Ninja Gaiden 3 آسان تر خواهد بود

Apóllōn

کاربر سایت
ng3.jpg

Yosuke Hayashiرئیس Team Ninja به EG اعلام کرد :Ninja Gaiden 3 آسان تر از نسخه های قبلی این سری خواهد بود.!

او افزود: یکی از اهداف بزرگ این بازی بهترین بازی اکشن 3D در حال حاضر بودن است سپس ارائه هیجان است اما نه از راه دشواری زیاد این مورد تنها یکی از عناصر است و مهم تر داشتن هیجان از طریق مبارزه با Boss های هیجان انگیز است و این چیزی است که مورد نیاز ماست

هنگامی که از او سوال شد نسخه جدید از دو عنوان قبلی اسان تر و یا سخت تر خواهد بود او پاسخ داد:آسان نیست اما این امکان رو خواهد داشت تا افراد بیشتری بازی کنند و به آن دسترسی داشته باشند ما نمیخواهیم بازی را به گونه ای طراحی کنیم که فقط افراد ماهر قادر به تجربه کردن آن باشند.

هنوز پلتفرم هایی که بازی بر روی آنها عرضه خواهد شد و همچنین تاریخ عرضه ای برای بازی اعلام نشده است.

منبع

راستش من ng2 رو تموم کردم اصلا سخت نبود:-/.
سری ng کلا داستان ضعیفی داره(مخصوصا ng2).(نظر شخصی).
اگر بتونن یکم به داستان بازی اهمیت بدن بازی خیلی خوبی میشه.

راستش من ng2 رو تموم کردم اصلا سخت نبود.

الان میشه یه بازی hack & slash سخت تر از ng2 که توی این نسل اومده معرفی کنید؟
یا اصلا به طور کلی 5 تا بازی اکشن سخت تر از ng2 معرفی کنید

والا آسون کردن این بازی یه سری خوبی هایی داره و یک سری بدی ...خوبیش اینه که همه میتونن لذت ببرن و مخاطب های بیشتری رو جذب بکنه... من واقعا NG2 رو دوست دارم و تمامی سختیاش رو هم به جون خریدم چون بازی اصلا به بازیکن باج نمیده و هر وقت هر مرحله از بازی رو تموم میکردم یه کف مرتب برای خودم میزدم!!!.
من NGS2 رو هم بازی کردم و بازی از نظر سختی به یه تعادل خوبی رسیده بود ... اما امیدوارم بازی رو از سیگما 2 آسون تر نکنن ... چون واقعا حس و حالش از بین میره و نوب پسند میشه .
ولی به قول دوستمون (آقای بایونتا یا بیونتا یا کیوان خان!) یه جاهایی تو بازی رو مخ و مسخره بود تا وارد یه محیط میشدیم 100 نفر شوریکین انفجاری حوالت میکردن و تا 10 دقیقه در حال ترکیدن در هوا و معلق در آسمون بودیم!. تیکه های رو مخی بازی رو کم بکنن و آسونش نکنن .
ولی واقعا بهترین تجربه اکشن عمرم بود این سری از بازیا.:x

کلا تفاوت سری نینجا گایدن با بازیهایی مث گاو و اربابان سایه و دارکسایدرز و ازین دست بازیها اینه که کنترل بازی فوق العاده دقیق و بقولا میلی متری هستش :دی ... با کوچکترین اشتباهی صفحه گیم اوور و فریاد ریو رو میشنیدید :دی ...
یادمه یه جا تو نینجا گایدن روی XB ، روی سخت ترین درجه تایم گرفتم ، با وارد شدن به یه محیط بدون زدن دکمه ، تو 4 ثانیه میمردیم !!!
نشونی هم بدم تا دوستان یه تجدید خاطره بشه براشون :دی
یه جا بود توی پایگاه نظامی ، 3 تا تانک پشت سر هم میومدن :دی همون جا ... نیمه دوم بازی بود ، که با تیر کمون باس دخلشونو میاوردیم :دی ...
رسما داشتم گریه میکردم اونجا که با آب خنک جمعم کردن :دی ...

