حالا نه اینکه بگی خیلی ولی مسلما بالاترهامين گرافيك اين بهتره ها.:biggrin1:
اگرم نباشه ديگه خيلي فرق ندارن.
همچين تعجب كردي انگار گرافيك Crysis رو با Turning Point مقايسه كردم.:biggrin1:
حالا نه اینکه بگی خیلی ولی مسلما بالاترهامين گرافيك اين بهتره ها.:biggrin1:
اگرم نباشه ديگه خيلي فرق ندارن.
همچين تعجب كردي انگار گرافيك Crysis رو با Turning Point مقايسه كردم.:biggrin1:
اکشن NB خیلی بیشتر از ng2 است. در ضمن کندی گیم پلی بیشتر توی ng2 دیده می شه. البته گرافیک NG2 و سختیش خیلی بیشتره...حالا نه اینکه بگی خیلی ولی مسلما بالاترهمن داداشم الان ng2 رو داره بازی میکنه خودمم که همین چند روز پیش nb رو تموم کردم واقعا ng2 بالاتر هست!!
شايدم چون من 5 ماهه روي مبارك NG II رو نديدم اينجوري به نظرم اومده.حالا نه اینکه بگی خیلی ولی مسلما بالاتره:biggrin1: من داداشم الان ng2 رو داره بازی میکنه خودمم که همین چند روز پیش nb رو تموم کردم واقعا ng2 بالاتر هست!!
اکشن NB خیلی بیشتر از ng2 است. در ضمن کندی گیم پلی بیشتر توی ng2 دیده می شه.

مطمینی کندی توی NG2 بیشتره؟ به نظر من که سرعت توی nG2 خیلی بیشتره .....در ضمن کندی گیم پلی بیشتر توی ng2 دیده می شه. البته گرافیک NG2 و سختیش خیلی بیشتره...
من اول بازی اونجایی که رئیسه شمشیر دایره ای شکلو بهم میده ومنم می خوام اتیش هارو
خاموش کنم اولی رو رد میکنم ولی دومی رونمی تونم اگه میشه راهنمایی کنید![]()
یکم در مورد غولش بگو بگم راه حل چیه دقیقا دادم نمیادغوله اول مرحله سوم راه خاصی داره؟
اصلا خونم کفاف نمیده .....
سعی کن کمتر damage بگیری و وقتی که تونستی به پاهاش ضربه بزن تا قطع بشه. از برق هایی که می اندازه فقط باید فرار کنی یا LB را بزن که راحت ردشون کنی. بعد از اینکه پاهاش قطع بشه 10ثانیه روی زمین می افته...غوله اول مرحله سوم راه خاصی داره؟
اصلا خونم کفاف نمیده .....
توی پروفایل تشکر کنید.dkalantarخیلی مرسی![]()
به هر حال اکشن بی نظیری داره...امير يعني تركوندي....:biggrin1: