Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
صاحب این پست کیه؟؟؟؟؟
بیاد 360 من رو بده که عجله دارم.:):-"
8.0
آدرس مغازه رو بده خودم میام .شما ضحمت نکش:biggrin1:

lol........از وقتی اون قضيه رسوايی gamespot پيش امده ديگه نمیشه رو اين سايتها حساب باز کرد....کلاً صنعت گيم يه جورايی بو گرفته...
رو اين حساب ديگه اين قضيه که من گفتم فسخه:)

lol........از وقتی اون قضيه رسوايی gamespot پيش امده ديگه نمیشه رو اين سايتها حساب باز کرد....کلاً صنعت گيم يه جورايی بو گرفته...
رو اين حساب ديگه اين قضيه که من گفتم فسخه:)
از يه سايت Ign يا گيم اسپات
دوست عزیز خدا رو شکر هنوز سایت ign دچار این رسوایی ها نشده و اکثر نقدهاش راست و بدور از فن بازی هست;)

تو chapter10 اونجايی که دمو نشون میده زنه تاجه پادشاهی دستشه مردومم دورشن...
اونجا بايد چيکار کرد؟ هرچی میگردم دنباله اون شکل مربعی پييداش نمیکنم.

تو chapter10 اونجايی که دمو نشون میده زنه تاجه پادشاهی دستشه مردومم دورشن...
اونجا بايد چيکار کرد؟ هرچی میگردم دنباله اون شکل مربعی پييداش نمیکنم.

سمت چپ پله ها یه دایره بلندتر از زمین هست . برو روش با Dragon Sword بپر Y رو بزن .
یه اسکلت میاد پایین که توش یه پرندس. پرنده رو بکشی یه صندق ظاهر می شه که توش ..... :-":-" :biggrin1::biggrin1:

خوب من هم دیشب و امروز صبح نشستم خیلی ریلکس بازی کردم :دی
بازی حرف نداره...بهترین چیزی هم که داره اینه که راه میری و Achivment میگیری :دی

دوست عزیز خدا رو شکر هنوز سایت ign دچار این رسوایی ها نشده و اکثر نقدهاش راست و بدور از فن بازی هست
داری دبه در میاریا!
يادت نيست وقتی pes2008 واسه ps3 ريليز شد ign بهش چند داد؟
ign بهش 9.0 داد در صورتی که به هيچ وجه حقش اين نمره نبوده..چون بازی تو بعضی جاها وحشتناک افت فريم داشت..بعداً متوجه شديم چون تو بازی کنار زمين تبليغ ign شده بود اون نمررو بهش داده بود..:biggrin1:

سمت چپ پله ها یه دایره بلندتر از زمین هست . برو روش با Dragon Sword بپر Y رو بزن .
یه اسکلت میاد پایین که توش یه پرندس. پرنده رو بکشی یه صندق ظاهر می شه که توش .....
City Sport جان دمت گرم....:love:

كسي نمي داند

جمجمه ها مانند گردنبند Gears Of War هست و فقط جنبه پیدا كردن داره و به هیچ دردی نمی خوره. :laughing:
البته اگه 10 تا بگیری یه Achivment میده , 20 تا بگیری یه Achivment میده , همشو بگیری یه Achivment میده . هرکدوم از Achivmentام 20 Gamerscore داره :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or