Multi Platform NINJA GAIDEN 4

سازنده
PlatinumGames Inc. / Team NINJA
تاریخ انتشار
پاییز 2025
ناشر
Xbox Game Studios
نقد و بررسی بازی Ninja Gaiden 4 توسط بازیسنتر
header.jpg
بعد از زمانی طولانی سری Ninja Gaiden بازگشته است. Team Ninja و Platinum Games دو استودیو مشهور ژاپنی با همکاری یک دیگر در حال ساخت نسخه چهارم سری هستند.
این نسخه یک قهرمان کاملا جدید را در Yakumo معرفی میکند، یک نینجا اعجوبه جوان که سرنوشتش با Ryu Hayabusa افسانه‌ ای در هم تنیده شده است.
NINJA GAIDEN 4 با درجه سختی قابل تنظیم و تجربه ای کاملا شخصی سازه شده ، بازیکنان قدیمی و جدید را به اثری منحصر به فرد دعوت میکند.

نقد و نمرات Ninja Gaiden 4

Steam / PS5 / Xbox
بازی در زمان عرضه بر روی سرویس گیم پس منتشر خواهد شد.

ss_bd4c78adadf0236f8482faf86abc2020267f4fa7.1920x1080.jpg ss_7ac7675da6a80f66c9fe88709f277eddc5cf9caa.1920x1080.jpg ss_31184a29d2a666586720ca74a169e429478ec9d8.1920x1080.jpg
...

تریلر رونمایی از بازی
توضیحات سازندگان در Xbox Developer Direct
تریلر بازی Xbox showcase 2025

...

ng4_ss_02.jpg ss_b8dc06879068be20475b6ad1edc5a205e475c687.600x338.jpg ss_a9d7fb03fe6dbe5b77aff8523ad27cd068981ed7.600x338.jpg ss_149a8c8c3efef7c6ae41374b9aa102ac98f3dc8e.600x338.jpg ss_83ebe7af6a6c5e8297da767c279cb197c491c692.600x338.jpg
ss_a26402e07bcb456568649e3296b465cdc924e354.1920x1080.jpg
ss_9ad96dc5f0aff90caf54bb1a3c53b07a097d85b8.1920x1080.jpg
ss_6bc424f0737354990e4724393b963ccb5e140414.1920x1080.jpg
ss_0ddf4fea4b1db87809e573deb9afaa18f2664b3a.1920x1080.jpg

آخرین ویرایش:
ببین بعضی از بازی ها رو میشه دستی رزولوشنشون رو تغییر داد. برو تو محل نصب بازی و با Notepad فایل های صفحه اول بازی رو باز کن ببین اعداد رزولوشن داره یا نه؟
شاید این بازی هم داشته باشه. ببین کلمه width و length رو داره و زیرش یا روبروش عدد داره. برای تو باید 1280 و 720 باشه. اگه داشت تغییرشون بده و بعد save کن.
View attachment 397507
اونایی که dll هستن که کد شدن و قابل خوندن نیستن. یه پوشه کانفیگ هم هست که توش ستینگ داره و طبق این پست تغییرش دادم و جواب نداد.
Locked graphics settings fix???? :: Ninja Gaiden 4 General Discussions
حتی توی اپ دیتا ویندوز هم رفتم و اونجا هم ستینگی نداشت.

پ.ن: الان شما بچه هایی که بازی میکنین همه حداقل مشخصات رو دارین یا اصلا نرفتین رزولیشن رو چک کنین؟ :D

• Like
Reactions: pouria.sh
اونایی که dll هستن که کد شدن و قابل خوندن نیستن. یه پوشه کانفیگ هم هست که توش ستینگ داره و طبق این پست تغییرش دادم و جواب نداد.
Locked graphics settings fix???? :: Ninja Gaiden 4 General Discussions
حتی توی اپ دیتا ویندوز هم رفتم و اونجا هم ستینگی نداشت.

پ.ن: الان شما بچه هایی که بازی میکنین همه حداقل مشخصات رو دارین یا اصلا نرفتین رزولیشن رو چک کنین؟ :D
برای من مشکلی نداشت. میشد رزلوشن رو تغییر داد. کارت گرافیک من 1080 هستش. RTX و DLSS ساپورت نمیکنه ولی باقی موارد رو تا آخر ساپورت میکنه.
تو ردیت دیدم چند نفر دیگه هم این مشکل رو داشتن و میگفتن از Vram پایین هستش.

میخوام اعتراف کنم بازی رو فقط تا چپتر دوم تونستم روی هارد بگذرونم از چپتر سه دارم روی (hero) آسون پلی میدم ! 🤪😁
بعضی باسها و مناطق بازی شدیدا بازی سخته...

گذاشتم حل نشد.

