Multi Platform Nier Automata

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
https___www.g4less.com_images_product_10420_11.jpg
-اسم بازی فعلا "NieR New Project" هست. اطلاعات جدید در پاییز امسال.
-کارگردان بازی، Yoko Taro، انحصاری بودن رو تایید کرد. وقتی ازش در مورد عرضه بازی روی باقی پلتفرم ها سوال شد، Taro گفت: "لطفا منتظر عرضه بازی روی PS4 باشید".
-Yosuke Saito، تهیه کننده بازی، گفته که وقتی سراغ پلاتینیوم رفتن میدونستن که به خارط مهارت پلاتینیوم تیمشون دیگه کامل شده.
-آهنگساز اصلی سری، Keiichi Okabe تو این پروژه هست.
-Akihiko Yoshida، طراح بازی هایی مثل FF12 و Bravely Default هم در تیم سازنده حضور داره..-به جز دختری که تو تریلر دیدیم، دو شخصیت قابل بازی دیگه هم تو بازی حضور دارن (یه پسر بچه که تو تریلر بود جزو این شخصیت هاست).
-اگه شماره قبلی رو بازی نکردید فهمیدن داستان براتون دشوار نخواهد بود. بازی قرار یه دنیای جدید رو خلق کنه. دنیای بازی به شماره قبل یه ربط هایی داره، اما شخصیت های قابل بازی همه جدید هستن.
-بنابر گفته های Yosuke Saito، هدف تیم خلق یک بازی Action RPG/JRPG با کیفیت هست.
-بازی هنوز هم مثل شماره قبلی نقش آفرینیه، اما با سیستم مبارزات پلاتینیوم! البته SE از پلاتینیوم درخوست کرده که سیستم مبارزات رو [نسبت به بازی های قبلیش] یکم ساده تر طراحی کنه ( نظر شخصی مترجم: هنوز پلاتینیومی هستم مبارزات! اما چون بازی قرار نیست روی اکشن تمرکز کامل داشته باشه، باید ساده تر باشه.)
-بازی مثل شماره قبل چندین پایان مختلف داره. تو شماره قبل یکی از پایان ها باعث می شد سیو هاتون پاک بشن! تو این شماره خبری از این ویژگی نیست، چون سازنده ها میخوان چیزهایی جدیدی رو امتحان کنن.
-البته به گفته Taro، بازی هنوز توی مراحل اول ساخت هست. شاید بعدا تصمیم گرفتن که سیو هاتون رو پاک کنن

Best E3 EVEeeeeeer
اسکوئر انیکس داره به روزهای اوجش بر میگرده هر چی طرفدارا میخوان رو داره میسازه . مرسیییییییی.

Last edited by a moderator:
منم بازی نکردم ولی برام سوال شد
یعنی یکبار از اول تا اخر با یه کاراکتر میریم بعد دوباره برمگیرده تمام مراحل از اول با یه کاراکتر دیگه میریم ولی اینبار داستان با دید کاراکتر دومه و دوباره برای بار سوم همینطور؟
براي بار دوم همينطور كه گفتيده ولي بار سوم تازه داستان شروع ميشه و بازي ادامه پيدا ميكنه كه اوج داستانه.

براي بار دوم همينطور كه گفتيده ولي بار سوم تازه داستان شروع ميشه و بازي ادامه پيدا ميكنه كه اوج داستانه.
ایده جالبی داره ب شرطی ک دیگ تکرای و خسته کننده نشه
بهرحال خوب شد فهمیدم وگرنه بار اول میزاشتم کنار
بزودی شروع میکنم ببینم چجوریه کلی تعریف شنیدم

رفقا ٢ سوال
من جسد ها رو retrive كردم و در بين ايتم هايي كه ميده auto heal بود ولي ميرم قسمت ايتم و اسكيل نميبينمش!!كجا ميره ?
دوم هم اين كه من رو نرمال ميرم بازي رو اصلا اين auto heal كار ميكنه?! بخاطر اين سوال كردم كه يه سري اسكيل ها مثل اتو اتك برام غير فعاله و نوشته فقط رو حالت ايزي قابل استفادس!

دوستان علاوه بر سوال بالا به اينم جواب بديد
از كي اين chapter select باز ميشه ?! من با 2b تموم كردم و دارم با 9s ميرم و يه سري سايد ميشن هام با 2b مونده و برا تروفيش بايد برم! از دست دادم?!
اين قضيه خريد تروفي تو بازي رو توضيح ميدين?! يعني ميشه همه تروفي ها رو باز كرد ?!

