Multi Platform Nier Automata

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
https___www.g4less.com_images_product_10420_11.jpg
-اسم بازی فعلا "NieR New Project" هست. اطلاعات جدید در پاییز امسال.
-کارگردان بازی، Yoko Taro، انحصاری بودن رو تایید کرد. وقتی ازش در مورد عرضه بازی روی باقی پلتفرم ها سوال شد، Taro گفت: "لطفا منتظر عرضه بازی روی PS4 باشید".
-Yosuke Saito، تهیه کننده بازی، گفته که وقتی سراغ پلاتینیوم رفتن میدونستن که به خارط مهارت پلاتینیوم تیمشون دیگه کامل شده.
-آهنگساز اصلی سری، Keiichi Okabe تو این پروژه هست.
-Akihiko Yoshida، طراح بازی هایی مثل FF12 و Bravely Default هم در تیم سازنده حضور داره..-به جز دختری که تو تریلر دیدیم، دو شخصیت قابل بازی دیگه هم تو بازی حضور دارن (یه پسر بچه که تو تریلر بود جزو این شخصیت هاست).
-اگه شماره قبلی رو بازی نکردید فهمیدن داستان براتون دشوار نخواهد بود. بازی قرار یه دنیای جدید رو خلق کنه. دنیای بازی به شماره قبل یه ربط هایی داره، اما شخصیت های قابل بازی همه جدید هستن.
-بنابر گفته های Yosuke Saito، هدف تیم خلق یک بازی Action RPG/JRPG با کیفیت هست.
-بازی هنوز هم مثل شماره قبلی نقش آفرینیه، اما با سیستم مبارزات پلاتینیوم! البته SE از پلاتینیوم درخوست کرده که سیستم مبارزات رو [نسبت به بازی های قبلیش] یکم ساده تر طراحی کنه ( نظر شخصی مترجم: هنوز پلاتینیومی هستم مبارزات! اما چون بازی قرار نیست روی اکشن تمرکز کامل داشته باشه، باید ساده تر باشه.)
-بازی مثل شماره قبل چندین پایان مختلف داره. تو شماره قبل یکی از پایان ها باعث می شد سیو هاتون پاک بشن! تو این شماره خبری از این ویژگی نیست، چون سازنده ها میخوان چیزهایی جدیدی رو امتحان کنن.
-البته به گفته Taro، بازی هنوز توی مراحل اول ساخت هست. شاید بعدا تصمیم گرفتن که سیو هاتون رو پاک کنن

Best E3 EVEeeeeeer
اسکوئر انیکس داره به روزهای اوجش بر میگرده هر چی طرفدارا میخوان رو داره میسازه . مرسیییییییی.

Last edited by a moderator:
قبل شروع بازی بهتون میگن که auto save نداره
اون مرحله اولو کلا باید بدون سیو برید اگه فکر میکنید سخته درجه سختی بازیو پایینتر بیارید من رو پی سی راحت رو نرمال تونستم بدون هیچ مشکلی ردش کنم ولی چند روز پیش که نسخه کنسولیو گرفتم یکم تو رد کردنش مشکل داشتم سیستم dodge کردن تو پی سی خیلی راحتتر بود بنظرم
بعد از رد کردن اون مرحله تو bunker متوجه میشید چطوری میشه سیو کرد و بعدشم به مپ اصلی بازی میرید که دستگاه های سیو توش هستن البته بجز اون مرحله اول اگه بمیرید بازی از آخرین سیو لود نمیشه سر باس فایتا چک پوینت هست و دوباره از اول باس لود میشه برای بقیه موارد هم باید برگردید به جایی که مردید یه سری چیپ و ایتم که از دست دادید رو دوباره بگیرید یه سیستمی مثل دارک سولز
من سختی رو رو بالا گذاشتم الان دو باره دارم میرم تا اون باس اول میمیرم برمیگردم اول
واقعا دیگه رو اعصابم بود ممنون داداش

دوستان ميدونم اين سوالو خيلي از برادران ديگه داشتن ولي من براي اين كه چيزي لو نره، خيلي نوشته هاي تاپيكو نخوندم.

اونم اينه كه اين بازي پديده اي به نام چك پوينت و كلا سيو داره؟ البته اولش پيغام ميده كه سيو خودكار نداره ولي من چيزي هم براي سيو كردن نديدم.

من بيشتر از دو ساعت بازي را دارم رو هارد ميرم ولي در عمل ده دقيقه هم جلو نرفم از بس مردم و از اول شروع شده.

