Ninja Gaiden 3 و پشتیبانی کامل از PlayStation Move

Behrooz

کاربر سایت
NinjaGaiden3.jpg

همان طور که انتظار میرفت ، Tecmo Koei سرانجام در جریان نمایشگاه Gamescom اعلام کرد که بازی Ninja Gaiden 3 به طور کامل از قابلیت های PlayStation Move پشتیبانی خواهد کرد.
Yosuke Hayashi رئیس استودیوی Team Ninja در این باره گفت:"ما بسیار هیجان زده ایم که این خبر رو به گیمرها اعلام کنیم".
" Ninja Gaiden 3 تماما در مورد قطعه قطعه کردن و برش گوشت و استخوان هست و با PlayStation Move ، بازیکنان به شخصیت اصلی داستان یعنی Ryu نزدیک تر میشوند..این بازی سازگاری کامل با تمام قابلیت ها و وسایل جانبی PlayStation Move را دارد".

Source

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mahi58 and Naruto
موو های من که داشت توی کشوی اتاق خاک می خورد. لااقل یه دو تا بازی غیر FPS بدن بیرون یه استفاده ای داشته باشن و الا به درد لای جرز هم نمی خوره
به نظرم که استفاده از موو توی این مدل بازی ها و به خصوص بازی های سوم شخص شوتر عالیه و 100 برابر بهتره از FPS. نمی دونم چرا آنچارتد موو ساپورت نیست

فقط مونده همون یه عنوان رو با Move به گند بکشن!!!!)x

خب اول از همه بگم که موو ندارم :دی
حالا همچین چیز بدی هم نیست ناسلامتی روی موو دکمه هم موجود می باشد عزیزان ! کسایی که میگن با ساپورت موو کمبو و ... پَر اینو هم دقت داشته باشن که با دکمه های روی موو مثل کنترلر میشه فن زد و اون حرکت آخر که اسلوموشن هست رو با موو به عنوان تمام کننده زد یا یعضی ضربه های ساده رو :دی در کل نگفتن فقط با موو میشه بازی کردش که :دی
اگه استاد هم بود الان ساپورت انحصاری با کینکت می کرد مطمئن باشید :دی

• Like
Reactions: ДmirД†m
دوباره یکی یه چیزی گفت همه پشت سرش تایید کردن :)
دوستان چرا انقدر بهتون فشار اومد تا فهمیدید از MOVE پشتیبانی میکنه /:)؟
خیلی هم عالی کم کم دارم فک میکنم یه PS3 +MOVE بخرم !
خیلی هم عالی دوستان . حالا من نمیدونم کدوماتون MOVE دارید کدوماتون ندارید ولی مگه شما بازی کردید که میگید بده ؟ :|
با کینکت هم باشه که دیگه واقعا جای تقدیر داره >:d

تو کند شدن و تنبل شدن ریو که شکی نیست... هرچی دمو و تریل دیدیم که یه ریو بی حال و مست دیدیم! پس نگو درسته! میخواستن موو رو بندازن تنگش و این تنها بازی هاردکور رو به یه بازی آسون تبدیل کنن!

کودکان عزیز شما میتونین با move بازی نکنین و بشینین با دسته بازی کنین
واسه کمبو زدن هم میشه بگین نویگیشن یا دکمه های روی خود موو چه کاره هستن ؟؟؟؟

چرا؟
Move شايد تنها كاربردي كه داشته باشه اينه كه بگيري دستت كنترلرش رو و عين شمشير تكونش بدي !!!
فقط نميدونم چطوري كمبو رو ميشه پياده كرد !!!
کوروش جان من که مشکلی با کوبوهاش ندارم .
نینجا گایدن یکی المانهای اصلیش درجه سختیه خیلی سختش بود . با توجه به تریلرها و صحبتهای سازنده معلوم بود بازی میخواد آسون-تر بشه
ولی دیگه نه انقدر که بخواد از موو پشتیبانی کنه . درسته شاید خیلی باحال باشه با موو بازی کردن ولی اگه بخوان بازی اصلی و قسمت داستانی بازی از موو پشتیبانی کنه میشه فهمید درجه سختی بوقه !
با مووش که مشکلی ندارم با اینکه قراره سخت-ترین بازی-ای که این نسل بازی کردم رو انقدر آسون کنن که با موو بشه بازی کرد مشکل دارم
کاملا واضحه که بازی نمیتونه مثل همیشه سخت باشه اگه با موو هم بشه قسمت داستانی بازی رو بازی کرد

خب اول از همه بگم که موو ندارم :دی
حالا همچین چیز بدی هم نیست ناسلامتی روی موو دکمه هم موجود می باشد عزیزان ! کسایی که میگن با ساپورت موو کمبو و ... پَر اینو هم دقت داشته باشن که با دکمه های روی موو مثل کنترلر میشه فن زد و اون حرکت آخر که اسلوموشن هست رو با موو به عنوان تمام کننده زد یا یعضی ضربه های ساده رو :دی در کل نگفتن فقط با موو میشه بازی کردش که :دی
به این میگن پست منطقی . منم با نظر شما موافقم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or