نه این بازی و nier gestalt در اصل قسمت اول سری هستن و در سال 2010 آمدن البته این نسخه انحصاری ps3 بود و nier gestalt برای هردو کنسول آمد من nier gestalt بازی کردم که روایت زندگی یک پدر و دختر بود ولی این نسخه ظاهرا روایت همون داستان اما یک خواهر وبرادر هست کلا هردو بازی توی داستان و موسیقی خیلی خوب بودن مشکل اصلی گیم پلی و مبارزه های بازی بود که که توی این ریمستر ظاهرا این مورد هم درست کردن یک موردم بگم که این بازی در اصل دنباله ای برای پنجمین پایان بازی Drakengard برای سال 2003 هستاین همون نسخه یکی دو سال پیشه یا کلا یه نسخه دیگه اس؟
من کلا با این سری آشنا نیستم نمیدونم کی به کیه![]()
پس تعدادشون زیاده . هنوز قبلی رو هم تموم نکردمنه این بازی و nier gestalt در اصل قسمت اول سری هستن و در سال 2010 آمدن البته این نسخه انحصاری ps3 بود و nier gestalt برای هردو کنسول آمد من nier gestalt بازی کردم که روایت زندگی یک پدر و دختر بود ولی این نسخه ظاهرا روایت همون داستان اما یک خواهر وبرادر هست کلا هردو بازی توی داستان و موسیقی خیلی خوب بودن مشکل اصلی گیم پلی و مبارزه های بازی بود که که توی این ریمستر ظاهرا این مورد هم درست کردن یک موردم بگم که این بازی در اصل دنباله ای برای پنجمین پایان بازی Drakengard برای سال 2003 هست
در واقع هر دو نسخه یکی بودن و فرق اصلیشون همون رابطه پدر و دختر و خواهر و برادری بود که به دلایل مارکتینگ ورژن غربی پدر و دختری شدش.نه این بازی و nier gestalt در اصل قسمت اول سری هستن و در سال 2010 آمدن البته این نسخه انحصاری ps3 بود و nier gestalt برای هردو کنسول آمد من nier gestalt بازی کردم که روایت زندگی یک پدر و دختر بود ولی این نسخه ظاهرا روایت همون داستان اما یک خواهر وبرادر هست کلا هردو بازی توی داستان و موسیقی خیلی خوب بودن مشکل اصلی گیم پلی و مبارزه های بازی بود که که توی این ریمستر ظاهرا این مورد هم درست کردن یک موردم بگم که این بازی در اصل دنباله ای برای پنجمین پایان بازی Drakengard برای سال 2003 هست
لامصب بازیشم گرونه تو ریجن argantine
خب یک بهانه دیگه که منتظر تخفیف استیم باشم جور شد.پورت PC بازی رو دوباره گند زدن ملت هم دارن تو استیم از خجالتش در میان ...