كلا سيستم سيوش چجوريه؟ و كلا به غير از سيو، چك پوينتي هم داره؟

و استفاده از خون تو بازيش چجورياست؟ چون بعضي وقتا كه ضربه ميخورم خودكار خون مصرف ميكنه ولي مثلا براي بار بعد استفاده نميكنه.

آخريشم اينه كه آموزشي خاصي كلا تو بازي هست؟ به غير از همون پنج شش دقيقه اول، تمام عملكرد دكمه ها را بايد خودت ياد بگيري چون چيزي رو صفحه نمياد، البته تو بخش اينتل كارايي بعضي دكمه ها را نوشته، ولي مثلا اين كه دو بار ضربدر بزني و بعدش فشارش بدي تا شخصيتت رو هوا معلق بمونه را خودم ياد گرفتم.

حالا شايد بعضي ها اينو به حساب سختي بازي و نبوغ سازنده ها بزارن، ولي به نظر من كه بيشتر بي منطقيه تا سختي. چون در شرايط كلي بازي سختي نيستش ولي مواردي كه گفتم بيشتر اعصاب خردكنش كرده. وگرنه سري سولز- بورن هم سخته ولي هيچ اعصاب خردكني توش نيست.

دوستان ميدونم اين سوالو خيلي از برادران ديگه داشتن ولي من براي اين كه چيزي لو نره، خيلي نوشته هاي تاپيكو نخوندم.

اونم اينه كه اين بازي پديده اي به نام چك پوينت و كلا سيو داره؟ البته اولش پيغام ميده كه سيو خودكار نداره ولي من چيزي هم براي سيو كردن نديدم.

من بيشتر از دو ساعت بازي را دارم رو هارد ميرم ولي در عمل ده دقيقه هم جلو نرفم از بس مردم و از اول شروع شده.

كلا سيستم سيوش چجوريه؟ و كلا به غير از سيو، چك پوينتي هم داره؟

و استفاده از خون تو بازيش چجورياست؟ چون بعضي وقتا كه ضربه ميخورم خودكار خون مصرف ميكنه ولي مثلا براي بار بعد استفاده نميكنه.

آخريشم اينه كه آموزشي خاصي كلا تو بازي هست؟ به غير از همون پنج شش دقيقه اول، تمام عملكرد دكمه ها را بايد خودت ياد بگيري چون چيزي رو صفحه نمياد، البته تو بخش اينتل كارايي بعضي دكمه ها را نوشته، ولي مثلا اين كه دو بار ضربدر بزني و بعدش فشارش بدي تا شخصيتت رو هوا معلق بمونه را خودم ياد گرفتم.

حالا شايد بعضي ها اينو به حساب سختي بازي و نبوغ سازنده ها بزارن، ولي به نظر من كه بيشتر بي منطقيه تا سختي. چون در شرايط كلي بازي سختي نيستش ولي مواردي كه گفتم بيشتر اعصاب خردكنش كرده. وگرنه سري سولز- بورن هم سخته ولي هيچ اعصاب خردكني توش نيست.
دو پست بالاتر دقیقا درمورد سیستم سیو توضیح دادم بجز قسمت اولیه بازی یه سری چک پوینت سر باس ها هست که مجبور نباشید تا محل باس دوباره از اول برید (البته نمیدونم رو هاردم هست یا نه) ولی درکل سیو بازی به این صورته که یه سری دستگاه توی بازی هستن که مطمئنا اگه به مپ اصلی رسیده باشید باهاشون برخورد کردید یه سری ماشین دورشون هستن و بعد از زدن ماشینا میتونید ازش برای سیو و یه مقدار جلوتر هم برای teleport بین جاهای دیگه ای که باز کردید استفاده کنید اگه تازه بازیو شروع کردید حداقل رو نرمال برید چون بازی آموزش خاصی نمیده
سیستم health هم آیتم داره که برای راحتتر بودن بازی اگه یه مقدار زیادی خونتون کم بشه خودکار استفاده میکنه میتونید از تو تنظیمات هم غیرفعالش کنید اگه دکمه جهت پایین رو بزنید منوی دسترسی سریع به آیتما براتون کنار صفحه باز میشه هم میتونید از Health آیتم ها و هم موارد دیگه استفاده کنید
اگه برای اسپویل نشدن زیاد بازیو دنبال نکردید صرفا جهت اطلاع بهتون بگم که بازی 4 تا پایان داره که هرکدومشون ادامه بعدی هستن بنابراین با دیدن صفحه credits فکر نکنید بازی تمام شده از دور سوم تازه شروع میشه

