Nintendo: از وضعیت فعلی Wii U راضی نیستیم

Mr. Worldwide

کاربر سایت
satoru-iwata-l-global-president-nintendo-co-ltd-and-reggie-fils-aime-president-nintendo-america-speak-during-a-news-conference-after-the-unveiling-of-the-new-game-console-wii-u-at-the-elect-805492-cap-870.jpg

Reggie Fils-Aimé و Satoru Iwata دو مدیر Nintendo در مورد وضعیت فعلی کنسول این شرکت یعنی Wii U مصاحبه ای انجام داده اند. در ادامه با بازی سنتر همراه باشید.

Reggie Fils-Aimé در گفتگو با Time بیان کرد:
«دید ما درمورد رونمایی که به تازگی انجام دادیم، ترکیب سخت افزار با نرم افزار برای ارائه یک تجربه کامل هست.»
Satoru Iwata درمورد وضعیت فعلی Wii U گفت:
«اگر ما رویکرد و چشم اندازی همه جانبه به، پلتفرم های بازی های ویدئویی در آینده نداشته باشیم، پس ما بعد از 10 سال قادر نخواهیم بود که در جایگاه خود باشیم. ما می خواهیم چند عنوان بزرگ را ارائه دهیم و از IPهای Nintendo به شکل موثری بهره ببریم. قطعا شرایط فعلی از نظر ما راضی کننده نیست، کنسول ما ممکن هست، اولین انتخاب مردم نباشد، اما شاید دومین انتخاب موثر مردم باشد.»

Yves Guillemot مدیرعامل Ubisoft هم به تازگی درمورد وضعیت فعلی Wii U بیان کرده«
در حال حاضر چالش Nintendo این هست که مردم را به اندازه کافی برای خرید، سخت افزار خود قانع کند.»

منبع

جناب گفتی کژوآل پسند هست این کنسول یا اینم من گفتم

GC خراب کرد رفت ( Ok ) این بحثش جداست از چیزی که گفتین
شما هر از چند گاهی هی تشیف میارین همینارو دقیق تکرار می کنید
من 2 سال پیش فقط نگاه کردم به کجا میرسه که دیدم همتون بن شدین اون زمان هم تو 2 تا تاپیک اینهارو پشت هم می گفتید
یا بعضی ها هی سلیقه خودشون رو تحمیل می کنن و اینکه هی بگن ما Pro Gamer هستیم بقیه نوب ( مثل جرایان قسمت بازی های آنلاین که طرف گیر داده بود که WoW ها حرفه ای هستن بقیه نوب ) شما رو نگفتم این تیکه ـآخر رو کلی گفتم
ولی دیگه خدایی خسته شدم از حرفای تکراری از بالانگاه کردن بعضی از دوستان
سال نو شد بس کنید خواهشا ( اینم کلی گفتم )
شما برداشتت کلا اشتباه هست. اینکه Wii کنسول کژوآل پسندی هست دلیل فروش Wii بود ولی نگفتم که Wii کنسول کژوآلی هست. منظورم این بود این طیف آدمها بیشتر از این کنسول خششون میاد تا کنسولهای دیگه

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

شما برداشتت کلا اشتباه هست. اینکه Wii کنسول کژوآل پسندی هست دلیل فروش Wii بود ولی نگفتم که Wii کنسول کژوآلی هست. منظورم این بود این طیف آدمها بیشتر از این کنسول خششون میاد تا کنسولهای دیگه

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
تیکه آخر حرفم جا موند
GC خراب کرد رفت ( Ok ) این بحثش جداست از چیزی که گفتین
شما هر از چند گاهی هی تشیف میارین همینارو دقیق تکرار می کنید
من 2 سال پیش فقط نگاه کردم به کجا میرسه که دیدم همتون بن شدین اون زمان هم تو 2 تا تاپیک اینهارو پشت هم می گفتید
یا بعضی ها هی سلیقه خودشون رو تحمیل می کنن و اینکه هی بگن ما Pro Gamer هستیم بقیه نوب ( مثل جرایان قسمت بازی های آنلاین که طرف گیر داده بود که WoW ها حرفه ای هستن بقیه نوب ) شما رو نگفتم این تیکه ـآخر رو کلی گفتم
ولی دیگه خدایی خسته شدم از حرفای تکراری از بالانگاه کردن بعضی از دوستان
سال نو شد بس کنید خواهشا ( اینم کلی گفتم )
تو خونمون از همینای که بهشوت میگید Hardcore Gamer داریم و با کارخونه عسل پایین نمیره ( صبح تا شب COD تو7 8 تا مپ دور هم می چرخن به هم بدو بیاره میگن ) اگه اینا نشونه Hardcore بودن خوب مبارک همه Hardcore ها
خلاصه خواهشن دعوا راه نندازین
خوب کلا یکسری های با Nintendo حال نمی کنن لطف کنن بزارن این کژوآل پسندها تو دنیای خودشون خوش باشن و هی نیان نظرات جالب بدن ( کلی گفتم )
کسی هم مشکل داره با حرفام تشیف بیاره تو پروفایل خودم شروع کنه به دعوا