Last edited by a moderator:
رفقا ٢ سوال
من جسد ها رو retrive كردم و در بين ايتم هايي كه ميده auto heal بود ولي ميرم قسمت ايتم و اسكيل نميبينمش!!كجا ميره ?
دوم هم اين كه من رو نرمال ميرم بازي رو اصلا اين auto heal كار ميكنه?! بخاطر اين سوال كردم كه يه سري اسكيل ها مثل اتو اتك برام غير فعاله و نوشته فقط رو حالت ايزي قابل استفادس!
در مورد جسد ها اطلاع ندارم نميدونم دقيقا چطوري كار ميكنن ولي auto heal رو نرمالم قابل استفادس خودتون ميتونيد تو بازي بدست بياريدشون ولي پيشنهاد ميكنم ازش استفاده نكنيد چون بشدت بازيو اسون ميكنه
دوستان علاوه بر سوال بالا به اينم جواب بديد
از كي اين chapter select باز ميشه ?! من با 2b تموم كردم و دارم با 9s ميرم و يه سري سايد ميشن هام با 2b مونده و برا تروفيش بايد برم! از دست دادم?!
اين قضيه خريد تروفي تو بازي رو توضيح ميدين?! يعني ميشه همه تروفي ها رو باز كرد ?!
از وقتي بازي تمومشه چپتر سلكت باز ميشه
ماموريتاي فرعي هم يه تعداديو از دست ميديد ولي خب از طريق چپتر سلكت ميتونيد برگرديد انجام بديد اما بازم بنظرم بهتره قبل از جلو رفتن تو مراحل داستاني يسري مراحل فرعي هم انجام بديد
خريد تروفيم بعد از تموم كردن بازي براتون باز ميشه بله همه تروفيارو ميتونيد بخريد بجز اونايي كه مربوط به داستان اصلي هستن

• Like
Reactions: victor hogo
الان بازی رو برای دیدن پایان C تموم کردم و ... حالم خرابه!
فکر نمیکردم اینقدر تحت تاثیر قرار بگیرم. عجب داستانی، عجب موسیقی ای، عجب گیم پلی ای، عجب شخصیت پردازی ای و عجب صداگذاری ای! آخرش اشک تو چشمام بود:(( هر 3تا شخصیت توی لیست شخصیت های محبوبم قرار گرفتن. اصن صداگذار این 9S دیوانه هست! شخصیت A2 هم از بدبخت بودنش داشت اشکم در میومد. 2B هم که مطمئنم توی لیست همه هست:D
بازی سال 2017 من بدون ذره ای شک! Yoko Taro هم الان برام یکی در حد میازاکیه. اصن نمیتونم درک کنم چجوری تونسته این داستان مریض رو بنویسه:| لعنت بهش که آخر شبی اینجوری تحت تاثیر قرار داد.

الان بازی رو برای دیدن پایان C تموم کردم و ... حالم خرابه!
فکر نمیکردم اینقدر تحت تاثیر قرار بگیرم. عجب داستانی، عجب موسیقی ای، عجب گیم پلی ای، عجب شخصیت پردازی ای و عجب صداگذاری ای! آخرش اشک تو چشمام بود:(( هر 3تا شخصیت توی لیست شخصیت های محبوبم قرار گرفتن. اصن صداگذار این 9S دیوانه هست! شخصیت A2 هم از بدبخت بودنش داشت اشکم در میومد. 2B هم که مطمئنم توی لیست همه هست:D
بازی سال 2017 من بدون ذره ای شک! Yoko Taro هم الان برام یکی در حد میازاکیه. اصن نمیتونم درک کنم چجوری تونسته این داستان مریض رو بنویسه:| لعنت بهش که آخر شبی اینجوری تحت تاثیر قرار داد.
اصلا وقتی بعد از چند بار بازی رو تموم میکنی میفهمی عجب شاهکاری ساختن. فوق‌العاده تاثیرگذار بود و احساسی

Sent from my Xperia using Tapatalk

باس مخفي emil دقيقا كجاس?!
  • اول باید پیداش کنی که دور و بر میچرخه و با تیر بهش بزنی و وایسه.
  • بعدش باهاش حرف میزنی و در مورد خونه-ش میگه که در اعماقه.
  • بعد باید خونه-ش رو پیدا کنی. خونه-ش دقیقا بالای غاری هستی که باس فایت Adam و Eve توش بود. باید از بالاترین نقطه بپری پایین و وارد یه لوله بشی که از داخلش آب بیرون میریزه. اونجا یه در هست که اگر مراحل بالا رو درست رفته باشی، میتونی واردش بشی در غیر این صورت چراغش قرمزه.
  • بعد یه سری سلسه غارهای تاریک و طولانی با دشمن های لول بالا رو باید رد کنی تا در نهایت برسی به خونه-ش.
  • بعدش دوباره برمیگردی پیشش و در مورد یه دزد باهات صحبت میکنه.
  • بعد دوباره برمیگردی به خونه-ش و یه جعبه توش ظاهر شده که هکش میکنه و کله-ش رو برمیداری.
  • در نهایت موقع برگشتن میاد سراغت.

