Ninja Gaiden 2 VS Sigma 2 (مقایسه ای بین دو کنسول)

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببخشید توی NG های کلاسیک فواره خون وجود داشت و یا NG و یا NGSI؟

حالا چون NGII پر خون بود لازم نیست جو گیر بشید و بهانه تراشی کنید...
اون موقع قدرت سخت افزاری در حد ایجاد و ساختن Blood & Gore ـه Ninja Gaiden II رو داشتن؟ :laughing:.
سرتکاملی همینه البته جرات میخواد ساختن و عرضه کردن بازهای خشن در این حد.

چیزی که خیلی خوب مشخصه اینکه 360 در میادین In-game خیلی بهتر عمل میکنه. شما تعداد موجودات این دوتا صحنه رو قیاس کنید:

خوب وقتی که گرافیک بالاتر میره, یه سری از موارد این وسط فدا میشند.ولی اینکه بگی 360 کنسولیه که در میادین بهتر عمل میکنه درست نیست, ما بازی ای به اسم هیونلی اسورد روی PS3 دیدیم که شلوغیه مراحل انتهایی بازی چند صد برابر این جور صحنه هاست

از لحاظ تکنیکی که خوب Sigma II از نسخه 360 بازی بهتره. یعنی هم رزوش این دفعه رو 720p ثابت شده و هم اینکه کیفیت بافت هاش بهتر شده.

از لحاظ گیم پلی که فرقی ندارن. ولی از بقیه لحاظ SigmaII یک سر و گردن بالاتر از 360 هست. دیگه رییس های جدید، شخصیت های جدید، دشمنان جدید، مد Co OP و ...

تنها مزیت نسخه 360 بازی وجود خون هست. همین!

یکی از مهم ترین چیز ها ... داستان بازی هست ... كه توی سیگما کامل شد به لطف کارگردان ...

همینطور اکثر کسایی كه نظر دادن اینجا ۲ نسخه رو بازی نکردن ...

زمانی كه با دشمن ها مبارزه میکنید تعداد همونه ..... همون شلوغی ... تنها توی تیکه های داستانی ( كه جزو بخش داستانی هست و جزو بازی نیست ) کم شده كه توی ان گرگ نما ها میبینید ... كه عکسش هم هست... كه چه اهمیتی داره ... ی شلوغی باشه با گرافیک کمتر ... یا نصف ان تعداد با گرافیک بیشتر ... lol

من ۲ تا نسخه رو بازی کردم.... حرفی هم كه زدم با توجه به این هست كه هر دو رو تجربه داشتم ...

من گرافیک بالاتر با همون فیزیک و داستان کامل و CO-OP و خیلی مسائل دیگه كه تا بازی نکنید نمیفهمید رو به خون بیش از حد (nonsense) ترجیح میدم !

اون موقع قدرت سخت افزاری در حد ایجاد و ساختن Blood & Gore ـه Ninja Gaiden II رو داشتن؟ :laughing:.
سرتکاملی همینه البته جرات میخواد ساختن و عرضه کردن بازهای خشن در این حد.
یعنی Xbox قدرت پردازش خون (حالا نه در حد NGII) رو نداشت؟ پس چرا افکت خونش اینقدر کم بود؟

یا NGS؟

اضافه شدن خون با ان درجه خیلی خوب بود اما به قیمت پایین امدن رزولوشن، افت فریم و کاهش کیفیت بافت ها شده بود. اصلی ترین دلیل حذف خون تو NGSII هم همین بود، چون دیگه نمیخواستن ضعف گرافیکی داشته باشن.

در هر صورت منم با تورج 120% موافقم. وقتی NGSII میاد داستان و گرافیک رو ارتقا میده و علاوه بر ان کلی مضامین به گیم پلی بازی تزریق میکنه یعنی به خودی خود از NGII خیلی جلوتر هست.

