Ninja Gaiden Sigma Plus نیز به عناوین لانچ ـه Vita پیوست

Scαrface

Aspect of Life
کاربر سایت

group_B18610.jpg

Tecmo Koei اعلام کرد بازی Ninja Gaiden Sigma Plus همزمان با لانچ پلی استیشن Vita یعنی در روز 22 فوریه عرضه خواهد شد .
Ninja Gaiden Sigma Plus همان ورژن پلی استیشن 3 خواهد بود که با اضافاتی جدید و امکانات جدید از جمله استفاده از صفحه لمسی عقب و جلوی ویتا عرضه میشود .
Yosuke Hayashi رئیس Team Ninja میگوید سری بازی Ninja Gaiden یکی از عنواین خودش رو به این پلتفرم جدید و فوقولعاده قرض خواهد داد. ما بر این باوریم که هم طرفداران قدیمی بازی و هم کسانی که تازه به جمع آنان میپیوندند Ninja Gaiden Sigma Plus را با وجود مکانیزم های جدید به مانند همیشه یک بازی هیجان آور و پر چالش خواهند یافت .

منبع :

آخرین ویرایش:
اگر این کنسول با این عنواوین لانچ موفق نشه یک تراژدی رخ میده.
قوی ترین لانچ یک کنسول تا به امروز بوده. باید به سونی آفرین گفت.
من امیدورام با موفقیت این کنسول شاهد ادامه راه کنسولهای قابل حمل باشیم چون بازیهای اسمارت فونها اصلا در حد و اندازه بازیهای کنسولی نیستند و نخواهند بود.

ولی توجه کردین اکثر بازیهای لانچ این کنسول دستی دنباله یا یه نسخه از یه IP موفق هستن ؟ یعنی IP نو چیز خاصی نداریم فعلا .
کیوان اتفاقآ از این نظر واقعآ عالی عمل کرده تا این لحظه ! رقیبش 3DS رو ببین. چند تا IP جدید داره ؟! حالا Vita :‏
Sound Shapes ، Escape Plan ، Gravity Rush ، Dragon`s Crown که کافیه از هرکدوم یه گیم پلی نگاه کنی تا ببینی چه چیزای جالبی هستن ! :دی کلی بازی جدید دیگه هم هست مثل Army Corps of Hell و Unit 13 و Little Deviants و Ruin و ...
کلآ هر کنسولی برای زنده موندن نیاز داره بازی های محبوب که امتحانشون رو پس دادن رو توی کلکسیونش داشته باشه ! :دی ولی Vita به جز اونا ، کلی بازی جدید هم داره که من برای بعضی هاشون مثل اون 4 تایی که گفتم خیلی بیشتر انتظار میکشم تا Uncharted ! :دی

ولی توجه کردین اکثر بازیهای لانچ این کنسول دستی دنباله یا یه نسخه از یه IP موفق هستن ؟ یعنی IP نو چیز خاصی نداریم فعلا .
آخه اصولا IP جدید برا کنسول جدید یه ریسکه. مثل شمشیر دولبه میمونه. ممکنه مثل گیرز هم خودش بترکونه هم کنسولو یه تنه بالا بکشه هم ممکنه خودش خراب بشه کنسول هم با خودش به زباله دان تاریخ بفرسته :دی
اینجاست که عقل حکم میکنه فعلا یکی دو سال اول با IP های قدیمی فروش کنسول رو تضمین کنن بعد IP نو بدن براش.
البته این اصولش بود اصل جواب رو Dinosaur دادن :دی

آخرین ویرایش:
کیوان اتفاقآ از این نظر واقعآ عالی عمل کرده تا این لحظه ! رقیبش 3DS رو ببین. چند تا IP جدید داره ؟! حالا Vita :‏
Sound Shapes ، Escape Plan ، Gravity Rush ، Dragon`s Crown که کافیه از هرکدوم یه گیم پلی نگاه کنی تا ببینی چه چیزای جالبی هستن ! :دی کلی بازی جدید دیگه هم هست مثل Army Corps of Hell و Unit 13 و Little Deviants و Ruin و ...
کلآ هر کنسولی برای زنده موندن نیاز داره بازی های محبوب که امتحانشون رو پس دادن رو توی کلکسیونش داشته باشه ! :دی ولی Vita به جز اونا ، کلی بازی جدید هم داره که من برای بعضی هاشون مثل اون 4 تایی که گفتم خیلی بیشتر انتظار میکشم تا Uncharted ! :دی

اسم 4 تاشون رو اصلا نشنیده بودم :دی ! اگر اینطوره واقعا رویایی عمل کرده این جوجه کنسول خدایی :دی !

وجود همون دوتا بازی واسه من خرید ویتا رو واجب میکنه! + پرسونا البته :d بنظرم روی کنسول دستی اینجور بازی ها بیشتر جواب میده تا عناوینی مثل انچارتد!

دیگه بهتر از این نمیشه...>:d<
الان هر گیمری بجای اینکه از خودش بپرسه که "چرا باید این کنسول رو بخرم؟" باید جواب این سؤال رو بده: "چرا من نباید این کنسول رو بخرم!؟"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or