Multi Platform Nier Automata

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
https___www.g4less.com_images_product_10420_11.jpg
-اسم بازی فعلا "NieR New Project" هست. اطلاعات جدید در پاییز امسال.
-کارگردان بازی، Yoko Taro، انحصاری بودن رو تایید کرد. وقتی ازش در مورد عرضه بازی روی باقی پلتفرم ها سوال شد، Taro گفت: "لطفا منتظر عرضه بازی روی PS4 باشید".
-Yosuke Saito، تهیه کننده بازی، گفته که وقتی سراغ پلاتینیوم رفتن میدونستن که به خارط مهارت پلاتینیوم تیمشون دیگه کامل شده.
-آهنگساز اصلی سری، Keiichi Okabe تو این پروژه هست.
-Akihiko Yoshida، طراح بازی هایی مثل FF12 و Bravely Default هم در تیم سازنده حضور داره..-به جز دختری که تو تریلر دیدیم، دو شخصیت قابل بازی دیگه هم تو بازی حضور دارن (یه پسر بچه که تو تریلر بود جزو این شخصیت هاست).
-اگه شماره قبلی رو بازی نکردید فهمیدن داستان براتون دشوار نخواهد بود. بازی قرار یه دنیای جدید رو خلق کنه. دنیای بازی به شماره قبل یه ربط هایی داره، اما شخصیت های قابل بازی همه جدید هستن.
-بنابر گفته های Yosuke Saito، هدف تیم خلق یک بازی Action RPG/JRPG با کیفیت هست.
-بازی هنوز هم مثل شماره قبلی نقش آفرینیه، اما با سیستم مبارزات پلاتینیوم! البته SE از پلاتینیوم درخوست کرده که سیستم مبارزات رو [نسبت به بازی های قبلیش] یکم ساده تر طراحی کنه ( نظر شخصی مترجم: هنوز پلاتینیومی هستم مبارزات! اما چون بازی قرار نیست روی اکشن تمرکز کامل داشته باشه، باید ساده تر باشه.)
-بازی مثل شماره قبل چندین پایان مختلف داره. تو شماره قبل یکی از پایان ها باعث می شد سیو هاتون پاک بشن! تو این شماره خبری از این ویژگی نیست، چون سازنده ها میخوان چیزهایی جدیدی رو امتحان کنن.
-البته به گفته Taro، بازی هنوز توی مراحل اول ساخت هست. شاید بعدا تصمیم گرفتن که سیو هاتون رو پاک کنن

Best E3 EVEeeeeeer
اسکوئر انیکس داره به روزهای اوجش بر میگرده هر چی طرفدارا میخوان رو داره میسازه . مرسیییییییی.

Last edited by a moderator:
پستای بچه‌هارو میبینم دقیقا یاد حس و حال خودم میفتم وقتی مشغولش بودم. به شکل عجیبی اپیک بود این بازی. پایان‌هایی که داشت و دیالوگ‌هایی که رد و بدل میشد مو به تن آدم سیخ میکرد. اون دهکده‌ی لعنتی چقدر خوب بود. گیم‌پلی بازی و کامبت سیستم عالی و به شدت رَوون، حتی چرخیدن توی محیط بازی هم لذت خودشو داشت
واقعا از عناوین به شدت قابل احترام این نسل بود و برای خودم توی تاپ۱۰ قرار میگیره

همون نسخه و بیلد قبل ـه فقط اسمش رو عوض کردن ....
این کار واقعا توجیهی نداره .بازی برای من مشکل انچنانی به جز cut scene ها نداشت ولی خیلی ها مشکلات زیادی با این بازی داشتند . حداقل کاری که باید میکردند دادن یک patch بود

چرا هیچ جا دست دوم این بازی نیست؟:( دوستانی که بازی کردن قصد فروش ندارن؟
دست دومش بخوای بخری خیلی کمیابه من کرایه ش کردم چند هفته قبل،سعی کن حتما بازیش کنی به جرات میتونم بگم یکی از بهترین بازیهای تاریخ

دست دومش بخوای بخری خیلی کمیابه من کرایه ش کردم چند هفته قبل،سعی کن حتما بازیش کنی به جرات میتونم بگم یکی از بهترین بازیهای تاریخ
ازه دقیقا واسه این تعریف هایی که ازش شنیدم میخوام بازیش کنم دموش رو هم که گرفتم واقعا خوشم اومد حیف هیچ جا پیدا نمیشه حتی نسخه های دیجیتالیش رو هم مغاره دارها از ترس این که رو دستشون بمونه نمیخرن:|

• Like
Reactions: Milad_HW
ازه دقیقا واسه این تعریف هایی که ازش شنیدم میخوام بازیش کنم دموش رو هم که گرفتم واقعا خوشم اومد حیف هیچ جا پیدا نمیشه حتی نسخه های دیجیتالیش رو هم مغاره دارها از ترس این که رو دستشون بمونه نمیخرن:|
الان این نسخه جدیدش اومده تو بازارgame of yorha edition،ولی خب قیمتش بالاست

• Like
Reactions: sam.fisher
فعلا یه ۱۵ ساعت بازی کردم ! و فعلا نظری راجع بهش ندارم ، ولی انتظاراتم و هایپ اطراف بازی خیلی بیشتر از محتوایی بوده که تا اینجا بهم ارائه داده!

جالبیش اینجاست تقریبا بعد یه ساعت از خودم پرسیدم نکنه انسان ها و فضایی ها همشون مردن و این ماشین ها و اندروید ها فقط بر اساس عادت و برنامه نویسیشون دارن به این جنگ ادامه میدن !!! فضایی ها که قطعی شد مردن ! مونده انسان ها که هنوز به کنسولشون اشاره میشه ، چقدر حرفای فرمانده صحت داشته باشه معلوم نیست

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: Arima Kishou
خوب بازی رو تو ۷۲ ساعت تموم کردم !اصلا نظری راجع به بازی ندارم !

تنها چیزی که دارم بگم اینه که 9s سطح جدیدی از رو اعصاب بودن یه کارکتر در تمام مدیا ها رو برام تعریف کرد!

خوب بازی رو تو ۷۲ ساعت تموم کردم !اصلا نظری راجع به بازی ندارم !

تنها چیزی که دارم بگم اینه که 9s سطح جدیدی از رو اعصاب بودن یه کارکتر در تمام مدیا ها رو برام تعریف کرد!

من فعلا یکدور رفتم . نمیدونم چندساعت شده ولی در حد هایپی که پیرامونش بود برام نبوده.

به خصوص سیستم مبارزات که به شدت قروقاطیه و اصلا در حد بازیهایی مثل DMC و به خصوص Bayonetta نیست. به لحاظ داستانی هم Wow نبود برام. حالا نمیدونم دورهای بعدی چی میشه ولی فعلا دیگه حسش نیست

• Like
Reactions: K I 1 1 E R
من فعلا یکدور رفتم . نمیدونم چندساعت شده ولی در حد هایپی که پیرامونش بود برام نبوده.

به خصوص سیستم مبارزات که به شدت قروقاطیه و اصلا در حد بازیهایی مثل DMC و به خصوص Bayonetta نیست. به لحاظ داستانی هم Wow نبود برام. حالا نمیدونم دورهای بعدی چی میشه ولی فعلا دیگه حسش نیست
کلا این بازی بدون تموم کردن همه داستانهاش و دیدن همه اندینگهای اصلیش یجورایی بی معنیه. سرنوشت هر کرکتر به یه موضوع اشاره میکنه و تمام این موضوعات در اندینگ نهایی بازی معنی پیدا میکنن

• Like
Reactions: Soheil

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or