این حرف ها هم که های نمیدونم NGII بدون خون اصلا NG نیست و یا NG ای که استاد توش نباشه رو باید بندازی بره و ... هم فقط صحبت های فنبوی های محض 360 هست که از ان اول که NGSII معرفی شد برای درآوردن یک بامبول جدید راه انداختن. یک دقیقه هم ارزش بحث کردن نداره....

اگه با اینهمه تاخیر تقریبا 16-15 ماه که بازی رو PS3 اومد بهتر نشده باشه که دیگه باید بحاله نسخه PS3 افسوس خورد. خب معلومه باید بهتر بشه از هر لحاظ. البته میگن خون نداره رو PS3 که واقعا اگه اینجوری باشه خیلی بده چون همین نکتش خیلی حال میداد رو 360.

چرا خون داره ... اگر بازی میکردید میدید .... حتی بریدن سر هم داره و دست و پا قطع شدن هم هست .... فقط اون فواره خون رو نداره كه بیش از حد بود از نظر شرکت Tecmo و کارگردان جدید .... خون كه رو زمین بریزه هم داره روی هر ضربه .. و خیلی چیز های دیگه ...

تنها چیزی كه ایراد داره از نظر شما اینه كه هرچی روی PS3 میاد به فن های 360 فشار میاد.... ببخشید ها ... ولی اگه این قضیه بر عکس بود الان میگفتید اون فواره خون الکی بود ...این بهتره

مشکل شما کنسول هست ... نه فواره و نه چیز دیگه .... اینجا کسایی كه از Uncharted 2 و MGS4 و KZ2 خیلی از بازی های دیگه ایراد های الکی گرفتن ... دارن همین گیر رو به NGS2 میدن ... مشکل خودتون رو برطرف کنید بعد گیر بدید و وقت دیگران رو تلف کنید ... كه تابلو نشه كه هیچی از نسخه جدید نمیدونید ... راحت بنویسید ... نسخه ۳۶۰ چون روی کنسول ۳۶۰ هست... من فن اون کنسولم اصلا چشم ندارم هیچ بازی روی کنسول PS3 ببینم هرچی كه رو این کسنول میاد بده از نظر من ... هم ما رو راحت میکنید هم خودتون رو ... دلیل اینهمه فشار وارده رو من هنوز نمیدونم...

آخرین ویرایش:
تنها چیزی كه ایراد داره از نظر شما اینه كه هرچی روی PS3 میاد به فن های 360 فشار میاد.... ببخشید ها ... ولی اگه این قضیه بر عکس بود الان میگفتید اون فواره خون الکی بود ...این بهتره

مشکل شما کنسول هست ... نه فواره و نه چیز دیگه .... اینجا کسایی كه از Uncharted 2 و MGS4 و KZ2 خیلی از بازی های دیگه ایراد های الکی گرفتن ... دارن همین گیر رو به NGS2 میدن ... مشکل خودتون رو برطرف کنید بعد گیر بدید و وقت دیگران رو تلف کنید ... كه تابلو نشه كه هیچی از نسخه جدید نمیدونید ... راحت بنویسید ... نسخه ۳۶۰ چون روی کنسول ۳۶۰ هست... من فن اون کنسولم اصلا چشم ندارم هیچ بازی روی کنسول PS3 ببینم هرچی كه رو این کسنول میاد بده از نظر من ... هم ما رو راحت میکنید هم خودتون رو ... دلیل اینهمه فشار وارده رو من هنوز نمیدونم...

واقعا حرف حقیقت رو زدی! از وقتی این بازی مولتی شد کسانی که حتی یکبار هم NG نزدن امدن سنگ ایتاگاکی رو به سینه میزنن و یا میگن NGSII بدرد نمیخوره چون ایتاگاکی توش نیست و یا در بامبول جدیدشون میگن چون خون نداره اصلا NG نیست!! ولی چیزی که از این پست ها مشخصه این هست که این دوستان تنها طرفدار کنسول هستن و بس و در ضمن اصلا نمیدونن NG چی هست!! دیگه از کسانی که میان میگن U2 بدرد نمیخوره چون نوآورینداره و یا گرافیکش کارتونیه بیشتر از این در نمیاد...

