Ninja Blade برای PC تایید شد!

pandora tomorrow

True Blue
مدیر انجمن
سلام

بازی نینجا گایدن جزو تنها بازی های انحصاری سری نینجایی کنسول XBOX360 نبود!

امروز ND Games و From Software سازنده بازی Ninja Blade اعلام نمودند که بازی Ninja Blade برای کامپیوتر های شخصی در ماه دیگه لانچ خواهد شد!

blake_123008_NinjaBlade.jpg

منبع : GAMESPOT

این مطلب رو hitman_ravani نوشته من فقط پست کردم!

نمیتونم بگم که خیلی از این خبر هیجان زدم. چون ninja blade زیاد بازی عالی ای نیست. { بازیش نکردم، از روی نقدها میگم.} هنوز خیلی بازیهای بهتری هستن که روی Pc اعلام نشدن. ولی همین رو هم به فال نیک میگیریم. نشون میده که سازنده ها هنوز به PC امیدوارن.

ولی من واقعا برای آینده ی 360 نگرانم

ببخشید میشه بپرسم چرا؟ مثلا چیه این خبر باعث شد تا شما در مورد آینده 360 نگران بشی؟:smile:

در تایید حرف های تورج باید بگم که Boss Fight های NB یکی از مزخرف ترین ها بودن. مثل بازی های عهد بوق فقط کافی بود تا ریتم ضرباتشون رو پیدا کنی و بعدش بدون صرف هیچ گونه فسفری و فشار آوردن به مغز سلاخیشون کنی!

QTE هاش هم که رسما روی اعصاب رژه میرفت! دیگه کم مونده بود سازنده ها واسه راه رفتن هم از این قابلیت استفاده کنن! (دیگه والا تقلید از یک ایده خوب هم حدی داره!)

رنگ بندی محیط هم تهوع آور بود. والا ما هر چی دیدیم سبز بود!:biggrin1:

در کل NB یکی از اشغال ترین بازی های بود که من تو این نسل زدم و مثلا قرار بود به رقیبی برای NG تبدیل بشه اما حتی نتونست به گرد پاش هم برسه....

WOW WOW WOW WOW WOW :eek:

باورم نمیشه!! یه بازی نینجونی یعد از مدت ها داره واسه pc میاد!!!! قیل از این I-ninja و اخیرا هم mini ninjas اومده بودن که البته هر دو کارتونی بودن!!! wow خبر مشتی بود واقعا ممنون. کیفور شدم :love:

دوست عزیز بعضی بازی ها سلیقه ای هستش و همه خوششون نمیاد.همون مثالی که زدی خداییش(امیدوارم که مورد هجوم واقع نشم) من تمام غول هال رو اینجوری بردم که هر چی بیشتر قاطی پاتی دکمه می زدم و سریع تر پشتک وارو به شکل رندوم می زدم زودتر می مرد:biggrin1:.بعضی اوقات 20 دیقه بهش ور می رفتم ولی آخرم می مردم و بعضی اوقات عرض 30 ثانیه همون غول رو می کشتم:biggrin1:
اصلا غول هاش روش برای کشتن نداشت بلکه هر موقع شانس میووردم غوله عکس العمل خفن نشون نمی داد و تا می خواست بفهمه چه خبره می مرد:biggrin1:
دشمنای معمولیش بعضی اوقات کشتنشون از غول ها هم سخت تر بود!
در کل من ازون بازی متنفرم اسمش رو نیاری بهتره چون بعد از اون همه تعریف که از بچه ها شنیدم واقعا تو زوق می زد.

نظر شما کاملا محترمه ...

گفتنی ها رو توی پست قبليم نوشتم

در کل مرسی که نظرت نوشتی...

در تایید حرف های تورج باید بگم که Boss Fight های NB یکی از مزخرف ترین ها بودن. مثل بازی های عهد بوق فقط کافی بود تا ریتم ضرباتشون رو پیدا کنی و بعدش بدون صرف هیچ گونه فسفری و فشار آوردن به مغز سلاخیشون کنی!

QTE هاش هم که رسما روی اعصاب رژه میرفت! دیگه کم مونده بود سازنده ها واسه راه رفتن هم از این قابلیت استفاده کنن! (دیگه والا تقلید از یک ایده خوب هم حدی داره!)

رنگ بندی محیط هم تهوع آور بود. والا ما هر چی دیدیم سبز بود!:biggrin1:

در کل NB یکی از اشغال ترین بازی های بود که من تو این نسل زدم و مثلا قرار بود به رقیبی برای NG تبدیل بشه اما حتی نتونست به گرد پاش هم برسه....

ای گفتی ماکان جون ! :biggrin1:

به نظر من (تاکید می کنم نظر من)این بازی حتی ارزش امتحان هم نداره چه برسه به کامل بازی کردن تمام کردن یک مرحلش (nb)به اندازه ی کشتن یک نینجای معمولی تو ng (:love:) لذت نداره من که همون اولشو بازی کردم حالم بد شد :sick: دیسکشو پرت کردم یه طرف واقعا مذخرفه:sick::sick::sick:

آخرین ویرایش:
این هیولاهاش بد نبود ولی اون زامبی ها که معلوم نبود چه شکلی اند با یک حرکت می مردن و شبیه سگ پاچه می گیرند خیلی تابلو بود آخر بازی که با پدرش می جنگه پدرش مثل ماست است قول آخر در کل مسخره است :cheesygri

برای کسایی که 360 دارن این بازی در مقایسه با ابر بازی مثل NG هیچی نیست اما برای ما بدبختا که تنها بازی نینجایی که داریم Mini Ninja هستش واقعا خیلی بازی جالبیه !!!!

این بازی قراره برای pc بیاد و قبلا برای 360 اومده بود چرا اونهایی که 360 دارن چرا دارن شلوغ می کنن خب اگه بد باشه اونهایی که pc گیمر هستن بازی می کنن و تجربه می کنن و نظر می دن

بازی دیگه اون قدر ها هم بد نیست!! فقط سازنده هاش بی تجربگی کردن باید روش بیشتر کار میکردن!
در کل کسی که عشق فیلم هالیوودی هست از این بازی خوشش میاد:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or