Ninja Blade

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نگفتم علاقه ی زیاد به داستان دارم...داستاناش کسل کنندس...
نمیدونستم 3 ساله دارن میسازنش...پس ng 2 یه کپی از این بود:cheesygri
در مورد boss هم با هات موافقم ولی فکر نمیکنی این یکی از بس بزرگه وقتی تو بازی میبینیش نا امید میشی که چطوری بکشیش...
  • نُستراداموس!؟.
  • NG2 خردا اومد این بازی 30 روزه معرفی شده!.
  • ماهیت Boss م همینه، جوری باید باشه که رعشه به تن بازی کننده بندازه.
( مثل بعصی ها (:lol:) که تو اسکورا کار میکرده به زمانی ).
  • :lol:
به دوستان پيشنهاد ميكنم حتما تريلر گيم پلي بازي رو ببينن!وقتي كه تريلرشو ديدم نظرم در موردش كاملا عوض شد!
فقط به نظر من يه ايراد داره اون هم اينه كه از لحاظ رنگ بندي خيلي يكنواخت كار شده!البته شايد اين مربوط بشه به اون مرحله از بازي كه تريلرشو ديدم و مراحل ديگش رنگبندي خوبي داشته باشه!اميدوارم اين طور باشه.
  • یکم واسه اونهای که ندیدن ( بنده :دی ) از گیم پلی و .... هرچیزی که نشون دادن بگو لطفا.
  • روی پشتبام ها اونم تو شب توقع رنگ بندی ویوا پنیاتا رو داشتی؟ :biggrin1:.
البته امیدوارم داستان اینیکی خوب باشه.
خوشحال میشیم یه توضیحی ارائه بفرمائید که هدف شخص شخیص شما از انجام دادن یک "بازی ویدئوی" چیه :دی؟

پ.ن. خواهشا اسمی از GOWـها نبری که اون یک تافته جدا بافته و یک مستثنا ست
icon18.gif
.

• یکم واسه اونهای که ندیدن ( بنده :biggrin1: ) از گیم پلی و .... هرچیزی که نشون دادن بگو لطفا.
  • روی پشتبام ها اونم تو شب توقع رنگ بندی ویوا پنیاتا رو داشتی؟ :biggrin1:
چيزه!اها يادم اومد!:biggrin1:
فقط اينو ميتونم بگم بازي خيلي سريعه يعني بايد حواست باشه تا ف*ك نري!:biggrin1:
تا اونجايي كه من ديدم يارو همش روي هوا بود!جنگهاش توي هوا خيلي جالب بود و كمبو هاي قشنگي ميزد!يه باسش رو هم كه نشون داد فر خوردم سر جام!(همه جام فر خورد):biggrin1:
گرافيكش نسبت به نينجا گايدن خيلي بهتره!

خیییییییییییییییلی دوست میدارم این جور بازی ها رو :love:
اقا فقط گیم پلی در حد NG باشه چون مهم اینه - گرافیکش هم معلومه خوبه
عجب باسیه - اینو دیدم یاد باس رسیستنس افتادم:biggrin1:
گفتن رقیبه NG هست ( برو بچ اخبار بازیرایانه ) اگه مثل اون سریع باشه و دوربین خوبی داشته باشه میشه عزیز دل برادر :biggrin1::love: شات هایی که من دیدم به ف * ک رفته بیدم شما که ویدئو رو دیدین چی شدین حتما ...

• نُستراداموس!؟.
  • NG2 خردا اومد این بازی 30 روزه معرفی شده!.
  • ماهیت Boss م همینه، جوری باید باشه که رعشه به تن بازی کننده بندازه.

• :lol:

• یکم واسه اونهای که ندیدن ( بنده :دی ) از گیم پلی و .... هرچیزی که نشون دادن بگو لطفا.
  • روی پشتبام ها اونم تو شب توقع رنگ بندی ویوا پنیاتا رو داشتی؟ :biggrin1:.

خوشحال میشیم یه توضیحی ارائه بفرمائید که هدف شخص شخیص شما از انجام دادن یک "بازی ویدئوی" چیه :دی؟

پ.ن. خواهشا اسمی از GOWـها نبری که اون یک تافته جدا بافته و یک مستثنا ست
icon18.gif
.
ترجیح میدم دیگه تو این تاپیک نظر ندم...
با پست هایی که ازت دیده بودم فکر میکردم آدم با منطقی هستی...نمیدونستم مثل بچه ها هی میای...داری لج میکنی یا کل میندازی؟
کلا هر چی هستی باش...من که دیگه تو این تاپیک نظر نمیدم.

اینم تقليدی از NG2معروف خودمون . اميدوارم قشنگ باشه و با اون شاهکار تفاوت های محسوسی داشته باشه.
توي چند تا پست قبل تر فريدون گفت كه اين بازي از ng2 قديميتره و بيشتر وقت هست كه دارن روش كار ميكنن!;)
من كه بيشتر از ng2 خوشم اومد ازش.:love:

درود
Mcafee* جون دیر رسیدی، ولی ته دیگش مونده :دی صفحه قبل رو بخون :دی.
remember_death
من که دیگه تو این تاپیک نظر نمیدم.
در حق 20-30 هزار نفر لطف میکنی.
LEERY 360 جون کسانی رو این عنوان کار میکنن که خود بخود امیدوار میشم بهش از جمله:
Keiji Nakaoka عضو استدیوی دوم توسعه شخصیت های کاپکام (!!!) و Norihiko Hibino که از آهنگ سازان سری MGS بوده که در حال حاضر وظیفه ساختن اهنگ NB رو به عهده داره!.

خلاصه جریان اینه :دی.

درود
Mcafee* جون دیر رسیدی، ولی ته دیگش مونده :دی صفحه قبل رو بخون :دی.

در حق 20-30 هزار نفر لطف میکنی.
LEERY 360 جون کسانی رو این عنوان کار میکنن که خود بخود امیدوار میشم بهش از جمله:
Keiji Nakaoka عضو استدیوی دوم توسعه شخصیت های کاپکام (!!!) و Norihiko Hibino که از آهنگ سازان سری MGS بوده که در حال حاضر وظیفه ساختن اهنگ NB رو به عهده داره!.

خلاصه جریان اینه :دی.
خوب ايتاگي رو هم بيارن ديگه تمومه!:biggrin1:
(راستي فريدن اسم من رامينه:biggrin1:)

خوب ايتاگي رو هم بيارن ديگه تمومه!:biggrin1:
(راستي فريدن اسم من رامينه:biggrin1:)
رامین جان انشالله ایتاگاکی !!!!!!!!!( اسمو درست بگو میزنمتا:biggrin1:)از این به بعد بیشتر درخدمت ما( مایکروسافت گیم استدیوز ) :biggrin1: خواهد بود
فریدون جان اون دوستمون عضو استدیو چندم کپکام بود ؟!!!!!!!!!!!!!!!:biggrin1::laughing:

آخرین ویرایش:
بازی جالبی! من Trailer Gameplay TGSـش رو دیدم گرافیکش بدک نبود. حرکت هاش هم خیلی نرم بود و کمبو های جالبی میزد.
تنها چیزی که یکم تو ذوق آدم زد تنوع دشمناش بود که تو کل اون ترایلر همش یکی رو میکشت بعد از دوباره یکی مثل اون و ...:laughing:

خیلی خوشحالم که یه یازی دیگه تو سبک ninja gaiden اومد ، دموش رو دانلود کردم فوق العاده بود در حقیقت فراتر از حد انتظار بود

به نظر من اکشن جزابتری نسبت ninja gaiden داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or