Nintedo: تعداد بازی های ماریو در بازار مناسب است.

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
こんにちは

آیا هنوز فکر می کنید که نینتدوبه ماریو، نشانه تجارتی در مقایسه با مسترچیف و یا کریتوس، زیاد توجه می کند و دارد شوق و اشتیاق را ازین برند می گیرد؟

WiiU_SuperMario_scrn02_E31.jpg

Charlie Scibetta کارگردان ارتباطات شرکت نینتدو اینطور فکر نمی کند. او می گوید که تا زمانی که هر بازی منتشر شده نوآوری های جدیدی داشته باشد، برند همیشه تازه، جدید و سرپا خواهد ماند.

" ما فکر می کنیم که تعداد بازی های ماریو با توجه به درخواست طرفداران و تصور سازندگان در مورد آینده این برند، مناسب است. در واقع تا زمانی که نوآوری و ابتکار در گیمپلی بازی وجود دارد و هر روز ویژگی های جدیدی به این IP اضافه شود و مردم از آن لذت ببرند، مابه ساختنش ادامه می دهیم."

وقتی که ما از او پرسیدیم که چرا IP های جدید نسبت به بازیهای ساخته شده کمتر است، او جواب داد:

بازی هایی که در حال ساخته شدن هستند را می توان IP های جدید هم صدا کرد، چون گیمپلی آنها جدید است و مردم از آن حمایت می کنند.

Source

وقتی تو هر شماره نوآوری باشه و بتونه بازی رو تو هر شماره به حد کمال برسونه مسلما طرفدار استقبال می‌کنه.
تو جهان هم هیچ کس به سری ماریو نمی‌گه میلک ممکنه به دلایلی که در جمله اولم اشاره کردم

حرفش درسته اگه شما یه IP ادامه دار رو صد سال هم ادامه بدی ولی بازم تقاضا و نوآوری داشته باشی چرا دوباره ادامه اش ندی.بعدم نینتندو IP زیاد داره

با وجود این که فن نینتندو هستم حالم بهم خورد از 1000 نسخه ای که می دن بیرون:|البته میماتو گفته داریم روی ip جدید هم کار می کنیم به جاش بره تمرکزش رو بذاره روی بازی های دیگه مثال استار فاکس و متروید و پیکمین و ...
فقط یک ماریو می نویسن اول اسم بازی کلمه بعدش هم خدا می رسونه می رن درست می کنن

همچین یک سری میگن تحمل کنن انگار داره زوری میده کلا ملت به خاطر همین IP ها میرن کنسول نینتندو میخرن و یک system seller عالی هستش
200 تای دیگه هم بدن با گیم پلی متفاوت باز هم بازی خواهم کرد

- - -ویرایش - - -

نینتندو کلا طرفدارانش رو بسته به ماریو و زلدا و یکی دوتا بازی دیگه. موندم چجوری میتونن این همه ماریو رو تحمل کنن.
همون بازی خفنتون (The last of us )متاش به همین ماریویی که میگی نرسید عزیزم

متای ماریو گلکسی 97
متای Tlou : شد 95

همون بازی خفنتون (The last of us )متاش به همین ماریویی که میگی نرسید عزیزم

متای ماریو گلکسی 97
متای Tlou : شد 95

دوست عزیز من نگفتم ماریو بده که سریع موضع میگیرید!;)
واقعا هم صحبت من ربطی به TLoU نداشت انصافی!:دی

اتفاقا برعکسش رو میگم، ماریو خیلی خوبه. یعنی کلا استدیوهای نینتندو اساسا بی رقیبن و همیشه همه میگن تنها استدیو های نینتندو هستن که بازی هاشون گیم پلی محور هستن و بدون گرافیک یا داستان شاخ شاهکار میسازن. خوب این همه استعداد چرا باعث خلق IP های جدید نمیشه؟ چرا سالی 6 تا ماریو؟ حالا ماریو در طرح ها و رنگ های مختلف! اعتراضی ندارید به این قضیه؟:دی

مثلا همین ND که شما یه گیزی به TLoU اش دادی این نسل تونست دوتا IP شاخ طراحی کنه که ترول ناپذیرن و عموم معتقدن بهترین بازی های نسل هستن اما استدیوهای نینتندو اصلا IP جدید خلق نمیکنن! دهن همه رو با ماریو و زلدایی که 7 نسل پیش خلق شدن سرویس کردن! نه اینکه بد باشن! نه واقعا من یه نفر به شخصه عاشق همشون هستم و میخوای باهم کل کل کنیم اطلاعاتم رو این بازی ها از تو عمرا کمتر نیست و بیشترم هست (:دی) اما انتقادم به عدم توانایی انها برای خلق یه چیز دیگس. حالا درست نیست بگیم عدم توانایی! عدم تمایل بهتره!

اتفاقا برعکسش رو میگم، ماریو خیلی خوبه. یعنی کلا استدیوهای نینتندو اساسا بی رقیبن و همیشه همه میگن تنها استدیو های نینتندو هستن که بازی هاشون گیم پلی محور هستن و بدون گرافیک یا داستان شاخ شاهکار میسازن. خوب این همه استعداد چرا باعث خلق IP های جدید نمیشه؟ چرا سالی 6 تا ماریو؟ حالا ماریو در طرح ها و رنگ های مختلف! اعتراضی ندارید به این قضیه؟:دی

مثلا همین ND که شما یه گیزی به TLoU اش دادی این نسل تونست دوتا IP شاخ طراحی کنه که ترول ناپذیرن و عموم معتقدن بهترین بازی های نسل هستن اما استدیوهای نینتندو اصلا IP جدید خلق نمیکنن! دهن همه رو با ماریو و زلدایی که 7 نسل پیش خلق شدن سرویس کردن! نه اینکه بد باشن! نه واقعا من یه نفر به شخصه عاشق همشون هستم و میخوای باهم کل کل کنیم اطلاعاتم رو این بازی ها از تو عمرا کمتر نیست و بیشترم هست (:دی) اما انتقادم به عدم توانایی انها برای خلق یه چیز دیگس. حالا درست نیست بگیم عدم توانایی! عدم تمایل بهتره!
ْSMG خودش میشه بهش گفت یک IP جدید کلا 2 شمارش طوفانی به پا کرد. X بازی جدیدی نیست آیا تکراریه؟ نکنه بهترین JPRG ساز‌های نسل هم چیز جدید تولید نمی‌کنند؟وقتی استقبال میشه چرا IP جدید وقتی هر شماره بازی به کمال می‌رسه چرا چیز جدید؟وقتی چیزی بهتری است نیازی نیست که بریم سراغ چیزی دیگری . درمورد IP جدید هم نینتندو خیلی IP جدید داره. وقتی یک بازی می‌تونه متا رو دروکنه چرا ریسک پذیری؟

داش ماکان ما قبولت داریم اما یک نگاه به جمله ی اولت بنداز وقتی میگی اون ها حالشون بد نمیشه یعنی چی ؟ یعنی حال من بد شده دیگه ! :d
ماریو یک بازی ای هست که حس نوستالژیک داره و بحثش با تمام بازی های دیگه جداست
به طور مثال ماریو کارت از نسخهی SNES بلکه قدیم تر شروع شده اما میبینی که در کنسول wii حدود 29 میلیون نسخه میفروشه این یعنی بازی داره روند خوبی رو طی میکنه
کدوم انحصاری تا الان اینقدر فروخته ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or