Ninja Theory به زودی از عنوان جدید خود پرده برداری خواهد کرد.

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
gn3bsngzw6pqfql9p13m.jpg

استودیوی انگلیسی Ninja Theory (سازنده DmC, Enslaved و Heavenly Sword) به زودی از پروژه بعدی خود پرده برداری خواهد کرد.

استودیوی NT در اکانت توییترش در جواب یکی از پرسش های هوادارانش در رابطه با معرفی بازی جدید این شرکت، جواب داد:
دقیق نمیتونم بگم کی، ولی در چند ماه آینده چیز (معرفی) جدیدی میبینید

هنوز مشخص نیست که این معرفی دنباله یکی از عناوین قبلی این شرکت است یا یک IP جدید یا اینکه دقیقا کی معرفی میشود. (Pax, Gamescom ....)

نظر شما در مورد این معرفی چیست؟ دوست دارید دنباله یکی از عناوین قبلی NT را ببینید یا IP جدید؟ DmC2/Enslaved 2 یا یک عنوان کاملا جدید؟

منبع

آخرین ویرایش:
دیروز خبر اومد که فیلم HS سپتامبر میادش. شاید HS2 رو هم دارن میسازن ولی من بیشتر با یه IP جدید موافقم.
آخر سر هم با معرفی یه بازی برای iOS همگی به خوبی و خوشی میریم میخوابیم:d

من با یک HS جدید بیشتر حال میکنم اونم از نوع انحصاری سونی :x

فقط ازشون‌ خواهش ميكنم كه DmC‌ رو ببوسن و بزارن كنار :d

اميدوارم كه بازي بعديشون يه IP جديد باشه و ترجيحا هم همين عنواني باشه كه عكسش توي متن خبره :bighug: جو تاريك و ويكتوريايي، طراحي هاي گوتيك و شخصيتاي عجيب و غريب كه رسما با روح و روان و به ويژه فك آدم بازي ميكنن :d

اگه بازي جديدشون اين باشه، رسما از راستاي قائم تو حلق ما جا داره :bighug:

خدا کنه IP جدید باشه و خواهشا F2P و آنلاینو...نباشه با توجه به سابقه ای که NT داره ام بعیده برن اون سمتا خلاصه از IP جدید اینا به شدت استقبال میشه...

جو تاريك و ويكتوريايي، طراحي هاي گوتيك
خسته نشدید انصافا هر بازی تا می خواد معرفی بشه همش گوتیک، ویکتوریایی و تاریکی علم می کنید؟! :-/ :d Thief که همینطوری بود، The Order هم کاملا چنین محیطی رو ارائه خواهد کرد. بسه دیگه ... :d
اول از همه هر چی که می خواد معرفی بشه برای PC هم بیاد. دوم اینکه به شخصه از DmC 2 استقبال می کنم :d داستان و روابط شخصیت ها در Enslaved هم جالب توجه بود اما به شدت گیم پلی خشک، خطی و بدون تنوعی داشت. اگر این مشکلات رو بتونند رفع کنند با Enslaved 2 هم مشکلی نداریم.

یکی از شرکتهای بازیسازی مورد علاقه منه و بازیهای قبلیشون خیلی خوب بودن
100 % پروژه بعدیشون هم تمام نظرهارو جلب میکنه.....
بنظر من از یه ip کاملا جدید رونمایی میکنن

DMC بازی به اون خوبی , چقدر هیتر داره بدبخت. مشکلش چی بود آخه ! =((

این ها حدود 7 سال پیش ( بعد اومدن شمشیر بهشتی) گفتن دیگه انحصاری نمیسازن ! /:) حالا بعد 7 سال ممکنه نظرشون عوض شده باشه . و شمشیر بهشتی 2 ؟! :bighug:

یا Enslaved 2 ?! :((

DMC بازی به اون خوبی , چقدر هیتر داره بدبخت. مشکلش چی بود آخه ! =((

این ها حدود 7 سال پیش ( بعد اومدن شمشیر بهشتی) گفتن دیگه انحصاری نمیسازن ! /:) حالا بعد 7 سال ممکنه نظرشون عوض شده باشه . و شمشیر بهشتی 2 ؟! :bighug:

یا Enslaved 2 ?! :((
تنها مشکلش موهای دانته بود :-j موهاش باعث شد بازی تبدیل به یک فاجعه بشه :-j

تنها مشکلش موهای دانته بود :-j موهاش باعث شد بازی تبدیل به یک فاجعه بشه :-j

یعنی خدا خدا میکردم یکی این رو بگه :x

- 30 فریم بر ثانیه بجای 60 فریم که استاندارد سبک و خصوصا سری Devil May Cry ـه.
- دشمنای قرمز و آبی که رسما توانایی بازیکن رو نصف و کمبوهای اون رو محدود میکردن.
- بزرگ کردن Hit box های دشمنا برای جبران 30 فریم بودن بازی رسما مکانیک های بازی رو نابود کرده بود.
- Jump Cancel و Air Physic = جوک!
- استایل رنکینگ فوق العاده مسخره ( Demon Dodge ----> SSS)
- Devil Trigger....... در این مورد چیزی نگم بهتره
- آسون بودن بیش از اندازه بازی (Dante Must Die = Joke)
- Boss Fight های افتضاح! Boss ها فقط از لحاظ بصری قشنگ بودن، همین!
- حذف استایل ها!
- حذف Lock-On دستی

تازه اینا فقط ایرادای گیم پلی بازی بودن. اگه بخوام وارد داستان، طراحی هنری، شخصیت ها و ... بشم که باید تا فردا صبح بنویسم (اه، قبول، یکم دارم اغراق میکنم ولی خب)

پس نه، فقط بخاطر تغییر رنگ موی دانته نیست. DmC به عنوان یه بازی جدا مطمئنا HnS خیلی خوبیه ولی به عنوان یه دنباله برای سری Devil May Cry............. نه!

^^^ لول دیزاین آقا ، لول دیزاین رسماً تو دیوار بود
biggrin1.gif
لول دیزاین، طراحی شخصیت ها، اون فیلــتر لعنتی ایی که توی محیط لیمبو استفاده کرده بودن، Twist های فوق العاده مسخره و بی معنی داستان و و و و و....

آقا بازی نابودتر از این حرفاست :دی

آخرین ویرایش:
تنها مشکلش موهای دانته بود
:-j
موهاش باعث شد بازی تبدیل به یک فاجعه بشه
اونم که اون آخرش نشون دادن موهای دنته برا چی سفید میشه

یک بازی هست مثل COD که هر سال از سال قبل داغون تر میشه ولی طرفداراش هر سال بیشتر میشه
یک بازی هم هست مثل DmC که بعد از چند سال با یک گیم پلی خوب و یک دنیای جدید و یک روایت قابل قبول میاد و کلی هم ازش تعریف میشه بعد طرفداراش گیر میدن به موهای شخصیت اصلیش و استدیو سازنده ....:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or