ببخشید توی NG های کلاسیک فواره خون وجود داشت و یا NG و یا NGSI؟ng یعنی خونng بدون خون یعنی هیچی
اون موقع قدرت سخت افزاری در حد ایجاد و ساختن Blood & Gore ـه Ninja Gaiden II رو داشتن؟ :laughing:.ببخشید توی NG های کلاسیک فواره خون وجود داشت و یا NG و یا NGSI؟
حالا چون NGII پر خون بود لازم نیست جو گیر بشید و بهانه تراشی کنید...
چیزی که خیلی خوب مشخصه اینکه 360 در میادین In-game خیلی بهتر عمل میکنه. شما تعداد موجودات این دوتا صحنه رو قیاس کنید:
از لحاظ تکنیکی که خوب Sigma II از نسخه 360 بازی بهتره. یعنی هم رزوش این دفعه رو 720p ثابت شده و هم اینکه کیفیت بافت هاش بهتر شده.
از لحاظ گیم پلی که فرقی ندارن. ولی از بقیه لحاظ SigmaII یک سر و گردن بالاتر از 360 هست. دیگه رییس های جدید، شخصیت های جدید، دشمنان جدید، مد Co OP و ...
تنها مزیت نسخه 360 بازی وجود خون هست. همین!
یعنی Xbox قدرت پردازش خون (حالا نه در حد NGII) رو نداشت؟ پس چرا افکت خونش اینقدر کم بود؟اون موقع قدرت سخت افزاری در حد ایجاد و ساختن Blood & Gore ـه Ninja Gaiden II رو داشتن؟ :laughing:.
سرتکاملی همینه البته جرات میخواد ساختن و عرضه کردن بازهای خشن در این حد.
تنها چیزی كه ایراد داره از نظر شما اینه كه هرچی روی PS3 میاد به فن های 360 فشار میاد.... ببخشید ها ... ولی اگه این قضیه بر عکس بود الان میگفتید اون فواره خون الکی بود ...این بهتره
مشکل شما کنسول هست ... نه فواره و نه چیز دیگه .... اینجا کسایی كه از Uncharted 2 و MGS4 و KZ2 خیلی از بازی های دیگه ایراد های الکی گرفتن ... دارن همین گیر رو به NGS2 میدن ... مشکل خودتون رو برطرف کنید بعد گیر بدید و وقت دیگران رو تلف کنید ... كه تابلو نشه كه هیچی از نسخه جدید نمیدونید ... راحت بنویسید ... نسخه ۳۶۰ چون روی کنسول ۳۶۰ هست... من فن اون کنسولم اصلا چشم ندارم هیچ بازی روی کنسول PS3 ببینم هرچی كه رو این کسنول میاد بده از نظر من ... هم ما رو راحت میکنید هم خودتون رو ... دلیل اینهمه فشار وارده رو من هنوز نمیدونم...
واقعا حرف حقیقت رو زدی! از وقتی این بازی مولتی شد کسانی که حتی یکبار هم NG نزدن امدن سنگ ایتاگاکی رو به سینه میزنن و یا میگن NGSII بدرد نمیخوره چون ایتاگاکی توش نیست و یا در بامبول جدیدشون میگن چون خون نداره اصلا NG نیست!! ولی چیزی که از این پست ها مشخصه این هست که این دوستان تنها طرفدار کنسول هستن و بس و در ضمن اصلا نمیدونن NG چی هست!! دیگه از کسانی که میان میگن U2 بدرد نمیخوره چون نوآورینداره و یا گرافیکش کارتونیه بیشتر از این در نمیاد...
در ضمن team ninja سازنده ng هست نه کونامی.از نظر شرکت کونامی و کارگردان جدید ...