Multi Platform NINJA GAIDEN 4

سازنده
PlatinumGames Inc. / Team NINJA
تاریخ انتشار
پاییز 2025
ناشر
Xbox Game Studios
نقد و بررسی بازی Ninja Gaiden 4 توسط بازیسنتر
header.jpg
بعد از زمانی طولانی سری Ninja Gaiden بازگشته است. Team Ninja و Platinum Games دو استودیو مشهور ژاپنی با همکاری یک دیگر در حال ساخت نسخه چهارم سری هستند.
این نسخه یک قهرمان کاملا جدید را در Yakumo معرفی میکند، یک نینجا اعجوبه جوان که سرنوشتش با Ryu Hayabusa افسانه‌ ای در هم تنیده شده است.
NINJA GAIDEN 4 با درجه سختی قابل تنظیم و تجربه ای کاملا شخصی سازه شده ، بازیکنان قدیمی و جدید را به اثری منحصر به فرد دعوت میکند.

نقد و نمرات Ninja Gaiden 4

Steam / PS5 / Xbox
بازی در زمان عرضه بر روی سرویس گیم پس منتشر خواهد شد.

ss_bd4c78adadf0236f8482faf86abc2020267f4fa7.1920x1080.jpg ss_7ac7675da6a80f66c9fe88709f277eddc5cf9caa.1920x1080.jpg ss_31184a29d2a666586720ca74a169e429478ec9d8.1920x1080.jpg
...

تریلر رونمایی از بازی
توضیحات سازندگان در Xbox Developer Direct
تریلر بازی Xbox showcase 2025

...

ng4_ss_02.jpg ss_b8dc06879068be20475b6ad1edc5a205e475c687.600x338.jpg ss_a9d7fb03fe6dbe5b77aff8523ad27cd068981ed7.600x338.jpg ss_149a8c8c3efef7c6ae41374b9aa102ac98f3dc8e.600x338.jpg ss_83ebe7af6a6c5e8297da767c279cb197c491c692.600x338.jpg
ss_a26402e07bcb456568649e3296b465cdc924e354.1920x1080.jpg
ss_9ad96dc5f0aff90caf54bb1a3c53b07a097d85b8.1920x1080.jpg
ss_6bc424f0737354990e4724393b963ccb5e140414.1920x1080.jpg
ss_0ddf4fea4b1db87809e573deb9afaa18f2664b3a.1920x1080.jpg

آخرین ویرایش:
من هیچکدوم از نسخه های قبلی این سری رو بازی نکردم بخوام این نسخه رو برم داستانش رو متوجه میشم یا رفتن قبلیا هم لازمه؟
داستان که خیلی عمیق و ... نیست ولی این ویدو رو ببین کامل متوجه میشی.
برای آشنایی با شخصیتها خب مهمه و بازی رو جذاب تر میکنه.
اگه میخواید قبل از نسخه چهارم با داستان کلی مجموعه آشنا بشید این ویدئوی خلاصه از داستان رو ببینین:

لعنت بر این دوربین که بازی به این خفنی رو خراب کرده :|
نینجا گایدن همیشه مشکل دوربین داشته، ولی نسخه های قبل تند تند R1 رو میزدی و حل میشد. ولی این نسخه این قابلیت دیگه نیست و جاهای شلوغ واقعا اذیت میشم.

اولشو بازی کردم و بعد اون زباله شماره ۳ عجب کامبکی زده این فرنچایز! جدای دوربین که خب امضای این سری شده دیگه باقی مسائل زیادی خوبه و چقدر دلم تنگ همچین گیم پلی پر زد و خورد خونینی شده بود!
با وجودی که دید خوبی به شخصیت جدیده نداشتم ولی همین اول بازی جذبه و شخصیت پردازی جالبی داره! مشتاقم ببینم ریو چیکار میکنه در ادامه.
و جمله تکراری این روزها :D عجب سالیه این ۲۰۲۵! واقعا آدم میمونه. خوشبحالمون همین.

واقعا چرا این تاپیک فقط ۱۱ صفحه جلو رفته؟ :|
دیگه گیم خفن تر از این چی می خواین؟یه H&S دیوانه وار و پر از هیجان و آدرنالین و خین و خینریزی.
بخرین، پلی بدین حالشو ببرین. بعد بیاین اینجا نظر بدین تا دور هم بیشتر کیف کنیم:x

آقا عجب چیزی از آب دراومد ـه :دی من تنها تایتل ـی که از این سری تا الان گرفته بودم، Ninja Gaiden 3 بوده اونم روی Wii U که همون ده سال پیش در حد خیلی محدود پلی دادم و هنوز هم رو کنسول به همون شکل مونده فرصت نکردم ادامه ـش بدم.
ولی این گیم رو تا Chapter 5 که امروز رفتم واقعا عاشق ـش شدم. فکر نمیکنم بین hack n' slash ها همچنان بتونه جای DMC رو برام بگیره ولی سرعت گیم پلی و طراحی سیستم combat عالیه و اصلا مکث/وقفه بی دلیل این بین احساس نمیشه. خود level design هم که بماند، فوق العادست واقعا! بشینین پلی بدین عشق کنین اینقدر درگیر حواشی و اخبار مربوط به Platinum Games و Team Ninja نشین که شاهکاره این اثر ;;)
پ.ن: پسر این باس Kitsune Courtesan چه قدر جذاب بود و در عین حال چه قدر اذیت کرد :دی دیگه انگشتام سر فایت ها آخر شبی جوابگو نبودن وگرنه یه سره 5 تا chapter دیگه رو هم جلو میرفتم :دی
- اسکرین‌‌شات‌‌هایی که حاوی اسپویل احتمالی از بخش داستانی/پازل‌ها بودند، داخل تگ قرار گرفتند.

Ninja Gaiden 4
/ Graphics Priority Mode - Xbox Series S /
Pt.1

BC | #screenshots | MR.1199

واقعا چرا این تاپیک فقط ۱۱ صفحه جلو رفته؟ :|
دیگه گیم خفن تر از این چی می خواین؟یه H&S دیوانه وار و پر از هیجان و آدرنالین و خین و خینریزی.
بخرین، پلی بدین حالشو ببرین. بعد بیاین اینجا نظر بدین تا دور هم بیشتر کیف کنیم:x
منم تعجبم از همینه...
این دقیقا اون گیمیه که ارزش زیادی برای گفت و گو و تحویل گرفته شدن داره
هرکی بازیش نکنه بخودش ظلم کرده D:

آقا من الان یه نگاه داشتم به اچیومنت ها مینداختم یه سری ـش واقعا وحشتناکه :دی داخل گیم میشه هر chapter رو مجدد پلی داد یا نه باید برای هر کدوم یه slot مجزا سیو گرفت که بعدا بشه دوباره رفت؟

آقا من الان یه نگاه داشتم به اچیومنت ها مینداختم یه سری ـش واقعا وحشتناکه :دی داخل گیم میشه هر chapter رو مجدد پلی داد یا نه باید برای هر کدوم یه slot مجزا سیو گرفت که بعدا بشه دوباره رفت؟
از ویژگیهای الزامی این سبک چپترسلکته.
خیالت راحت.

برای پلت کردنش حالا حالا ها کار داری.
سختی های بالا اشکمون رو در میاره.

اون باس اول (D.D.O. Commander) رو چطوری زدین؟

روی سختی هارد اولش خواستم همونطور که خودش میخواد حمله ها رو پری کنم و استگر کنم و بعد بزنمش ولی اون وسطها یکی دوتا اشتباه میکردم و در جا میمردم.
لعنتی با دوتا ضربه میکشت.

فکر کنم 15-10 بار مردم و دیگه بیخیالش شدم.

سوییچ کردم به اینکه کلا داج بدم(Mirage) و هی میرفتم پشتش Bloodraven میزدم.
وقتی هم که سول قرمز دراپ میگرد یه آلتیمیت میزدم و تمام.
اینطوری خیلی آسون شد.

=======

این رو نوشتم که بعدها بیام به خودم بخندم :))
======

یه مورد دیگه اضافه کنم اینکه دوستانی که بازیهای فایتینگ رو حرفه ای تر بازی میکنن عاشق این بازی میشن.
از انبوه کمبوها و اتکها ، شکلهای مختلف داج دادن و پری کردن ، سوییچ بین اسلحه ها و... این پلیرهای مازوخیست رو به بهترین شکلی ارضا میکنه.
من تو فایتینگ که وضعیتم خیلی خرابه ولی عاشق این کرکتر اکشنهام مخصوصا نینجا گایدن که خیلی براش وقت میزارم تا درست و حرفه ای بازی کنم.
نمیدونم چه جادویی داره این سبک که اینقدر میتونه سرگرم کننده باشه و دارای ارزش تکرار بالا.
========

زیاد حرف زدم ولی یه توصیه به پلیرهای جدید بکنم.
اگه میخواید نسخه های قبلی رو هم بازی کنین یه لطفی به خودتون بکنین و اول برید اونها رو بازی کنین.
NG4 باهاتون کاری میکنه که سیستم مبارزات نسخه های قبلی براتون نسل قبلی و ناقص به نظر برسه.
منظورم اینه که این یه مسیر یک طرفست و بعد از NG4 خیلی سخته که برگردین و نسخه های قبلی رو بازی کنین چون پلاتینیوم حداقل یک نسل بخش مبارزه رو ارتقا داده.

حداقل NG2 Black رو بازی کنین و بعد بیاید اینجا که ببینین پیشرفت گیم پلی و بخش مبارزه یعنی چی.

