Ninja Blade

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امين گرافيك اين بهتره ها.:biggrin1:
اگرم نباشه ديگه خيلي فرق ندارن.
همچين تعجب كردي انگار گرافيك Crysis رو با Turning Point مقايسه كردم.:biggrin1:
حالا نه اینکه بگی خیلی ولی مسلما بالاتره:دی من داداشم الان ng2 رو داره بازی میکنه خودمم که همین چند روز پیش nb رو تموم کردم واقعا ng2 بالاتر هست!!

حالا نه اینکه بگی خیلی ولی مسلما بالاتره:دی من داداشم الان ng2 رو داره بازی میکنه خودمم که همین چند روز پیش nb رو تموم کردم واقعا ng2 بالاتر هست!!
اکشن NB خیلی بیشتر از ng2 است. در ضمن کندی گیم پلی بیشتر توی ng2 دیده می شه. البته گرافیک NG2 و سختیش خیلی بیشتره...

حالا نه اینکه بگی خیلی ولی مسلما بالاتره:biggrin1: من داداشم الان ng2 رو داره بازی میکنه خودمم که همین چند روز پیش nb رو تموم کردم واقعا ng2 بالاتر هست!!
شايدم چون من 5 ماهه روي مبارك NG II رو نديدم اينجوري به نظرم اومده.
اصلا حالا كه اينجوري شد ميرم ببينم چقدر فرق دارن.:biggrin1:

اکشن NB خیلی بیشتر از ng2 است. در ضمن کندی گیم پلی بیشتر توی ng2 دیده می شه.
:o
امير يعني تركوندي....:biggrin1:

این بازی تا اخرش همش تو شهره؟
یعنی مثل ng2 نمیری تو جنگل ؟
این سیستم دکمه زنیم واقعا رو اعصاب میره بعضی وقتا
من که جز 3 رنگ مشکی, طوسی ,طوسی مایل به مشکی رنگه دیگه ای ندیدم:biggrin1:
به نظر من عمرن! به پای NG2 برسه ....
همش تقصیره تو شد بابک:biggrin1::p
در ضمن کندی گیم پلی بیشتر توی ng2 دیده می شه. البته گرافیک NG2 و سختیش خیلی بیشتره...
مطمینی کندی توی NG2 بیشتره؟ به نظر من که سرعت توی nG2 خیلی بیشتره .....

به نظرم گرافیک این از خیلی جهات بالاتره نینجا گیدن بعضی جاها texture های بازی آدم رو یاد xbox خدا بیامرز میندازه.
باز نینجا بلید چهار تا نور و افکت داره نینجا gaiden دموهاش فقط خوبه.
اینم فراموش نکنید که نیجا گیدن حدودا روی 520p اجرا میشه و در واقع زیر 720p هست که استاندارد یه بازیه نسل حاضره.

من اول بازی اونجایی که رئیسه شمشیر دایره ای شکلو بهم میده ومنم می خوام اتیش هارو
خاموش کنم اولی رو رد میکنم ولی دومی رونمی تونم اگه میشه راهنمایی کنید:(

من اول بازی اونجایی که رئیسه شمشیر دایره ای شکلو بهم میده ومنم می خوام اتیش هارو
خاموش کنم اولی رو رد میکنم ولی دومی رونمی تونم اگه میشه راهنمایی کنید:(

شما باید دکمه B را نگه دارید. بعد میتونید جهت پرتاب اونو تعیین کنید و آتش را خاموش کنید.

منم امروز خریدم...عجب بازی هست...واقعا حال کردم...هرکی نخره واقعا ضرر کرده..مدتها بود بعد NGII و DMC 4 انقدر از خرید Xbox 360 ام احساس رضایت نکرده بودم...ضمن اینکه مونیتور رو هم عوض کردم تازگی ها یه W2261 ال جی خریدم...واقعا باید بگم حال ش رو بردم اساسی....چه کیفیت و اب و رنگی....

بسیار خوشحال شدم از این بازی...الان تازه مرحله دو هستم...ولی واقعا بازی بسیار خوب و خوش ساختی هست...سعی کنید اگر از این مدل بازی ها خوشتون میاد از دستش ندین...

غوله اول مرحله سوم راه خاصی داره؟
اصلا خونم کفاف نمیده .....
یکم در مورد غولش بگو بگم راه حل چیه دقیقا دادم نمیاد
همه غول های این بازی راه حل داره و راحت میشه نابود کردشون فقط باید راه رو بلد باشید و یکم زبل باشید

غوله اول مرحله سوم راه خاصی داره؟
اصلا خونم کفاف نمیده .....
سعی کن کمتر damage بگیری و وقتی که تونستی به پاهاش ضربه بزن تا قطع بشه. از برق هایی که می اندازه فقط باید فرار کنی یا LB را بزن که راحت ردشون کنی. بعد از اینکه پاهاش قطع بشه 10ثانیه روی زمین می افته...

سریع بهش ضربه سنگین بزن.
dkalantarخیلی مرسی:love:
توی پروفایل تشکر کنید.
امير يعني تركوندي....:biggrin1:
به هر حال اکشن بی نظیری داره...

در کل ایراد بازی داستان کوتاهش نسبت به NGII است و مشکل خاصی دیده نمی شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or