Ninja Theory و عنوان جدید آنها

WILDCAT

کاربر سایت
همه شما این شرکت را با بازی بسیار زیبای Heavenly Sword که برای ps3 عرضه کردند میشناسید .
حالا خبرهایی مبنی بر ساخته شدن بازی هیجان انگیز دیگری بگوش میرسد و از خبرگزاریها اعلام شده است که شرکت Ninja Theory مشغول به کار برروی طرح بعدیشان هستند . متاسفانه آنها نمیتوانند خیلی راجع به این موضوع در این لحظه بگویند و قصدشان این است که این بازی را بصورت زیبا و حیرت انگیز بسازند . ما هنوز آنچه که بر روی آن کار میکنند را نمیشناسیم . اما احتمال این است که شماره دوم Heavenly Swordباشد زیرا اعلام کرده بودند که این عنوان سه گانه خواهد بود . منتظر خبرهای بعدی از من در بازی سنتر باشید .
( فقط اگه میخوایین اینجا کل کل راه بندازید وارد نشوید .) با تشکر
7yevek1.jpg

ه شماره دوم Heavenly Swordباشد زیرا اعلام کرده بودند که این عنوان سه گانه خواهد بود .
از 2005 که تمام خبرهای مربوط به سونی رو دنبال میکردم ( عجیب فن بوی سونی بودم :cheesygri ) تا همین الان، هرگز نشنیده بودم چنین حرفی رو. راستی تو HS همه چیز تموم مشه. عمرا نمیتونن ادامه ش بدن چون اخر بازی داستان تموم میشه_ اخر CD رو باز نگذاشتن _ :biggrin1:.

از 2005 که تمام خبرهای مربوط به سونی رو دنبال میکردم ( عجیب فن بوی سونی بودم :cheesygri ) تا همین الان، هرگز نشنیده بودم چنین حرفی رو. راستی تو HS همه چیز تموم مشه. عمرا نمیتونن ادامه ش بدن چون اخر بازی داستان تموم میشه_ اخر CD رو باز نگذاشتن _ :biggrin1:.
اتفاقا دقيقا اعلام شد كه اين بازي يك سه گانه است.
نسخه اولش فلش بك بود مثلا نسخه دوم و سومش نميتونه باشه؟

:laughing::laughing::laughing:

بگذریم ولی چقدر جزئیات خبرت دقیقه! از آخر معلوم نشد چی قراره بیاد!

اتفاقا خیلی هم قشنگ بود

:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

نشنیده میگیرم ولی دیگه تکرار نشه :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::cool:

اتفاقا آخر بازی دقیقا طوری تموم شد که مشخصه ادامه داره ...

وقتی Nariko داشت میمرد ، شمشیر رو به Kai داد و بهش گفت ازش محافظت کن ، چطور متوجه نشدی ؟!

خیلی ببخشید شما که توقع ندارید هنوز تاپیک نزده استاد نوشتن بشم .
. مرسی از طرز گفتار دوستان فکر نمیکردم انقدر بد جواب بدین اینم منبع :
http://onaxis.blogspot.com/2007/12/heavenly-sword-creators-working-on.html
خودتون بخونید اول نوشته چیزی گفته نشده چه پروژه ای هست و بعد در ادامه گفته شده حدس زده میشه ادامه همین باشه .:biggrin1:

اتفاقا آخر بازی دقیقا طوری تموم شد که مشخصه ادامه داره ...
نيما درست ميگه. درثاني اگه حدس زدين كه اون پرنده سياه (كلاغ با كلاه خود و چشمهاي قرمز) كه آخر بازي چشمهاي Bohan رو كور كرد كيه؟!! دشمن اصلي و مسخ شده Lord...:-"

شما لطف کن اگه خبر می خوای برو خودت دنبال منبع بگرد و خودت هم ترجمه کن لازم نیست بیای به کسی توهین کنید

من به کسی توهین نکردم ماشاا... هزار ماشاا... زبان انگلیسیم هم که عالیه ترجمه می کنم هولو ......بزنم به تخته (خدا منو حفظم کنه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or