Ninja Gaiden Sigma 2 Playable Demo Review

Fëanor

Spirit of Fire
کاربر سایت
ngsigma2031809-580px.jpg

در این نقد و توضیحات مختلفی رو درباره بخش های بازی داده خواهد شد و درش به کاستی های بازی و همچنین مزایای افزوده شده به آن اشاره می کنم. ضمن اینکه این نقد رو به دوست عزیزم تورج تقدیم میکنم. امیدوارم که مورد قبول همه دوستان واقع شود.

خوب همون طور که میدانید این عنوان نسخه بهبود یافته NG2 هست که بر روی Xbox360 در سال پش عرضه شد میباشد. اما با کمی تفاوت از جمله اضافه شدن Boss های جدید و جذاب به بازی، بخش Co'op و دشمنان متنوع تر به همراه Finisher های فوق العاده جذاب تر از NG2.

خوب شما پس از دانلود یک دموی 690 مگی از PSN وارد بازی می شوید. در ابتدا همان دریای خروشان و مواج اما این بار با بارانی شدیدتر از قبل مشاهده می کنید و سپس نام استدیو Team Ninja بر روی صفحه نقش می بندد. بعد از ورود به منوی بازی شما گزینه RYU مواجه می شوید. پس کلیک کردن بر روی اون وارد بازی می شوید. بازی دقیقا از مرحله اول NG2 شروع میشود. جایی که یک زن ناشناس به دنبال RYU می گردد و سراغ وی را از یک پیرمرد(که در طول بازی به شما سلاح، جان و .. می فروشد) میگیرد. سپس ناگهان تعدادی Ninja ناشناس به این زن جوان حمله می کنند و طی یک نبرد بالاخره او را به زنجیر می کشند و زمانی که می خواهد او را از آنجا منتقل کنند RYU سر میرسد و 3 Ninja که از قبیله Black Spider هستند را از پای در می آورد ولی تعداد آن ها رفته رفته زیاد می شود و RYU رو از آن دختر دور می کنند و سپس توسط یک از Ninja ها دزدیده میشود و در حالی که به سوی RYU می گوید من از تو انتظار بیشتری داشتم به همراه دختر فرار می کند. شما پس از مبارزه با همان پیر مرد صحبت می کنید و او به شما می گوید که آن دختر می خواست با شما در مورد Archfiend یا همان شیطان سخن بگوید. سپس شما با RYU راه خود را ادامه میدهید. و تا زمانی که به یک مجسمه بودای در حال حرکت میرسید. پس از مبارزه با این مجسمه دموی مربوط به RYU به اتمام میرسد. پس از اتمام بازی درجه سختی سوم بازی برای شما به همراه کرکتر مونث جدید بازی یعنی AYANE باز خواهد شد.

خوب همون طور که میبینید به بازی در این قسمت هیچ چیز جدیدی به جز همان Boss اضافه نشده و همه چیز مثل NG2 هست. از لحاظ گرافیکی بازی پیشرفت داشته و بازی تا حدودی روشن تر هم شده. اولین چیزی که شاید شما رو ناراحت کنی این است که دیگه خبری از اون خون های خوشگل نیست:biggrin1: به جاش شما با مقداری کمی خون و جادوهای بنفش رنگ پس از کشتن دشمنان مواجه می شوید. گیم پلی بازی هم فوق العاده جذاب و مانند سری های قبلی بازی می باشد.
wol_error.gif
سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 1280x800 می باشد.
ninja_gaiden_sigma_2_wallpaper_by_raam96.jpg

خوب داستان AYANE از اون جایی شروع میشه که هیچ کس تاحالا ندیده:biggrin1: شما در شهری قرار دارید که در نسخه قبل در شرف آبگرفتگی بود(متاسفانه اسمش رو به خاطر ندرام) شما در ابتدای بازی در دمو شاهد مکالمه AYANE با پدر RYU هستید که به او می گوید تو باید به خاطر مردم و RYU چشم رو پیدا کنی(فکر کنم منظور همون قطعه ای بود که RYU روش شمشیر کار میزاشت)(نظر خود من در مورد این دمو این هست که پدر RYU بعد از مبارزه با Boss دوم بازی در NG2 و سقوط در آتش زخمی شده و حالا این جا که در بستر بیماری به سر میبرد با این کرکتر جدید حرف میزدند). سپس بعد از یک دمو که حرکات جدید کارکتر به شما معرفی می شود و بازی رو ادامه میدهید و چیزی خاصی وجود نداره جز اینکه محل قرارگیری کوچه ها در این مرحله دقیقا مثل همان NG2 هست و تنها در شب قرار دارد و زیباتر شده است. دشمنان هم در این مرحله متنوع تر و سخت تر هستند.(از اون گرگها هم که من دوست دارم تو این مرحله میبینیم:biggrin1:) این مرحله Boss ندارد و شما بعد از اتمام مرحله بخش Co'op بازی رو آزاد خواهید کرد که واقعا فوق العاده جذاب کار شده است.