در هر صورت به نظرم حرکت احمقانه ای هست که مشخصات رو قفل کردن :-"
آره عجیب بود که همه چی خوب باشه.
یه جایی بالاخره باید گند بزنن :D
============
برای من مشکلی نداشت. میشد رزلوشن رو تغییر داد. کارت گرافیک من 1080 هستش. RTX و DLSS ساپورت نمیکنه ولی باقی موارد رو تا آخر ساپورت میکنه.
تو ردیت دیدم چند نفر دیگه هم این مشکل رو داشتن و میگفتن از Vram پایین هستش.
برای من که مشکلی نداره چون 11 گیگ vram دارم.
همه چی رو میشه تغییر داد.
مطمئنا آپدیت میدن براش.
نباید اینطور باشه.
چجوری دلتون میاد سریع بازی رو تموم کنید؟

من با خودم قرار گذاشتم بازیهای تاپ رو، روزی یک ساعت و نیم بیشتر بازی نکنم تا قشنگ مزه ش بره زیر دندونم:Dاینکه دو روزه بازی رو تموم کنم اصلا تو کتم نمیره.
اما از طرفی این بازی که تموم نمیشه.
یک دور که رفتی ، دور دوم با Ryu میری.
اون رو که رفتی چالش اون آرناها (Purgetory) رو داریم ، تموم کردن بازی روی درجه سختی ها بالاتر رو داریم.
ساید کوئستهای هر مرحله رو داریم و...
تازه بعدش هم که به احتمال زیاد DLC داستانی داریم (The Two Masters)

تموم نمیشه :D

اما از طرفی این بازی که تموم نمیشه.
یک دور که رفتی ، دور دوم با Ryu میری.
اون رو که رفتی چالش اون آرناها (Purgetory) رو داریم ، تموم کردن بازی روی درجه سختی ها بالاتر رو داریم.
ساید کوئستهای هر مرحله رو داریم و...
تازه بعدش هم که به احتمال زیاد DLC داستانی داریم (The Two Masters)

تموم نمیشه :D
این بار دومه که امروز اسپویل میشم :|
یه رفیق گوساله دارم(:D) که زرتی برگشت گفت
آقا این باس ریو چقدر سخت بود و رسما گند زد به اعصابم.

الانم که تو اسپویل کردی میشه با ریو رفت:Dالبته واقعا خوشحالم که فهمیدم میشه با ریو رفت:((

• Smile
Reactions: pouria.sh
این بار دومه که امروز اسپویل میشم :|
یه رفیق گوساله دارم(:D) که زرتی برگشت گفت
آقا این باس ریو چقدر سخت بود و رسما گند زد به اعصابم.

الانم که تو اسپویل کردی میشه با ریو رفت:Dالبته واقعا خوشحالم که فهمیدم میشه با ریو رفت:((
اینکه اسپویل نبود آقا:D
این از قبل خبرش اومده بود

از قدیم تو این سبک از بازیها پایان بازی شخصیتها آنلاک میشن و میشه کل بازی رو باهاشون رفت.
مثل ویرجیل تو DMCها ، MGR ، بیونتاها و... تو همه اینها بعد اتمام میشه شخصیتهای دیگه رو گرفت.
نینجا گایدنهای قبلی هم اینطور بودن.

این امضای این سبکه و همیشه اینطور بوده.

اما اگه نمیخواستی بدونی شرمنده ، فکر نمیکردم کسی واقعا این رو نخواد بدونه^:)^:x

آخرین ویرایش:
چجوری دلتون میاد سریع بازی رو تموم کنید؟

من با خودم قرار گذاشتم بازیهای تاپ رو، روزی یک ساعت و نیم بیشتر بازی نکنم تا قشنگ مزه ش بره زیر دندونم:Dاینکه دو روزه بازی رو تموم کنم اصلا تو کتم نمیره.
منم همیشه اینطور بازی میکنم
نمیدونم بعضی ها انگار مسابقه ست همون روز اول باید تمومش کنن تازه طرف 6 ماه منتظر نشسته بازی بیادش

• Like
Reactions: u.s.a
منم همیشه اینطور بازی میکنم
نمیدونم بعضی ها انگار مسابقه ست همون روز اول باید تمومش کنن تازه طرف 6 ماه منتظر نشسته بازی بیادش
وقتی بازی مورد علاقه منتشر میشه و به قدری خوبه که نمیشه ازش دست کشید تکلیف چیه؟

وقتی بازی مورد علاقه منتشر میشه و به قدری خوبه که نمیشه ازش دست کشید تکلیف چیه؟
خوب برای همین میگم دیگه که لذت ببری و سرگرمت کنه برای یه مدتی . نه اینکه 1 روزه تهشو در بیاری
البته هر کس یجور لذت میبره . من از اول همینطور بودم چون خیلی گیمر هم حساب نمیشم فقط بعضی بازیهای خاص رو انجام میدم
نهایت هم اگر حوصله کنم 1 ساعت بشینم پاش

• Like
Reactions: sopranus and u.s.a
روی hero هم که بازی میکنم بنظرم زیادی آسون شده بازی 🙃 نمیدونم چکار کنم هارد و نرمال هر دو بنظرم خیلی سخت و اعصاب خرد کن هستن هیرو هم خیلی آسون .
درجه سختی بازی بالانس نیست.

• Like
Reactions: sopranus
روی hero هم که بازی میکنم بنظرم زیادی آسون شده بازی 🙃 نمیدونم چکار کنم هارد و نرمال هر دو بنظرم خیلی سخت و اعصاب خرد کن هستن هیرو هم خیلی آسون .
درجه سختی بازی بالانس نیست.
بزار حداقل روی نرمال و چشمهات رو ببند تا مبارزه کامل دستت بیاد.
زمانی که به اون مرحله رسیدی که از دکمه زنی کورکورانه پیشرفت کردی و مکانیکهاش رو شروع کردی به یادگرفتن خودت میزاری روی هارد.

توصیم اینه که تو بخش training کلی وقت بزار تا هر موقع اراده کردی فلان کمبو رو بزنی به راحتی انجامش بدی.

انصافا بازی این ارزش رو داره که این وقت رو بزاری.
این رو که یاد گرفتی میتونی برگردی قبلیها رو هم به راحتی بازی کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or