Multi Platform NINJA GAIDEN 4

سازنده
PlatinumGames Inc. / Team NINJA
تاریخ انتشار
پاییز 2025
ناشر
Xbox Game Studios
نقد و بررسی بازی Ninja Gaiden 4 توسط بازیسنتر
header.jpg
بعد از زمانی طولانی سری Ninja Gaiden بازگشته است. Team Ninja و Platinum Games دو استودیو مشهور ژاپنی با همکاری یک دیگر در حال ساخت نسخه چهارم سری هستند.
این نسخه یک قهرمان کاملا جدید را در Yakumo معرفی میکند، یک نینجا اعجوبه جوان که سرنوشتش با Ryu Hayabusa افسانه‌ ای در هم تنیده شده است.
NINJA GAIDEN 4 با درجه سختی قابل تنظیم و تجربه ای کاملا شخصی سازه شده ، بازیکنان قدیمی و جدید را به اثری منحصر به فرد دعوت میکند.

نقد و نمرات Ninja Gaiden 4

Steam / PS5 / Xbox
بازی در زمان عرضه بر روی سرویس گیم پس منتشر خواهد شد.

ss_bd4c78adadf0236f8482faf86abc2020267f4fa7.1920x1080.jpg ss_7ac7675da6a80f66c9fe88709f277eddc5cf9caa.1920x1080.jpg ss_31184a29d2a666586720ca74a169e429478ec9d8.1920x1080.jpg
...

تریلر رونمایی از بازی
توضیحات سازندگان در Xbox Developer Direct
تریلر بازی Xbox showcase 2025

...

ng4_ss_02.jpg ss_b8dc06879068be20475b6ad1edc5a205e475c687.600x338.jpg ss_a9d7fb03fe6dbe5b77aff8523ad27cd068981ed7.600x338.jpg ss_149a8c8c3efef7c6ae41374b9aa102ac98f3dc8e.600x338.jpg ss_83ebe7af6a6c5e8297da767c279cb197c491c692.600x338.jpg
ss_a26402e07bcb456568649e3296b465cdc924e354.1920x1080.jpg
ss_9ad96dc5f0aff90caf54bb1a3c53b07a097d85b8.1920x1080.jpg
ss_6bc424f0737354990e4724393b963ccb5e140414.1920x1080.jpg
ss_0ddf4fea4b1db87809e573deb9afaa18f2664b3a.1920x1080.jpg

آخرین ویرایش:
خب منم بازی را گرفتم البته دیسکشو هنوز بازی نکردم الحساب یه خبر بدم بر عکس تمام بازی های اخیر مایکروسافت که دیسک بازی فقط یه لایسنس برای اجرا بود و تمام دیتا بازی را باید خودتون دانلود میکردید اینجا بازی کامله و فقط یه اپدیت ۷۰۰ مگی داره

خب منم بازی را گرفتم البته دیسکشو هنوز بازی نکردم الحساب یه خبر بدم بر عکس تمام بازی های اخیر مایکروسافت که دیسک بازی فقط یه لایسنس برای اجرا بود و تمام دیتا بازی را باید خودتون دانلود میکردید اینجا بازی کامله و فقط یه اپدیت ۷۰۰ مگی داره
زورش به تیم نینجا/PG و کلا ژاپنیها نرسیده :D
با آلتیمیت میزدنش:))

• Cool
Reactions: ashe
چپتر اول بازی رو تموم کردم
فکر نمیکردم انقدر خوب باشه همه چیز روون و جذاب و نفس گیر
البته کمی سختی بازی بنظرم زیاده مخصوصا رو درجه سختی Hard​
بازی رو نرمال هم سخته و پدر در میاره،
نمیدونم چطور همه میگن رو هارد بازی کنید.

تو مبارزات ng2 چنتا حرکت رو که یاد میگرفتی با همون فرمون میشد تا درجات سخت تر بدون مشکل رد کنی،ولی اینجا فقط داج و پری جواب نمیده و باید با هرچی که داری مبارزه کنی.

امیدوارم تیم نینجا دست پلاتینیوم گیمز رو تو دست برادرش که اون هم نینجاس بزاره و یه دستی به سر و روی مبارزات هل بلید بعدی بکشن.

اون باس اول (D.D.O. Commander) رو چطوری زدین؟

روی سختی هارد اولش خواستم همونطور که خودش میخواد حمله ها رو پری کنم و استگر کنم و بعد بزنمش ولی اون وسطها یکی دوتا اشتباه میکردم و در جا میمردم.
لعنتی با دوتا ضربه میکشت.

فکر کنم 15-10 بار مردم و دیگه بیخیالش شدم.

سوییچ کردم به اینکه کلا داج بدم(Mirage) و هی میرفتم پشتش Bloodraven میزدم.
وقتی هم که سول قرمز دراپ میگرد یه آلتیمیت میزدم و تمام.
اینطوری خیلی آسون شد.