یادت باشه باسش خیلی سخته و لول 99 هست. سعی کنی لول 80 به بالا سراغش بری در غیر این صورت ضرباتت روش اثر ندارن و معمولا با یکی دو ضربه کشته میشی.

• اول باید پیداش کنی که دور و بر میچرخه و با تیر بهش بزنی و وایسه.
  • بعدش باهاش حرف میزنی و در مورد خونه-ش میگه که در اعماقه.
  • بعد باید خونه-ش رو پیدا کنی. خونه-ش دقیقا بالای غاری هستی که باس فایت Adam و Eve توش بود. باید از بالاترین نقطه بپری پایین و وارد یه لوله بشی که از داخلش آب بیرون میریزه. اونجا یه در هست که اگر مراحل بالا رو درست رفته باشی، میتونی واردش بشی در غیر این صورت چراغش قرمزه.
  • بعد یه سری سلسه غارهای تاریک و طولانی با دشمن های لول بالا رو باید رد کنی تا در نهایت برسی به خونه-ش.
  • بعدش دوباره برمیگردی پیشش و در مورد یه دزد باهات صحبت میکنه.
  • بعد دوباره برمیگردی به خونه-ش و یه جعبه توش ظاهر شده که هکش میکنه و کله-ش رو برمیداری.
  • در نهایت موقع برگشتن میاد سراغت.
یادت باشه باسش خیلی سخته و لول 99 هست. سعی کنی لول 80 به بالا سراغش بری در غیر این صورت ضرباتت روش اثر ندارن و معمولا با یکی دو ضربه کشته میشی.
بهم كوعستemil memories رو داده فك كنم اول اينو بايد برم درسته ?!
٣ ساعت سر اين موندم بايد ٤_٥ تا كل رز بدست بيارم كه همه رو بيدا كردم جز اوني كه تو منطقه desert هست !يوتيوب برام باز نميشه ولي از ويكي كه خوندم توضيح داده بود كه وارد غاري ميشي و مسيرش از اونجاست ولي من غارهاي اونجا رو زير و رو كردم ولي نشد كه تشد!يادتونه مسيرش رو برام توضيح بديد ?!

بهم كوعستemil memories رو داده فك كنم اول اينو بايد برم درسته ?!
٣ ساعت سر اين موندم بايد ٤_٥ تا كل رز بدست بيارم كه همه رو بيدا كردم جز اوني كه تو منطقه desert هست !يوتيوب برام باز نميشه ولي از ويكي كه خوندم توضيح داده بود كه وارد غاري ميشي و مسيرش از اونجاست ولي من غارهاي اونجا رو زير و رو كردم ولي نشد كه تشد!يادتونه مسيرش رو برام توضيح بديد ?!
ببین غار رو یه خورده سخته دقیق بگم کجاست...
ببین یادته که کجا رفتی برای اولین بار با Adam و Eve روبرو شدی؟ همونجایی که میری توی غارها و با Alien های مرده روبرو میشی. دقیقا بالای ورودی این غار هست مسیر. خیلی بالا توی یه لوله که داره ازش آب میریزه بیرون. برای رفتن داخل این لوله باید بری بالاترین جایی که میتونی بری و هیچ راهی به هیچ جا نیست از اونجا. و بپری پایین و از اون Podـت آویزون بشی و سریع بری داخل لوله. دقت کن 2تا از این لوله ها هست که یکی میخوره به Flooded City و اصلا کاری به اون نداریم. یه لوله دیگه که دقیقا بالای اون فضای ایجاد شده توی زمینه که نربون میخوره میره پایین و میره به غارها. بالاترین نقطه شهر میشه.

• Like
Reactions: victor hogo
ببین غار رو یه خورده سخته دقیق بگم کجاست...
ببین یادته که کجا رفتی برای اولین بار با Adam و Eve روبرو شدی؟ همونجایی که میری توی غارها و با Alien های مرده روبرو میشی. دقیقا بالای ورودی این غار هست مسیر. خیلی بالا توی یه لوله که داره ازش آب میریزه بیرون. برای رفتن داخل این لوله باید بری بالاترین جایی که میتونی بری و هیچ راهی به هیچ جا نیست از اونجا. و بپری پایین و از اون Podـت آویزون بشی و سریع بری داخل لوله. دقت کن 2تا از این لوله ها هست که یکی میخوره به Flooded City و اصلا کاری به اون نداریم. یه لوله دیگه که دقیقا بالای اون فضای ایجاد شده توی زمینه که نربون میخوره میره پایین و میره به غارها. بالاترین نقطه شهر میشه.
اينجا رو ميدونم منظورم اونجايي هست كه تو كوعستEmils memories
ميريم دنبال اون رز هاي درخشان كه يكيش تو منطقه desert ( همون منطقه كويريه) هست اونو نميتونم راهشو بيدا كنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or