دو پست بالاتر دقیقا درمورد سیستم سیو توضیح دادم بجز قسمت اولیه بازی یه سری چک پوینت سر باس ها هست که مجبور نباشید تا محل باس دوباره از اول برید (البته نمیدونم رو هاردم هست یا نه) ولی درکل سیو بازی به این صورته که یه سری دستگاه توی بازی هستن که مطمئنا اگه به مپ اصلی رسیده باشید باهاشون برخورد کردید یه سری ماشین دورشون هستن و بعد از زدن ماشینا میتونید ازش برای سیو و یه مقدار جلوتر هم برای teleport بین جاهای دیگه ای که باز کردید استفاده کنید اگه تازه بازیو شروع کردید حداقل رو نرمال برید چون بازی آموزش خاصی نمیده
سیستم health هم آیتم داره که برای راحتتر بودن بازی اگه یه مقدار زیادی خونتون کم بشه خودکار استفاده میکنه میتونید از تو تنظیمات هم غیرفعالش کنید اگه دکمه جهت پایین رو بزنید منوی دسترسی سریع به آیتما براتون کنار صفحه باز میشه هم میتونید از Health آیتم ها و هم موارد دیگه استفاده کنید
اگه برای اسپویل نشدن زیاد بازیو دنبال نکردید صرفا جهت اطلاع بهتون بگم که بازی 4 تا پایان داره که هرکدومشون ادامه بعدی هستن بنابراین با دیدن صفحه credits فکر نکنید بازی تمام شده از دور سوم تازه شروع میشه

ممنون داداش از راهنمايي.

فقط يه سوال ديگه اگه بعد سيو يه ده بيست دقيقه بازي را پيش برم و بميرم، برميگرده از آخرين سيو و بايد دوباره از اول تمامي كارها را انجام بدم يا فقط مثل سولز، دشمنا تو محيط از اول ميان و بقيه چيزا مثلا باز شدن دري كه قبلا قفل بود را ذخيره كرده؟

ممنون داداش از راهنمايي.

فقط يه سوال ديگه اگه بعد سيو يه ده بيست دقيقه بازي را پيش برم و بميرم، برميگرده از آخرين سيو و بايد دوباره از اول تمامي كارها را انجام بدم يا فقط مثل سولز، دشمنا تو محيط از اول ميان و بقيه چيزا مثلا باز شدن دري كه قبلا قفل بود را ذخيره كرده؟
ببینید بازی سیستم سیو اتوماتیک رو داره ولی جای ریسپان میره همون مکانهای Save
تو بازی ابتدا نقاط سیو قفل هستن که با کشتن موجودات اطرافش باز میشه بعد شما سیو میکنید اون نقطه دیگه همیشه فعال میمونه در هر جایی از بازی که سیستم به صورت اتوماتیک سیو کنه ریسپان میکنه از نزدیک ترین نقاط ذخیره که خودت آزاد کردی
غیر از باس ها بقیه موجودات دوباره زنده میشن در اثر Load مجدد

ممنون داداش از راهنمايي.

مثل دارک سولز هست ، اگه بمیری برمیگردی همون جایی که آخرین بار سیو کردی ، XP هات و تعدادی از Chip هات رو از دست میدی ، اما بازم مثل دارک سولز اگه برگردی جایی که کشته شدی و جنازه خودت رو پیدا کنی همش رو پس میگیری . . .

الان یه حدودا 19 ، 20 ساعتی هست دارم بازیش میکنم !!!
در یک کلام بازیش عالیه .....
اصلا همه چیزش دیوونه کنندست !!!( دمشون گرم با این بازی )
خیلی هم دارم با ریتم آروم و گشت و گذارو انجام مراحل فرعی بازی پیش میرم برا همین هنوز پایان اول بازی رو هم حتی ندیدم ، ولی واقعا بسیار لذت بخشه .....

