بچه ها امروز تو IGN يه چيزي ديدم كه قبلا توجه نكرده بودم. در مورد NG2 نوشته بود:
" دارندگان ps3 بايد به حال خود گريه كنند كه چنين عنوان شاهكاري را هرگز نخواهند ديد".:clover:
ولی من خیلی حال کردم با این جمله اون هم روی کاور بازی :biggrin1:
بچه ها امروز تو IGN يه چيزي ديدم كه قبلا توجه نكرده بودم. در مورد NG2 نوشته بود:
" دارندگان ps3 بايد به حال خود گريه كنند كه چنين عنوان شاهكاري را هرگز نخواهند ديد".:clover:
یعنی این سونیا همون اشکلی نیست؟لباس و همه چیش شبیه اونه فقط نمیدونم چرا سونیا صداش میکنه که شما هم گفتی که یه شخصیت جدیده.
اون دختره که تو نسخه قبلی بود و واسش دستبند میفرستاد اسمش چی بود؟!
راستی یکی میشه داستان بازی رو توضیح بده؟! من خلاصه داستان رو فهمیدم ولی جزئیاتش رو نه... مثلا اون پسره که روی مجسمه آزادی آمریکا باهاش مبارزه کردیم کی بود و.... ایجور چیزا
اساتيد فن يا هر كسي كه ميدونه يه كمكي بكنه:
يكي از دوستام 360 UC داره و 2 تا بازي NG2 هم خريده ولي متاسفانه هيچكدوم روي دستگاهش اجرا نميشه!!! يه صفحه سياه مياد و بعد از يه مدت زياد پيغام ميده كه ديسكت رو تميز كنيد!!! pal50 و 60 رو هم امتحان كرده و نشده!!! ايا راهي هست؟:clover:
ماجرا داره پیچیده میشه. اصلا اشلی کی هست تا اونجا که من یادمه تو نینجا گیدن و DOA کاراکتری با نام اشلی نداشتیم. شما این اشلی رو از کجا آوردین که همه در موردش صحبت میکنین؟
آقای castlevania که گفت من فکر کردم اسم ayane رو داره اشتباه مینویسه ( یا رایچل رو) ولی آقا نوید هم یه جوری حرف میزنه مثل اینکه واقعا همچین کسی تو نینجا گیدن قبلی بوده. شایدم من دارم اشتباه میکنم...
)من فکر کنم مشکل از دیسک باشه ( به دوستت بگو از جای دیگه بازی بگیره و امتحان کنه ) آخه اگه مشکل از دیسک باشه این پیامو میده
اخه ديسك ها روي Elite خودم هيچ مشكلي ندارن! ولي روي uc اين رفيقم جواب نميدن. Free هم كه هست!پس چشه ديگه؟
ببخشید منظور من راشل بود که نوشتم اشلی:cheesygri نوید جام خیلی ممنون.ببخشید منظور من راشل بود که نوشتم اشلی:cheesygri
اون سونیا همون راشل هست؟!
ای بابا... آخه چطور ممکنه این سونیا اون راشل.... اااااا آخه چطور ممکنه .پس راشل چی شد؟! ممنون
نه متاسفانه فقط باید از Xboxlive دانلود بشه. 25 مرحله ست برای تمرین و تست خودتون که 250 اچیومنت هم داره و میگن یه سری از مشکلات رو هم رفع میکنه!.جواب این سوالات رو اگه میشه بدید:
این 25 مرحله اضافی که میگفتن اومده؟ اگه آره از کجا باید بگیریم؟ رو دی وی دی میشه زدشون؟ و اینکه این 25 مرحله به صورت مرحله کامل هستن یا یه جای بسته که توش مبارزه میکنی؟