واقعا حرف حقیقت رو زدی! از وقتی این بازی مولتی شد کسانی که حتی یکبار هم NG نزدن امدن سنگ ایتاگاکی رو به سینه میزنن و یا میگن NGSII بدرد نمیخوره چون ایتاگاکی توش نیست و یا در بامبول جدیدشون میگن چون خون نداره اصلا NG نیست!! ولی چیزی که از این پست ها مشخصه این هست که این دوستان تنها طرفدار کنسول هستن و بس و در ضمن اصلا نمیدونن NG چی هست!! دیگه از کسانی که میان میگن U2 بدرد نمیخوره چون نوآورینداره و یا گرافیکش کارتونیه بیشتر از این در نمیاد...

بابا ول کنید این بحث ها رو ! حالا بازی خوبه یا بده یا هر چی ! ما که روی 360 بازی کردیم دوستان هم روی PS3 بازی میکنن ( کاملتر ) خب مشکل چیه ؟
من به گرافیک و ... کاری ندارم ! ولی فک کنم تعداد دشمنها بیشتر باشه بازی سخت تر میشه ! مگر اینکه هونش مصنوعی هم دستخوش تغییر شده باشه که بعیده ! آخه تو همون نسخه 360 هم دشمنا پدر در می آوردن ! :laughing::biggrin1:
:biggrin1:

دیدم اسپویلر بازی شده گفتم منم بعله !! :biggrin1:

حمید راست میگه خاطرست.من داشتم عکسای مربوط به ps3 رو نگاه میکردم تازه داشت یه چیزایی یادم میومد که بازی چجوری بود.خیلی خیلی دیر اومد

بنده این بازی رو خریدم و الان دارم برای بار سوم رو درجه master ninja بازی میکنم.
به نظر بنده اصلا قابل قیاس با نسخه 360 نیست.در نسخه 360 تعداد دشمنان فوق العاده زیاد بود .سختی بازی واقعا دلچسب بود.در مورد خون هم که دوستان گفتن.
البته برداشتن خون از بازی ظاهرا بخاطر کم کردن خشونت بازی نبوده بلکه ظاهرا به این دلیل بوده که ps3 در محیط های شلوغ دچار مشکل میشه.همون طور که heavenly sword این مشکل وجود داشت.
مثلا در ng نسخه 360 اون مرحله ایی که از پله ها بالا میرید و سیل دشمن هست که به شما حجوم میاره و تقریبا 20-30 دشمن همزمان با شما میجنگن که البته شدیدا هم افت فریم داشت.ولی من واقعا عاشق اون قسمت بازی بودم و اون قسمت رو از همه جا بیشتر دوست داشتم واقعا اون قسمت از بازی از شاهکارهای ایتاگاکی بود.ولی در نسخه ps3 متاسفانه تعداد این دشمنها فوق العاده کم شده و حداکثر بین 5-10 تا شده که بازهم افت فریم دازه .
در ضمن در نسخه ps3 در درجه های سختی بالا اومدن اون سختی که در نسخه 360 بود رو کم کردن ولی در عوض شما با دوتا ضربه ایی که از دشمن بخورید میمیرید که واقعا مسخرست.
تازه اومدن مراحل test of valor رو هم از بازی حذف کردن که دیگه این کارشون واقعا گند زده به بازی که البته بخاطر همخون افت فریم هست که ps3 در محیط های شلوغ دچار مشکل میشه چون در مراحل test of valor در نسخه 360 فوق العاده شلوغ و واقعا دلچسب بود.
کلا پورت کردن بازی کار مسخره و بیهوده ایی هست چه از ps3 به 360 یا از 360 به ps3.
از نظر شرکت کونامی و کارگردان جدید ...
در ضمن team ninja سازنده ng هست نه کونامی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or