Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فکر کنم همون جائیو میگی که یه مشت ماهیه وحشی هم دورو برت هست.
بعد از کشتنه اون موجود پلید یه cut scense نشون میده که بین دوتا ستون یه سنگی افتاده از همون جا باید بری بالا
آقا خیلی ممنون از راهنمایی تون
برم ببینم میتونم رد کنم یا نه
فقط یه چیزی
این داسرو که یه دسته هم داره رو نمیدونید کجامیده
یکی گرفتم ولی زنجیر داره اگه اونه ارتقا بدم زنجیرش تبدیل به دسته میشه؟

بابا عجب بازيي با حالي من با هيچ بازي 360 اين فدر حال نكرده بودم
برای اینکه بازی با وجود اینکه گرافیکش یه چیزی بین نسل قبل و فعلیه ( باید خیلی بهتر از انها کار میشد ) ولی در عوضش یه اکشن سخت و نفسگیر داره که به انگشتا یه حال اساسی میده

برای اینکه بازی با وجود اینکه گرافیکش یه چیزی بین نسل قبل و فعلیه ( باید خیلی بهتر از انها کار میشد ) ولی در عوضش یه اکشن سخت و نفسگیر داره که به انگشتا یه حال اساسی میده
چيزی که واسه من عجبيبه اينه که شما غوغای انيميشن خون و دستو پاهای قطع شده تو بازی داری ميبينی با سرعت بی نظير ...اونوقت چطور ميتونی فکر بکنی در کنار اين همه خصلت گرافيک کلی بازی هم بسيار بالا باشه؟
360 هم يه حدو توانی داره..و مشکل ما اينجاست که گرافيک رو ما فقط تو بافت ها و محيطها خلاصه ميکنيم...شما اگر تو اين بازی گرافيک بالا ميخواستی مطمعناً ديگه خبری از اين همه انيميشن خون و دستو پای قطع شده نبود..تمام اينا پردازش قوی ميخواد همونطور که گرافيک بالا نيازمند پردازش قوی هست

چيزی که واسه من عجبيبه اينه که شما غوغای انيميشن خون و دستو پاهای قطع شده تو بازی داری ميبينی با سرعت بی نظير ...اونوقت چطور ميتونی فکر بکنی در کنار اين همه خصلت گرافيک کلی بازی هم بسيار بالا باشه؟
360 هم يه حدو توانی داره..و مشکل ما اينجاست که گرافيک رو ما فقط تو بافت ها و محيطها خلاصه ميکنيم...شما اگر تو اين بازی گرافيک بالا ميخواستی مطمعناً ديگه خبری از اين همه انيميشن خون و دستو پای قطع شده نبود..تمام اينا پردازش قوی ميخواد همونطور که گرافيک بالا نيازمند پردازش قوی هست

غوغای انیمیشن و خون ؟ والا توی xbox با بازی Ninja Gaiden Black هم همچین اکشن و خونی هم موجود بود . اگه همینم نداشت که باید بازیش روی xbox میومد نه Xbox360 و من دیگه نمیگفتم چیزی بین نسل قبل و فعلی میگفتم نسل قبل
گرافیک یک بازی یعنی طراحی شخصیت ها + بافت و اجرای بازی + تنوع رنگ و .... کلی چیز که همه را بررسی کرد .
من به عنوان یه گیمر انقدر گرافیک بالا نخواستم که شما میگینپردازش :laughing: من یه چیزی خواستم در سطح روز نه اینکه با یه موتور گرافیکی قدیمی تغییر داده شده بازی را تشکیل بدن ( البته با عذر خواهی از طرفداران ریوهایوباسا )
من خودم هم بازی هم ریو هایوباسا را خیلی دوست دارم ولی این موجب نمیشه که چشمامو رو به حقیقت ببندم بگم "وای عجب گرافیکی ، آدم احساس میکنه نسل هشتمه "

آخرین ویرایش:
با با این بازیش خیلی سخته ترکیدم !!! سومین غول بازی همون که فکر کنم با بابامون میجنگه رو چه جوری بکشیم !!! ؟
راستی سایتی هست که توش رمز بازی 360 داشته باشه ! ؟

با با این بازیش خیلی سخته ترکیدم !!! سومین غول بازی همون که فکر کنم با بابامون میجنگه رو چه جوری بکشیم !!! ؟
راستی سایتی هست که توش رمز بازی 360 داشته باشه ! ؟

سومین غول بزی Alexi هستش که خدای رعد و برقه
این که شما میگین Genshin هستش . والا من دفاع میکردم تا ضربه میزد X را میزدم جاخالی میدادم و میزدمش ( البته فکر کنم بدترین راه ممکن بود )
بعید میدونم بتونی برای بازیهای 360 ( به علت Achievement ) رمز پیدا کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or