Multi Platform Nier Automata

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
https___www.g4less.com_images_product_10420_11.jpg
-اسم بازی فعلا "NieR New Project" هست. اطلاعات جدید در پاییز امسال.
-کارگردان بازی، Yoko Taro، انحصاری بودن رو تایید کرد. وقتی ازش در مورد عرضه بازی روی باقی پلتفرم ها سوال شد، Taro گفت: "لطفا منتظر عرضه بازی روی PS4 باشید".
-Yosuke Saito، تهیه کننده بازی، گفته که وقتی سراغ پلاتینیوم رفتن میدونستن که به خارط مهارت پلاتینیوم تیمشون دیگه کامل شده.
-آهنگساز اصلی سری، Keiichi Okabe تو این پروژه هست.
-Akihiko Yoshida، طراح بازی هایی مثل FF12 و Bravely Default هم در تیم سازنده حضور داره..-به جز دختری که تو تریلر دیدیم، دو شخصیت قابل بازی دیگه هم تو بازی حضور دارن (یه پسر بچه که تو تریلر بود جزو این شخصیت هاست).
-اگه شماره قبلی رو بازی نکردید فهمیدن داستان براتون دشوار نخواهد بود. بازی قرار یه دنیای جدید رو خلق کنه. دنیای بازی به شماره قبل یه ربط هایی داره، اما شخصیت های قابل بازی همه جدید هستن.
-بنابر گفته های Yosuke Saito، هدف تیم خلق یک بازی Action RPG/JRPG با کیفیت هست.
-بازی هنوز هم مثل شماره قبلی نقش آفرینیه، اما با سیستم مبارزات پلاتینیوم! البته SE از پلاتینیوم درخوست کرده که سیستم مبارزات رو [نسبت به بازی های قبلیش] یکم ساده تر طراحی کنه ( نظر شخصی مترجم: هنوز پلاتینیومی هستم مبارزات! اما چون بازی قرار نیست روی اکشن تمرکز کامل داشته باشه، باید ساده تر باشه.)
-بازی مثل شماره قبل چندین پایان مختلف داره. تو شماره قبل یکی از پایان ها باعث می شد سیو هاتون پاک بشن! تو این شماره خبری از این ویژگی نیست، چون سازنده ها میخوان چیزهایی جدیدی رو امتحان کنن.
-البته به گفته Taro، بازی هنوز توی مراحل اول ساخت هست. شاید بعدا تصمیم گرفتن که سیو هاتون رو پاک کنن

Best E3 EVEeeeeeer
اسکوئر انیکس داره به روزهای اوجش بر میگرده هر چی طرفدارا میخوان رو داره میسازه . مرسیییییییی.

Last edited by a moderator:
Emi Evans نباشه نصف حس و حال Nier ـیش برای من از بین میره :(

هستش، چون توی کنسرت موسیقی Nier از Okabe پرسیدن و اون هم حضورش رو تایید کرده:
Will Emi Evans return to sing for Automata?
Composer Okabe Keiichi stated that Emi will be back:

“Of course, Emi will be back to sing for Automata, but since the game will have a new feel to it, we wanted the music to portray this sense as well.”
Updates from the Concert | Fire Sanctuary

هستش، چون توی کنسرت موسیقی Nier از Okabe پرسیدن و اون هم حضورش رو تایید کرده:

Updates from the Concert | Fire Sanctuary
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees
مرسی ::x:x:x
پ.ن : Now wait a minute ... :دی این سایت رسمی و اطلاعاتش 100 درصد درسته ؟ پیج Faq ـه یوکو تارو رو نگاه :
The Yoko Taro FAQ | Fire Sanctuary
خخخخخخخخخخخخخ جواباش رو نگاه کن یا سایت تروله یا Taro :دی

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees
مرسی ::x:x:x
پ.ن : Now wait a minute ... :D این سایت رسمی و اطلاعاتش 100 درصد درسته ؟ پیج Faq ـه یوکو تارو رو نگاه :
The Yoko Taro FAQ | Fire Sanctuary
خخخخخخخخخخخخخ جواباش رو نگاه کن یا سایت تروله یا Taro :D
اون پیج رو قبلا ندیده بودم :))

با اینکه فن سایته ولی تا حالا که معمولا خبرهاش و اطلاعاتش درست بودن.