=======

این رو نوشتم که بعدها بیام به خودم بخندم :))
======

یه مورد دیگه اضافه کنم اینکه دوستانی که بازیهای فایتینگ رو حرفه ای تر بازی میکنن عاشق این بازی میشن.
از انبوه کمبوها و اتکها ، شکلهای مختلف داج دادن و پری کردن ، سوییچ بین اسلحه ها و... این پلیرهای مازوخیست رو به بهترین شکلی ارضا میکنه.
من تو فایتینگ که وضعیتم خیلی خرابه ولی عاشق این کرکتر اکشنهام مخصوصا نینجا گایدن که خیلی براش وقت میزارم تا درست و حرفه ای بازی کنم.
نمیدونم چه جادویی داره این سبک که اینقدر میتونه سرگرم کننده باشه و دارای ارزش تکرار بالا.
========

زیاد حرف زدم ولی یه توصیه به پلیرهای جدید بکنم.
اگه میخواید نسخه های قبلی رو هم بازی کنین یه لطفی به خودتون بکنین و اول برید اونها رو بازی کنین.
NG4 باهاتون کاری میکنه که سیستم مبارزات نسخه های قبلی براتون نسل قبلی و ناقص به نظر برسه.
منظورم اینه که این یه مسیر یک طرفست و بعد از NG4 خیلی سخته که برگردین و نسخه های قبلی رو بازی کنین چون پلاتینیوم حداقل یک نسل بخش مبارزه رو ارتقا داده.

حداقل NG2 Black رو بازی کنین و بعد بیاید اینجا که ببینین پیشرفت گیم پلی و بخش مبارزه یعنی چی.
ماکان تو که سولزلایک گیمری باید برات اسون باشه نه ؟

ماکان تو که سولزلایک گیمری باید برات اسون باشه نه ؟
نه ، سولزلایک جلوی این بچه خونگیه.
کجاش سخته آقا؟ :))

این سبکها مرد میخواد ، به جای شخصیت خودت باید لول آپ کنی.
--------------
--------------
خب اولین مصدوم تاپیک رو دادیم.
دسته ایکس باکسم R2ش به فنا رفت بس که داج دادم و بلاک کردم.
فشارش میدم گیر میکنه و با تاخیر خودش برمیگرده.
درست شدنیه ؟

دلم نمیاد با دوال سنس بازیش کنم ، میترسم خراب شه:D

نه ، سولزلایک جلوی این بچه خونگیه.
کجاش سخته آقا؟ :))

این سبکها مرد میخواد ، به جای شخصیت خودت باید لول آپ کنی.
--------------
--------------
خب اولین مصدوم تاپیک رو دادیم.
دسته ایکس باکسم R2ش به فنا رفت بس که داج دادم و بلاک کردم.
فشارش میدم گیر میکنه و با تاخیر خودش برمیگرده.
درست شدنیه ؟

دلم نمیاد با دوال سنس بازیش کنم ، میترسم خراب شه:D
فک کنم یه نواری زیر r2 هست درش بیاری درست میشه

• Like
Reactions: m.d.makan
وقتی نظرات دوستان رو در مورد بازی کردن روی درجه سختی هارد می‌خونم و یادم می‌افته که نسخه‌های اول و دوم (مخصوصاً اولی) رو با چه فلاکتی بازی می‌کردم:

c38322_25sdxc3.jpg

من هنوز Ninja Gaiden 4 رو شروع نکردم ولی محاله بالای نرمال سراغش برم! :-"
یعنی واقعاً چیزهایی مثل سولزبورن‌ها جلوی NG از نظر درجه سختی حکم پشمک رو دارن! :دی اونجا اگه جلوی فلان باس کم بیاری، نهایتش می‌ری یه ذره لِوِل‌آپ می‌شی و چهار تا دونه تجهیزات بهتر گیر میاری و جلوی باس قِل می‌خوری و جا خالی می‌دی و تموم می‌شه می‌ره (یا بروبچ رو به مهمونی دعوت می‌کنی و میان باس رو می‌زنن و خودت یه گوشه تخمه می‌شکونی که البته من از این کار خوشم نمیاد و سولزبورن فقط آفلاین می‌رم! :دی). ولی NG لامصب یه جوریه که اگه با همه زوایای گیم‌پلی به طور کامل آشنا نشی و اصولی بازی نکنی، چیزی از روح و روانت باقی نمی‌مونه!

