 تا بازی درست و حسابی بزنه برای ویتا. کلا بجز آنچارتد , LBP , پرسونا (همه پسند نیست , و البته بازسازی نسخه PS2 هست.) چی داره؟
الان 3DS با سخت افزار 25 دلاری رزیدنت اویل مکاشفات رو اجرا میکنه دیگه؟! =)):))
HATER GONNA HATE

---------- نوشته در 05:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:52 PM ارسال شده بود ----------

بعضی ها علاقه بسیار زیادی به بنی اسرائیل دارن! خیلی ! ;)

کسی که کنسول نینتندو رو تهیه می‌کنه به گرافیک و حجم اهمیت نمیده به گیم پلی و سرگرم کننده بودن اهمیت. درمورد آنلاین هم یه سربزن Eshop به با ساپورت ویتا مقایسش کن. این جور ایرادات رو فقط ما ایرانی‌ها می‌گیریم.
خب ای شاپ چی داره که لایو یا PSN ندارن ؟:-/
تو هر 20 تا بازی نینتدو یکی بخش آنلاین داره
برای خریدن اضافات و ... باید کریدت کارت داشته باشی
چیزی تجت عنوان فری وجود نداره ...اصلا تو مرام ـه نینتدو نیستش این چیزا
بازی آشغال UNO رو گذاشته بود 39.99 دلار که وقتی این صحنه رو دیدم تصمیم گرفتم از شر ـه 3DS راحت بشم
این در حالی ـه که سونی همیشه بالای 4 5 تا بازی خوب رو فری میکنه البته همیشه یه سری بازی آتا آشغال فری هستن
کلی فروش ویژه و ... که باعث میشه از بین چند صد عنوان مربوط به PS.one PSP چند تایی ـش رو بخری ...
در کل تا صبح بحث کنیم به نتیجه ای نمیرسیم

علیرضا میدونی فروش ویتا قبل از این فری کردن ها چقدر بود ؟ فروشش حتی از PSP کمتر بود
سونی اگر بازی فری نمیکرد کاملا بازار ویتا رو از دست میداد
در ضمن من کپی بازی های 3DS رو دارم از هکرش گرفتم بازی اویل 3 گیگ و خورده ای هست

علیرضا میدونی فروش ویتا قبل از این فری کردن ها چقدر بود ؟ فروشش حتی از PSP کمتر بود
سونی اگر بازی فری نمیکرد کاملا بازار ویتا رو از دست میداد
در ضمن من کپی بازی های 3DS رو دارم از هکرش گرفتم بازی اویل 3 گیگ و خورده ای هست
PSP 2006-5 اومد PSV 2012 معلومه PSV فروشش کمتره:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or