erfan_22 کاربر سایت May 4, 2010 #31 گرافیکش مثله crash میمونه ! ولی من با گیم پلیش حال کرده و مخصوصا با کتابش البته خود بازیکن یکه انگار معلوله چون ضرباتش عین معلولاس! ولی بازی داستان خفنی داره و باهاش حال میکنی من که خیلی با داستانش حال کردم!
گرافیکش مثله crash میمونه ! ولی من با گیم پلیش حال کرده و مخصوصا با کتابش البته خود بازیکن یکه انگار معلوله چون ضرباتش عین معلولاس! ولی بازی داستان خفنی داره و باهاش حال میکنی من که خیلی با داستانش حال کردم!
AdiB DelTa کاربر سایت May 6, 2010 #32 یه ذره ضربه هاش اول بازی ضایع نیس؟ خیلی مبتدیه!!! ولی من که امروز گرفتم از همون اول از خوشم اومد
Trunks کاربر سایت May 7, 2010 #33 talk about ps2 generation games به راحت ترين شكل اين بازي ميتونست نسل قبل عرضه شه . از همه نظر يك فاجعه به تمام معناست .
talk about ps2 generation games به راحت ترين شكل اين بازي ميتونست نسل قبل عرضه شه . از همه نظر يك فاجعه به تمام معناست .
Trunks کاربر سایت May 11, 2010 #35 نوشته شده توسط armanaaa: بازیه خوبیه؟؟ می ارزه دانلود کنم....؟؟؟؟:confused: بیشتر... از نظر من ابدا ! خصوصا اگر بحث دانلود باشه ! باز اگه قرض آدم بگیره و پول پاش نده بد نیست ! ولی دانلود که اصلا ـه اصلا !
نوشته شده توسط armanaaa: بازیه خوبیه؟؟ می ارزه دانلود کنم....؟؟؟؟:confused: بیشتر... از نظر من ابدا ! خصوصا اگر بحث دانلود باشه ! باز اگه قرض آدم بگیره و پول پاش نده بد نیست ! ولی دانلود که اصلا ـه اصلا !
AdiB DelTa کاربر سایت May 12, 2010 #36 نه من خر شدم رفتم خریدم. داستانش جالبه ولی گیم پلیش اففففففتضضضضاحححهههه!!!!!