NieR Replicant ver.1.22474487139... | PC

logo_black low.png
ریمستر عنوان Nier که در سال 2010 منتشر شده بود، معرفی شد.
از ویژگیهایی که در تریلر مشاهده میشه، میشه گفت تقریبا بازی ریمیک شده چه از لحاظ گرافیکی، چه انیمیشن و...
زمان انتشار برای رایانه های شخصی 23 آوریل 2021 در نظر گرفته شده.

بزودی آپدیت میشه...

این همون نسخه یکی دو سال پیشه یا کلا یه نسخه دیگه اس؟
من کلا با این سری آشنا نیستم نمیدونم کی به کیه :D
نه این بازی و nier gestalt در اصل قسمت اول سری هستن و در سال 2010 آمدن البته این نسخه انحصاری ps3 بود و nier gestalt برای هردو کنسول آمد من nier gestalt بازی کردم که روایت زندگی یک پدر و دختر بود ولی این نسخه ظاهرا روایت همون داستان اما یک خواهر وبرادر هست کلا هردو بازی توی داستان و موسیقی خیلی خوب بودن مشکل اصلی گیم پلی و مبارزه های بازی بود که که توی این ریمستر ظاهرا این مورد هم درست کردن یک موردم بگم که این بازی در اصل دنباله ای برای پنجمین پایان بازی Drakengard برای سال 2003 هست

نه این بازی و nier gestalt در اصل قسمت اول سری هستن و در سال 2010 آمدن البته این نسخه انحصاری ps3 بود و nier gestalt برای هردو کنسول آمد من nier gestalt بازی کردم که روایت زندگی یک پدر و دختر بود ولی این نسخه ظاهرا روایت همون داستان اما یک خواهر وبرادر هست کلا هردو بازی توی داستان و موسیقی خیلی خوب بودن مشکل اصلی گیم پلی و مبارزه های بازی بود که که توی این ریمستر ظاهرا این مورد هم درست کردن یک موردم بگم که این بازی در اصل دنباله ای برای پنجمین پایان بازی Drakengard برای سال 2003 هست
پس تعدادشون زیاده . هنوز قبلی رو هم تموم نکردم :D

• Like
Reactions: Dante _Sparda
در واقع هر دو نسخه یکی بودن و فرق اصلیشون همون رابطه پدر و دختر و خواهر و برادری بود که به دلایل مارکتینگ ورژن غربی پدر و دختری شدش.

منم غیر از nier gestalt و NieR:Automata بقیه بازی نکردم فکر کنم برای فهمیدن کلی داستان سری همین ریمستر و NieR:Automata کافی باشه مگر این بخوای کل تاریخ دنیای بازی بدونی که اونموقع باید بری سراغ سری Drakengard البته اگه با گیم پلی قدیمی و تاریخ گذشته بازی بتونی کنار بیایی چون در زمان خود عرضه این سری زیاد تحویل گرفته نشد و نمرات بالایی هم نگرفت البته کلا این سری به خاطر داستانش طرفدار داره.در اصل NieR:Automata بالاترین نمره در کل سری Drakengard و NieR داره اونم بخاطر گیم پلی دستپخت پلاتینیوم گیم هستش

آخرین ویرایش:
تریلر محتوای اضافه بازی:
محتواهایی که به نسخه ریمستر اضافه شدن شامل:
کاستوم ها (کاستوم 2B از Automata برای Kaine) ، اسلحه ها و موسیقی متن نسخه اصلی و همینطور Automata به بازی اضافه شده. (میشه انتخاب کرد که کلا موسیقیهای نسخه Automata جایگزین نسخه اصلی بشه)
15 Nightmares که یک دانجن اضافه بطور DLC برای بازی اصلی منتشر شده بود، در این ریمستر گنجونده شده.
مهمترین مورد شاید اضافه شدن یک اپیزود اضافه به اسم Mermaid باشه.
در آخر استریم 2 ساعت و خورده ای شامل بخش هایی از گیم پلی و همه معرفی های بالا هست.
دقایق 33:44 , 48:34 , 58:13 , 1:18:23 و 1:25:03 لحظاتی از گیم پلی ACT 1 و 2 نمایش داده میشه.
همینطور معرفی هایی که بالاتر گفته شد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t
پورت PC بازی رو دوباره گند زدن ملت هم دارن تو استیم از خجالتش در میان ...
خب یک بهانه دیگه که منتظر تخفیف استیم باشم جور شد.
مشکلات نسخه اول هست، یکسری جدید هم اضافه شده :|
خیلی جالب میشه اگه همونهایی که بازی قبلی پورت کردن این یکی هم پورت کرده باشن.
============
البته فرقی برام نمیکنه، 11-10 سال منتظر بودم، شده یک مدت دیگه هم صبر میکنم تا فیکس شه و هم تخفیف خوب بخوره.
با این شرایط مفت هم که بدن ارزش بازی کردن نداره.

خب طبق معمول مدسازها روی PC جور کم کاری سازنده/پورت کننده رو میکشن.
بازی با این 2تا مود کم حجم مشکلاتش حل میشه:

Special K Mod (لینک داخل دیسکورد گروه مدساز هست ، باید عضو کانال بشین).​

این مود مشکلات پرفورمنس پایین حل میکنه، در ورژن جدید مشکل FPS بیشتر از 60 هم فیکس میکنه.

NieR Replicant High FPS Fix که مشکل بالارفتن سرعت بازی در صورت باز بودن فریم ریت حل میکنه.​

این مود میتونه جایگزین Special K باشه، اگه در مورد FPS با اون جواب نگرفتید ازش استفاده کنین.
==================
عملا 3-2 روز بعد از انتشار این مدها منتشر شدن!
امیدوارم اگه سازنده پورت استیم استودیوی داخلی اسکوئر یا پلاتینویم هست با تیپا پرتشون کنن بیرون.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or