altair_ac_sina
کاربر سایت
کدوم؟!. گنشین رو میگی؟ همون رئیس قیبله عنکبوت سیاه؟. دقیق یادم نمیاد.قول اخر مرحله ی دو جه شکلی کشته می شه؟
ببخشید این درجه ای که شما میگی کی ازاد می شه؟ایا بعد از درجه ی mentor هست؟سلام به دوستای گلم
من بالاخره رو درجه the way of master ninja بازی رو تموم کردم:laughing:
میخواستم از دوستان عزیز ببینم کسی روی این level تموم کرده یا نه؟؟
در ضمن من در 12.42 دقیقه تمومش کردم.اگه کسه دیگه ای هم تموم کرده بگه و رکوردش
رو هم بگه
ممنون![]()
من 4 ماه قبل روی این level تموم کردم.واقعا کار هرکسی نیست.سلام به دوستای گلم
من بالاخره رو درجه the way of master ninja بازی رو تموم کردم:laughing:
میخواستم از دوستان عزیز ببینم کسی روی این level تموم کرده یا نه؟؟
در ضمن من در 12.42 دقیقه تمومش کردم.اگه کسه دیگه ای هم تموم کرده بگه و رکوردش
رو هم بگه
ممنون![]()
مشکلی هست بفرمائید کمکتون میکنیم.با با چه کسی اینجا درجه ی mentor رو تموم کرده؟
این لباس رو روی هارد آزاد میکنه ( دیدی نرفتیدر آخر یه لباس طلایی خوشگل میده.
روی این درجه تموم کنی یه گیمر پیکچر آزاد میشه:blushing:من 4 ماه قبل روی این level تموم کردم.واقعا کار هرکسی نیست.
من حدود 13 ساعت تمومش کردم.در آخر یه لباس طلایی خوشگل میده.
فکر میکنی چرا من باید دروغ بگم.منفعتی هم داره؟من یادم رفته بود.اگه بخوای عکس اون گیمر پیکچر رو اینجا برات آپلود میکنم تا ثابت بشه.این لباس رو روی هارد آزاد میکنه ( دیدی نرفتی).![]()

فکر میکنی چرا من باید دروغ بگم.منفعتی هم داره؟من یادم رفته بود.اگه بخوای عکس اون گیمر پیکچر رو اینجا برات آپلود میکنم تا ثابت بشه.
اگه تو هم ادعا داری که تموم کردی توهم آپلودکن.اونوقت میبینیم کی به کی میخنده.![]()
باید کلی پول داشته باشی و هر جون هست بخری!!man to ghole akhare chaptere 14 gir kardam nemimire lamassab chikaresh konam?![]()
عزیزم تو بازیه NINJA GAIDEN به جرات میگم که تو دنیا رقیب ندارم.من فریدون رو خیلی خیلی قبولش دارم
یادمه Ninja Gaiden1 رو روی سخترین حالت تموم کرده بود(چه چیزایی که پیدا نکرده بود توی بازی)
کدومتون 30 تا جمجمه رو پیدا کرده؟؟؟

ایول اعتماد به نفس.:cheesygriعزیزم تو بازیه NINJA GAIDEN به جرات میگم که تو دنیا رقیب ندارم.
در ضمن بنده ninja gaiden 1 رو روی درجه the way of master ninja در 42/9 تموم کردم
و مطمئنم توی دنیا ninja gaiden 1 رو شاید ده نفر هم روی این درجه تموم نکردن چه برسه بخوان با این تایم من تمومش کنن.اگر حوصله داشتم از تصویر بازیم تو NG2 ظبط میکنم برو تو لایو ببین که داداشت چه خفنه
یا حق