آخرین ویرایش:
من اکت ۶ هستم واقعا نمی‌تونم با کلمات توصیف کنم لذت بازی رو 😅 همه چیز سر جای خودشه. فکر می‌کنم این شگفت زده شدنم به خاطر اینه که نتونستم بایونتا ۲ و ۳ رو بازی کنم و پلاتینیوم توی این سال‌ها به بلوغ کامل رسیده توی این سبک.

اولین چیز فوق العاده بازی ریتمشه. یعنی انگار همیشه توی اوجه پایین نمیاد. خبری از اکتیویتی‌های اضافه نیست حتی جمع کردن کالکتیبل‌ها هیجان انگیزه. سیستم ماموریت‌ها، لول دیزاین، اکونومی بازی از نظر خرید آیتم‌ها و ابیلیتی‌ها فقط در راستای اینه که از بازی لذت ببرید.

بازی سخت هست اما هیچ چیزی نیست که اذیت کننده باشه. توی اوج شلوغی مبارزات همه چیز منطقی به نظر می‌رسه. سیستم کامبت هم نیاز به تعریف نداره یعنی اون کسی که ایده داده تا داج و پری رو بزارن روی یه دکمه رو باید بکننش مدیر استودیو. و البته سوییچ همزمان بین اسلحه‌ها و استنس‌ها بدون وقفه و کمبوهای ترکیبی که به وجود میاد و ...

اگه این ریتم تا انتها افت نکنه با یه پدیده عجیب رو به رو هستیم که شاید چند سال دیگه گیمرها بفهمن ارزش واقعی بازی رو.

اون باس اول (D.D.O. Commander) رو چطوری زدین؟

روی سختی هارد اولش خواستم همونطور که خودش میخواد حمله ها رو پری کنم و استگر کنم و بعد بزنمش ولی اون وسطها یکی دوتا اشتباه میکردم و در جا میمردم.
لعنتی با دوتا ضربه میکشت.

فکر کنم 15-10 بار مردم و دیگه بیخیالش شدم.

سوییچ کردم به اینکه کلا داج بدم(Mirage) و هی میرفتم پشتش Bloodraven میزدم.
وقتی هم که سول قرمز دراپ میگرد یه آلتیمیت میزدم و تمام.
اینطوری خیلی آسون شد.

=======

این رو نوشتم که بعدها بیام به خودم بخندم :))
======

یه مورد دیگه اضافه کنم اینکه دوستانی که بازیهای فایتینگ رو حرفه ای تر بازی میکنن عاشق این بازی میشن.
از انبوه کمبوها و اتکها ، شکلهای مختلف داج دادن و پری کردن ، سوییچ بین اسلحه ها و... این پلیرهای مازوخیست رو به بهترین شکلی ارضا میکنه.
من تو فایتینگ که وضعیتم خیلی خرابه ولی عاشق این کرکتر اکشنهام مخصوصا نینجا گایدن که خیلی براش وقت میزارم تا درست و حرفه ای بازی کنم.
نمیدونم چه جادویی داره این سبک که اینقدر میتونه سرگرم کننده باشه و دارای ارزش تکرار بالا.
========

زیاد حرف زدم ولی یه توصیه به پلیرهای جدید بکنم.
اگه میخواید نسخه های قبلی رو هم بازی کنین یه لطفی به خودتون بکنین و اول برید اونها رو بازی کنین.
NG4 باهاتون کاری میکنه که سیستم مبارزات نسخه های قبلی براتون نسل قبلی و ناقص به نظر برسه.
منظورم اینه که این یه مسیر یک طرفست و بعد از NG4 خیلی سخته که برگردین و نسخه های قبلی رو بازی کنین چون پلاتینیوم حداقل یک نسل بخش مبارزه رو ارتقا داده.

حداقل NG2 Black رو بازی کنین و بعد بیاید اینجا که ببینین پیشرفت گیم پلی و بخش مبارزه یعنی چی.
ژانر فایتینگ اسمش بد در رفته، تو همین فیفا ملت با جفت آنالوگ همزمان motion input میزنن ولی به 623P که میرسن توش میمونن :دی

خب همش که نمیش تعریف کنیم ، کمی هم ایراد بگیریم.

بدترین چیزی که روی مخمه این قفل کردن روی این دشمنهای هواییه ، چه قفل کردن اتوماتیک باشه و چه دستی.
خیلی اعصاب خوردکنه ، مخصوصا که کمی دوربین بچرخه خودش سوییچ میشه و دوباره باید با بدبختی قفل کنی روش که اول اونها رو بزنی.
حالت عادی مشکلی نیست ولی تو آرناها که اون زیر شونصدتا نینجا وول میخورن وقتی میخوای روی این پرنده ها قفل کنی و اول بزنیشون باید زحمت بکشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or