یکی از دلایلی که فنهای سریه NG طرفدارش شدن و افتخار میکنن به این قضیه; سختی افسار گسیخته شه.
Sigma 2 رسما یه عنوان خوشحال درحده Naruto: Raise of a Ninja شده بود.
دیگه میتونیم Ninja Gaiden رو به باد رفته بشماریم.

پ.ن. دوستانی که ادعا میکنن NG2 رو هزار کردن لطفا گیمرتگ شون رو هم بدن تا مستفیض بشیم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Amir09
پ.ن. دوستانی که ادعا میکنن NG2 رو هزار کردن لطفا گیمرتگ شون رو هم بدن تا مستفیض بشیم.
:))
و البته این دوستان ( اگر واقعاً چنین کاری کردن ) ، یه سری به سایت TrueAchievements.com بزنن تا ببینن کار چندان دور از ذهنــی هم نکردن !

در کل به نظر من بازی باحالی بود و درجه سختیشم خوب بود .
ولی یه جاش منو خیلی اذیت می کرد . 500 تا چیز میز انفجاری ( شوریکین ) می انداختن:d . اصلا نمی ذاشتن به کشتنشو بپردازیم :d . واقعا حال آدمو بهم می زد . همین :d

الان میشه یه بازی hack & slash سخت تر از ng2 که توی این نسل اومده معرفی کنید؟
یا اصلا به طور کلی 5 تا بازی اکشن سخت تر از ng2 معرفی کنید

در مورد ng black موافقم بازیش سخت بود(یکم هم اعصاب خورد کن).
ولی ng2 نسبت به black آسونتر بود.البته من رو حالت master ninja بازی
نکردم.ولی کلا فکر می کنم چون زیاد بازی می کنم برام آسون شده:d.

در مورد ng black موافقم بازیش سخت بود(یکم هم اعصاب خورد کن).
ولی ng2 نسبت به black آسونتر بود.البته من رو حالت
master ninja بازی
نکردم.ولی کلا فکر می کنم چون زیاد بازی می کنم برام آسون شده:d.

رو master بازی کن-وقتی کیلویی بهت شوریکن زدن-حالت جا میاد:d
اینجا کسی بلک رو master ninja تموم کرده؟من کردم:d

کجا از Sigma ها آسون تر بودن تورج ؟ سیگما 2 مقابل 2 حکم سختی GOW رو داره ! کلا سیگما ها بدرد لای جرز میخورن چون هم خیلی نوب پسند تر و آسون تر شدن، و هم اون لرزش های مسخره رو دارن :دی .

ناناز :d ... یکبار دیگه بخون جمله ام رو ... نوشتم : سیگما ها آسون تر بودن ... یعنی از نسخه اولیه که برای XBOX بود ...

درضمن اره واقعا داغون شده بود ولی داستانش رو جمع و جور کردن تقریبا توی سیگما ۲ نسبت به NG2 ...

اینجا کسی بلک رو master ninja تموم کرده؟من کردم:d
حیف که بالای 30 سال سن داری ، وگر نه میگفتم هنوز به دنیا نیومده بودی رو Master تموم کرده بودم :دی ...
توهین به اونوری هاست
کدوم وری ها شهاب جان ؟! :دی

آخرین ویرایش:
ناناز :d ... یکبار دیگه بخون جمله ام رو ... نوشتم : سیگما ها آسون تر بودن ... یعنی از نسخه اولیه که برای XBOX بود ...

درضمن اره واقعا داغون شده بود ولی داستانش رو جمع و جور کردن تقریبا توی سیگما ۲ نسبت به NG2 ...
آهان:دی. خب آره درست می گی. بد متوجه شدم! کلا من از سیگما ها بشدت بدم میاد چون عملا یه توهین به اونوری هاست که میان یه همچین تغییرات و سانسوری رو اعمال می کنن.
کدوم وری ها شهاب جان ؟! :biggrin1:
سیگما برای کدوم ور میاد کیووان جان:دی؟! همون ور:دی!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or