• Like
Reactions: Scαrface
اسکوار انیکس امروز یه سری اسکرین شات از بازی منتشر کرد .
Nier: Automata screens show off desolate new environments
بانو....:x=P~
ظاهرا تاریخ انتشار بازی که ۲۰۱۶ بوده از سایت رسمی بازی حذف شده امیدوارم تاخیر نخوره

آخرین ویرایش:

82976753992300692033.jpg

Nier Automata Official Trailer - E3 2016
720p || 1080p

همین تریلر آخر خیلی خیلی منو هایپ کرد....
یک شخصیت خفن و مونث و سرد مثل لایتنینگ و یک گیم پلی خیلی تند و خفن و سرعتی (شاید زیاد Nierایش نباشه) که آدم حال میکنه...
+سیتم Parry و Evade تند مثل Rising MG

واقعا به بازی برام Day1 شد...
محیط های بازی و گرافیکش هم فوق العاده بود...

موندم چرا :

نه ماکانی و نه علی و احسانی و اینایی نیومدن نظر بدن...

@Cloud Strife
@Dante Never Cry
@Kaine

:|

موندم چرا :

نه ماکانی و نه علی و احسانی و اینایی نیومدن نظر بدن...

@Cloud Strife
@Dante Never Cry
@Kaine

:|

ماکان که Nier هیتره ولش کن :دی علی @Dante Never Cry کجایی پاشو بیا :دی
گیم پلی که محشر کبری بود :دی یه باس وحشتناک هم نشون دادن که اصن با روح و روانم بازی کرد ، یه نمه حس پرسونایی هم میداد :دی فقط تنها ایراد تریلر این بود که عزیز دل من A2 رو در حد یه میلی ثانیه نشون داد :| نمی دونم چرا این بازی بنده خدا انقد مورد بی مهری قرار میگیره ؛ سونی نامرد هم توی کنفرانس نیاوردش :| محیط ها به نظر سندباکس گونه میومد مثل قبل ، حالا نمی دونم این که محمد گفت RPG نیست و اینا واقعاً درسته یا نه ولی امیدوارم بازی کماکان مثل قبل باشه و این وسط فقط گیم پلی باشه که دستخوش تغییر شده :دی

چطوری احسان Gow هیتر ؟:دی احسان دارم نا امید میشم کم کم آخه من هیچ چیزی که از Nier دوست داشتم تو تریلرهای بازی ندیدم تا الان . اون حسی که یارو Nier شخصیت اصلی داشت اون کوئست ها و حس و حال RPG و Facade و ... شاید این چیزا تو بازی باشه ولی حداقل تو تریلرها که من چیزی ندیدم تا الان .
فقط کامبت و گرافیک خوب دیدم تا الان ...

چطوری احسان Gow هیتر ؟:D احسان دارم نا امید میشم کم کم آخه من هیچ چیزی که از Nier دوست داشتم تو تریلرهای بازی ندیدم تا الان . اون حسی که یارو Nier شخصیت اصلی داشت اون کوئست ها و حس و حال RPG و Facade و ... شاید این چیزا تو بازی باشه ولی حداقل تو تریلرها که من چیزی ندیدم تا الان .
فقط کامبت و گرافیک خوب دیدم تا الان ...

:دی
به نظر منم یه کم زیادی دارن روی گیم پلی مانور میدن شده جریان FF XV که یه مدت فقط افتاده بودن روی گرافیک و دیتیل نشون دادن :D کم کم واقعاً وقتشه یه چندتا تریلر داستانی یا میشن از بازی نشون بدن ، توی تریلرها این دختره همش یا داره می دو ـه یا کمبو میزنه :D منم الان دقیقاً مثل خودت نگران شدم ، امیدوارم حاج تارو بیاد یه روشن سازی بکنه ببینیم بالاخره با چی طرفیم :(

مگه گیم‌پلی از بازی منتشر شده؟ :D من همون تریلر بالایی رو دیدم و خب گیم‌پلیش خیلی کم بود (هرچند همونطوری که گفتید واقعا فوق‌العاده شده :D )

در مورد RPG بودن هم تا الان چندین بار گفتن بازی هنوز RPG هست و نگرانی محمد بخاطر اینه که هنوز چیزی از این بخشا توی تریلرا نشون ندادن که خب بهش حق میدم ولی باید این رو هم در نظر گرفت که نشون دادن Quest و المان‌های RPG توی تریلر یکی دو دقیقه‌ای کار ساده‌ای نیست و احتمالا وقتی به تاریخ عرضه نزدیک بشیم و نمایش‌های طولانی تر از بازی ببینیم (دموی زنده و طولانی) به این بخشا هم میپردازن :D

پ.ن: هیچکدومتون درست منشنم نکردید :| :دی

@Kaine
@BARDI YA

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or