Ninja Gaiden III l PS3

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Uncharted 3 و میگی؟:دی بابا نا سلامتی فن سونی هستیا!
بابا احسان دو سال ميخواد خودش رو بكشه كه بگه من فن دو طرف نيستم برو يه نگاه به امضاش حداقل بكن !!:d
احسان فن لذت و حالي هست كه از بازيا ميبره !!!:d
كلا احسان حذب باد هست:d

بابا احسان دو سال ميخواد خودش رو بكشه كه بگه من فن دو طرف نيستم برو يه نگاه به امضاش حداقل بكن !!:d
احسان فن لذت و حالي هست كه از بازيا ميبره !!!:d
كلا احسان حذب باد هست:d
بابا من احسان و قبول دارم:دی وقتی تازه ps3 گرفته بودم سر گرفتن بازیهاش با اون مشروت میکردم:دی یه چی میگیا, کارش درسته:دی

من دوتا نسخه قبل چند بار تااخرش رفتم هر دوتاش عالی بودن تونسخه یک قطع عضو خیلی کم دیده می شد ولی جذابییت خودش روداشت تونسخه دو هم باقطع عضو و فینیش دشمنا هم جذابییت خودش رو داشت وتو شماره سه با اینکه قطع عضو نیست وبه قول خود هایاشی لذت واقعی کشتن ادما باشمشیر رو که منتقل می کنه مطمئا جذابییت خودش روداره ولی این که بایک سلاح هست واقعا رو اعصابه .بالاخره همچی نباید تکراری باشه. یا مثلا تورزیدنت اویل من همه نسخهاشو بازی کردم همشون هم خیلی عالی بودن.

بازی بی نهایت آسونه ! یه نوب می تونه بدون مردن بره ! :| اگه فن بازی هستین روی سخت ترین حالت ممکن برید تا یه کم تسکین روحی پیدا کنید :دی

خب ماهم بازيو گرفتيم..
بعد دو ساعت بازي کردن به تتايج زير رسيدم!!
داستان بازي پيس او شت بود!(تا اينجا) کلي نميگم!!
گرافيک در حد بازي ها متوسط دو سه سال پيش هست
گيم پلي براي طرفداران سري جالب نيس.. ولي راضي کنندس...
صدا گذاري و موسيقي در حد متوسطه(موسيقي خيلي کليشه ايه)
در پايان يک عکس از مرحله دو بازي گرفتم که به شاهکار هنري بازي در بخش گرافيک پي ببريد که به شخصه منو ياد ace combat کنسول ps1 انداخت..!!!

Attachments

• 20120407_202937.jpg
    20120407_202937.jpg
    169.9 KB · مشاهده: 45

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or