خوب بخش Co'op بازی بخشی هست که برای اولین بار روی این سری از بازی ها قرار گرفته است و به نظر من جذاب و مهیج کار شده. شما پس از ورود به این بخش با 3 مرحله متفاوت رو به رو میشوید. نکته جالبی که به چشم میخورد این است که شما در این بخش هر مرحله رو در یک درجه سختی متفاوت مشاهده می کنید. در دمو 2 مرحله در بخش Easy و 1 مرحله هم در بخش Medium بازی قرار دارند. قبل از ورود به هر مرحله شما می توانید انواع سلاح ها و همچنین کرکتر مورد علاقه خودتون رو انتخاب کنید و سپس وارد مرحله مورد نظر شوید. شما در هر مرحله وظیفه دارید که تمام دشمنان رو نابود کنی که معمولا در 3 یا 4 Wave وارد بازی می شوند که در Wave آخر با دشمنان قوی تر و سرسخت تری مواجه هستید. نکته جالبی که در این بخش قرار داده شده این است که شما با فعال کردن قدرت ویژه خود در بازی که قابلیت استفاده تا 2 بار از آن را دارید با یک صحنه زیبا مواجه میشوید؛ 2 کرکتر بازی پشت به پشت هم قرار میگیرند و قدرت های آنها با هم یک میشود و یک انفجار عظیم را مشاهده می کنید و سپس تمام دشمنان در صفحه نابود می شوند. در تمام 3 مرحله مورد نظر شما با دشمنان باهوش مواجه هستید و تعدادی از آنها هم جدید هستند و تا به حال در بازی دیده نشده اند. در پایان هر مرحله تعداد Karma هایی که شما جمع کردید در بازی ثبت میشود و به شما یک مدال هم داده می شود و در نهایت مشخص می شود که هر کدام از دو کرکتر چه تعداد دشمن را از بین برده اند. لازم به ذکر هست که در یکی از این مراحل شما با یک Boss هم رو به رو می شوید که در قسمت قبل هم وجود داشته و کمی هم سخت بود:biggrin1:

در نهایت هم بگم که تاریخ عرضه بازی 29 سپتامبر هست و فقط برای کنسول PS3 عرضه خواهد شد.

موفق باشید

به به ... برهان جون نقد مينويسه ...ممنون ... گفتم اول تشکر کنم بعد بشينم بخونم...:biggrin1:

این نقد خوندن داره ... مرسی

ويرايش:
ضمن اینکه این نقد رو به دوست عزیزم تورج تقدیم میکنم
من قربونت برم داداش :love:... مرسی:love:

ويرايش 2 :
ممنون ... کامل و خوب بود ... بخش CO-OP فکر کنم خيلی هيجان انگيز باشه... به خصوص بخاطر سيستم battling منحصر به فرد این بازی

مرسی برهان

آخرین ویرایش:
ممنون برهان:biggrin1: !عالی بود .
خواهش می کنم:biggrin1:

ممنون برهان جان
حیف که این ماه خرج زیاد دارم وگرنه این بازیو میگرفتم.
کاری نکردم کیا جان:smile:
آره من هم این بازی رو فعلا نمیگیرم تا بعدا.

ایول برهان!:love:

نمیدونستم تو کار NG هم هستی!:biggrin1: دمت گرم...
آره بابا:biggrin1: من خودم خیلی از داستان و سبک این بازی خوشم میاد.

به به ... برهان جون نقد مينويسه ...ممنون ... گفتم اول تشکر کنم بعد بشينم بخونم...:biggrin1:
این نقد خوندن داره ... مرسی
ممنون ... کامل و خوب بود ... بخش CO-OP فکر کنم خيلی هيجان انگيز باشه... به خصوص بخاطر سيستم battling منحصر به فرد این بازی
مرسی برهان

خواهش می کنم تورج وظیفه بود:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or