NightSky | PC

Developer: Nicalis
Genre: 2D Platformer
Platform: PC

Screenshot%201.png

باز هم یک بازی دوبعدی پلتفرمر دیگه مثل بقیه ی بازیهای این سبک... ولی نه. صبر کنید. NightSky با دیگر بازیهای این سبک فرق داره. در این بازی, فیزیک حرف اول رو میزنه. یک توپ سیاه که بظاهر از سیاره ای دیگر به زمین اومده توسط یک پسربچه در ساحل پیدا میشه و سفر خودشو آغاز میکنه.

Screenshot%202.png

کنترل توپ بدست شماست و باید از سمت چپ تصویر وارد شده و پس از گذشت از موانع از سمت راست آن خارج شوید. در این راه باید چرخها رو به حرکت درآورید, توپ ها رو حل بدهید, سوار بالنها و ماشین آلات مختلف شوید و از سراشیبی ها سر بخورید.تمامی این اعمال به لطف فیزیک خوب بازی امکانپذیر شده و تنوع بسیار خوب مراحل نیز به جذابیت بازی کمک کرده. علاوه بر حرکت به سمت چپ و راست, باید با کمک کلیدهای A و S نیز برای افزایش و کاهش سرعت و گاها برای تغییر جاذبه و یا باز کردن برخی درب ها استفاده کنید.

Screenshot%203.png

موسیـقی ملایمی شما را درطول مراحل همراهی می کند.گرافیک بازی با اینکه از کمبود رزولوشن رنج می برد ولی با اینحال بسیار زیبا و دلنشین طراحی شده است.

Screenshot%204.png

نکته: برای انجام مرحله ی آخر, باید 12 عدد ستاره طلایی را که در مراحل مختلف پنهان شده اند بیابید.

Screenshot%205.png

61 مگ:

دوستانی که بازی رو تموم کردن این تیکرو چطور باید رد کرد؟
rao9v04kqq0keo24wtu.jpg

و اگه می شه یکی دقیقا بگه ای دکمه ی A,S چی کار میکنن؟... دکمه ی s باعث تند تر چرخیدن توپ و دکمه ی a باعت ایستادن توپ می شه؟؟؟
یهو نرو تو گودال. برو سمت چپ یک دایره تو خالی میبینی. ور داربیارش بنداز تو گودال. ساده است.
من حالم بد ميشه وقتي بازي اين مدلي و تاريك بازي مكينم ! :(
تمومش کردم. نگوو!!! خیلی جو باحال و نازی داره. من میمیرم واسه این بازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or