• Like
Reactions: Red_Grantorino
این قضیه سیو بازی در کنار اینکه ازمون میخواد حواسمون به خودمون جمع باشه در کنارش میخواد تکنولوژی دانلود و اپلود یه مغز کامل کمتر چند ثانیه رو نشونمون بده B-)>:)
=========
هنوزم نتونستم از بازی دل بکنم ، هر از چندگاهی دستی بهش میکشم باس فایت ها و مخصوصا ایندینگ هارو از اول میرم ( اون محیط Lunar tear خیلی دوست دارم اهنگ Kaine توش پخش میشه :x (کاش قسمت قبل با گیم پلی الان بازسازی بشه واقعا)
پ.ن: چقدر لول بالا بردن بعد از lvl60 سخت میشه xD

• Like
Reactions: Ludens and mikelwar
1- اون قسمتی که اون دو تا خواهر گیت رو باز میکنن تا 9s وارد شه انتخاب اینکه بمیرن یا زنده بمونن توی روند داستانی تاثیر داره ؟ و کدوم رو انتخاب کنم بهتره ؟
2- قسمتی که 9s و A2 با هم مبارزه میکنن کدوم رو انتخاب کنم بهتر هست ؟
3- مهمترین جای بازی که باید سیو کنم تا برای اندینگ ها بتونم از اونجا شروع کنم کجا هست ؟
ممنون
پ.ن : شاید براتون عجیب باشه اما من بشدت محو این بازی شدم و دلم نمیاد تمومش کنم تا الان 66 ساعت بازی کردم و لولم به 86 رسیده ... البته برای بازی کردن مراحل DLC به لول 90 نیاز هست که امیدوارم برسم بهش

1- اون قسمتی که اون دو تا خواهر گیت رو باز میکنن تا 9s وارد شه انتخاب اینکه بمیرن یا زنده بمونن توی روند داستانی تاثیر داره ؟ و کدوم رو انتخاب کنم بهتره ؟
3- مهمترین جای بازی که باید سیو کنم تا برای اندینگ ها بتونم از اونجا شروع کنم کجا هست ؟
ممنون
پ.ن : شاید براتون عجیب باشه اما من بشدت محو این بازی شدم و دلم نمیاد تمومش کنم تا الان 66 ساعت بازی کردم و لولم به 86 رسیده ... البته برای بازی کردن مراحل DLC به لول 90 نیاز هست که امیدوارم برسم بهش
سلام تاثیر آنچنانی نداره شما اول و اخر همون اتفاق میوفته تا جایی که یادمه
در مورد اخر بازیم اصلا نگران نباش هر کدوم رو خواستی بزن بازی وقتی تموم بشه دوباره سیو رو لود کنی میتونی چپتر سلکت بزنی دقیقا از همون جایی که میخوان مبارزه کنن اندینگ های دیگه رو بری

• Like
Reactions: dooste.man83
سلام تاثیر آنچنانی نداره شما اول و اخر همون اتفاق میوفته تا جایی که یادمه
در مورد اخر بازیم اصلا نگران نباش هر کدوم رو خواستی بزن بازی وقتی تموم بشه دوباره سیو رو لود کنی میتونی چپتر سلکت بزنی دقیقا از همون جایی که میخوان مبارزه کنن اندینگ های دیگه رو بری
ممنون
از اینجا تا آخر بازی چقدر مونده تقریبا ؟

ممنون
1 - تاثیری نداره
2- فرقی نمی کنه چون هر کدومو انتخاب کنی و پایانشو ببینی یه گزینه جدید به نام چپتر سلکت باز میشه میتونی اون یکی ایندینگ رو ببینی و البته یک ایندینگ بعد از اینا هم هست که ایندینگ اصلیه و لازمه با کریدیت ها بجنگی و تسلیم نشی پیشنهاد میکنم به نت وصل باشی
3- بعد اتمام بازی با چپتر سلکت به هر نقطه ای از بازی میخوای میتونی بری خیلی کامله
موفق باشی

• Like
Reactions: H^D^
بازی تموم شد و مراحل chapter select به منو اضافه شد
بعد یک پیغام داد میتونید وارد Debug mode شوید ( البته تمام سیو هاتون پاک میشه ) این چی هست ؟

اصلی ترین پایان بازی کدومه و چجوری میتونم ببینمش ؟ چون شنیدم پایان Y پایان اصلی هست ( و شنیدم برای دیدن پایان Y نیاز هست همه سلاح ها رو گرفته باشی و آپدیت کرده باشی ) و اینکه از کجا بفهمم همه سلاح های بازی رو گرفتم ؟ و بعد که رفتم پیش آهنگر و آپدیتشون کرد باید چیکار کنم تا پایان Y رو ببینم ؟

ممنون

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Red_Grantorino

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or