تیکه آخر حرفم جا موند

خلاصه خواهشن دعوا راه نندازین
خوب کلا یکسری های با Nintendo حال نمی کنن لطف کنن بزارن این کژوآل پسندها تو دنیای خودشون خوش باشن و هی نیان نظرات جالب بدن ( کلی گفتم )
کسی هم مشکل داره با حرفام تشیف بیاره تو پروفایل خودم شروع کنه به دعوا

شرمنده دوست عزیز ولی شما حتی یک کلمه از حرفهای من رو متوجه نشدید و روی حرفهای خودتون دارید پافشاری میکنید و بیشتر به نظر میاد دنبال دردسر و دعوا و بحث بی منطق هستید که من نه اهلش هستم نه حوصله‌اش رو دارم
سال خوبی داشته باشید

شرمنده دوست عزیز ولی شما حتی یک کلمه از حرفهای من رو متوجه نشدید و روی حرفهای خودتون دارید پافشاری میکنید و بیشتر به نظر میاد دنبال دردسر و دعوا و بحث بی منطق هستید که من نه اهلش هستم نه حوصله‌اش رو دارم
سال خوبی داشته باشید
من رو چیزی پا فشاری نکردم
حقیقت این چند سال اخیر رو گفتم و حرفایی که همیشه میدیدم دیگران میزنن
اگه گفتن این حرفا بی منطقی منو میرسونه که نظر لطف شماست
من حرفامو مستقیم میزنم نمی پیچونم
شما هم سال خوبی داشته باشید

یه بابایی هست تو تاپیکای نینتندو فکر کرده تو کار omniscience هست, هم چیشم فکته لامصب.

" اصن این نینتندو با چه رویی داره شرکتشو اداره میکنه؟ یه مشت بازی سطحی با متاهای سطح پایین داره فکر کرده کیه! عوضش ما چند تا بازی داریم متای بالای 90 یکیم داره میاد 100 تا بازی انحصاری مایکرو و نینتندو و صغری و کبری رو میذاره تو جیبش."

در واقع jack of all trades ی بیش نیست! ( آره منم انگلیسی بلدم, just in case!)

عدم فروش مناسب کنسول به دلیل ضعف تو معرفیش بود. خیلی ها فکر میکردن Wii U دسته (گیم پد) تبلت مانندیه که برای کنسول Wii میاد. کلا نینتندو تو بازاریابی و عمر تبلیغات افتضاح عمل کرد و حتی این کارش تا یک سال بعد از عرضه ی کنسول هم ادامه داشت. فروش پایین Bayonetta 2 و Wonderful 101 که بازی های فوق العاده ای بودن هم به همین دلیله.
تنها راه چاره ی نینتندو تمرکز روی بازی های انحصاری و یک کمی تبلیغات برای Wii U هستش.
امیدوارم Wii U با زلدای جدید و Chronicles X و Fire Emblem که بازی های درجه یکین به رقابت برگرده.

من که از کنسولم خیلی راضی هستم و بر خلاف یه عده که بهم میگن بعضی وقتا اشتباه کردی خریدی ، خیلی کنسول عالی هست .
من تا قبلش معنی بازی اوریجینال رو نمیدونستم ولی وقتی assassins creed 3 و 4 و watch dogs و کل سری بتمن واسه وی یو و ... به صورت اوریجینال براش خریدم تازه فهمیدم اقا بازی کپی یعنی چی ؟ :| تازه لذت بازی کردنم هم بیش تر میشد چون بازی با زحمت به دست اومده و همین طوری عین بازی های ps3 ، پنج تومن ندادم واسش !

والا ما هفت سال PS3 داشتیم و یادم نمیاد برای بازیاش 5 تومن داده باشم! آدم حرفا میشنوه ها

والا ما هفت سال PS3 داشتیم و یادم نمیاد برای بازیاش 5 تومن داده باشم! آدم حرفا میشنوه ها

عزیزم تو فروم بقلی تاپیک زدن بازی گیگ 50 تا تک تومنی ! و من حدود 90 تا بازی خریدم چند وقت پیش برای ps3 ازش مثل کالکشن اساسین و بتلفیلد و کال اف و بتمن و .... که کلا در اومد برام 40 تومن ! 40 هزارتومن این همه بازی !
دیروز هم ps4 خریدم الان دارم dlc های unity رو دان میکنم واقعا حال میکنم :|

عزیزم تو فروم بقلی تاپیک زدن بازی گیگ 50 تا تک تومنی ! و من حدود 90 تا بازی خریدم چند وقت پیش برای ps3 ازش مثل کالکشن اساسین و بتلفیلد و کال اف و بتمن و .... که کلا در اومد برام 40 تومن ! 40 هزارتومن این همه بازی !
دیروز هم ps4 خریدم الان دارم dlc های unity رو دان میکنم واقعا حال میکنم :|

خوش به حالت، منظور من این بود که ربطی نداره چون شما بازی Pirate میکنی برای PS3 این یه نکته منفی هستش براش (ما نکردیم این کار رو، کنسول هم بدون کرک فوق العاده بود - همتا هم نداشت، حالا هرکی هر مزخرفی میخواد بگه).....WiiU هم چیز عجیب غریبی نیست که کرک نشه....یه نگاه به کامنتات بنداز بعدا وقت کردی.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or