فک کنم یه نواری زیر r2 هست درش بیاری درست میشه
دستت درد نکنه ، تا مرز باز کردنش رفتم گفتم از راهکار ابوعلی سینا و زکریای رازی استفاده کنم.
با الکل ، دستمال و فوت ترکیبی زدم درست شد ولی برای چند دقیقه:D

بعد دیدم اسپری هوا ندارم ، رفتم اسپری چسب 1.2.3 داشتم زدم ببینم چی میشه.
فعلا که جواب داد.
ببینم چی میشه آخرش فکر کنم باید بازش کنم.
============
============
بعد اینقدری که بازی کردم به نظرم بهترین و مهمترین اسکیل ها برای باز کردن اوایل بازی اولیش Izuna Drop بود و Flying Swallow که این یکی بهترین راه برای سوییچ کردن بین دشمنهاست
هم عرض اینها هم تا جایی که میتونین روی Ultimate تمرکز کنین ، سه تا لول داره.
Landing Ultimate که برای کم کردن زمن شارژش حیاتیه و خب لول آخر Ult هم که نیازه.

به نظرم اینها از همه مهمترن.

غیر این هم کلا اگرسیو بازی کنین و هی تو سطح مپ بچرخین که دشمنها رو پخش کنین.
مثل DMC و... نیست که دشمنهای بیرون FOV صبر کنن و یکی یکی اتک بدن
حتی وقتی تو تصویر نیستن هم مشغول اتک دادن هستن.
مورد بعدی اینکه برای این دشمنهای هوایی یاد گرفتم که با شوریکن بندازمشون و نیاز نباشه که R1 زد ، یه جاهایی نیاز میشه.

اون برسرک مود هم وقتی فعال میکنین تو حالت Bloodraven وقتی ضربه ها رو شارژ میکنین (دکمه رو نگه میدارین) هر دشمنی رو وان شات میکنه(تصویر سیاه و سفید میشه).
ییخود حرومش نکنین ، نهایت استفاده رو ببرین.

این چندتا رو بعد هزار بار مردن و معلول کردن یک عدد گیم پد یاد گرفتم:))

دستت درد نکنه ، تا مرز باز کردنش رفتم گفتم از راهکار ابوعلی سینا و زکریای رازی استفاده کنم.

فعلا که جواب داد.
============
============
بعد اینقدری که بازی کردم به نظرم بهترین و مهمترین اسکیل ها برای باز کردن اوایل بازی اولیش Izuna Drop بود و Flying Swallow که این یکی بهترین راه برای سوییچ کردن بین دشمنهاست

مورد بعدی اینکه برای این دشمنهای هوایی یاد گرفتم که با شوریکن بندازمشون و نیاز نباشه که R1 زد ، یه جاهایی نیاز میشه.

اون برسرک مود هم وقتی فعال میکنین تو حالت Bloodraven وقتی ضربه ها رو شارژ میکنین (دکمه رو نگه میدارین) هر دشمنی رو وان شات میکنه(تصویر سیاه و سفید میشه).

خواهش وسط دسته جایی که باطری قرار میگیره زیر اون قسمت هم جای پیچ داره ویک پیچ اونجاست اگر خواستی باز کنی البته یوتوب کن کلا کار خاصی نداره

فعلا که جواب داد.
============
============

آقا راهکار @ultimate team 2 کاملا تایید میشه یه نواری هست اون زیر که نقش گرفتن صدا رو زمان برخورد RT/LT داره که به مرور زمان ممکنه یه مقدار چسبندگی پیدا کنه.
اون رو برداری مشکل کامل حل میشه ولی اگر بتونی نظیر اون نوار رو هم پیدا کنی یا با یه چیزی جایگزین ـش کنی که همچنان نرمی سابق رو بتونه داشته باشه که خیلی بهتره و عین سابق میشه دوباره.

آقا راهکار @ultimate team 2 کاملا تایید میشه یه نواری هست اون زیر که نقش گرفتن صدا رو زمان برخورد RT/LT داره که به مرور زمان ممکنه یه مقدار چسبندگی پیدا کنه.
اون رو برداری مشکل کامل حل میشه ولی اگر بتونی نظیر اون نوار رو هم پیدا کنی یا با یه چیزی جایگزین ـش کنی که همچنان نرمی سابق رو بتونه داشته باشه که خیلی بهتره و عین سابق میشه دوباره.
این باز کردن دسته ایکس باکس برای رسیدن به پیچ هاش خیلی سخته من دو بار برای شکستن دکمه lb/rb یا همون ابرویی بازش کردم هر دو بار انگشت شصتم به بدترین وجه برید اون دو تا بخش که زیرش پیچه خیلی سفته و هم باید جوری در بیاری که یکوقت خارهاش نشکنه و هم مواظب باشی یکوقت انگشتت به فنا نره از همون روشهای اینترنتی هم استفاده کردم ولی برای من خیلی سفت و سخته

بازی به شدت عالیه الان چپتر ۴ تمام کردم فقط مشکل اصلی دوربینه. بیشتر مشکل روی قفل کردن روی دشمنها هست با اینکه میشه دستی عوض کرد ولی حین مبارزات سخته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or