NieR بهار 2010 عرضه می شود.

Silent Death

کاربر سایت
nier.jpg

شرکت Square Enix اعلام کرد بازی NieR بهار 2010 برای هر دو کنسول PS3 و XBOX 360 عرضه می شود.

شات های جدیدی از بازی به همراه کاور (باکس آرت) نیز امروز صبح نشان داده شدند. اما مشخص نیست که کاور متعلق به کدام نسخه است. (NieR: Replicant نسخه ی PS3 و NieR: Gestalt نسخه ی XBOX 360)

اطلاعات بیشتر در مورد بازی در زیر و شات های جدید را اینجا می توانید ببینید:

• سازنده: Cavia Inc

• توزیع کننده:Square Enix

• پلتفرم ها: PlayStation®3 computer entertainment system/Xbox 360 video game and entertainment system from Microsoft
  • سبک: Action-RPG
  • رده بندی (ESRB): هنوز مشخص نیست.
  • تاریخ عرضه به بازار: بهار 2010
برای ادامه مطلب به این صفحه مراجعه کنید.

منبع

اره بازی جالب میاد باشه ولی تا اون موقع ما مشغول بازی های زیادی هستیم شاید اینم از یاد بره ولی من عاشق بازی های فانتیزی هستم

سوال منم هست
...........
چرا نسخه ps3 با x 360 يكم اسمشون فرق داره

فقط اسمشون نیست! ظاهرا کاراکتر نسخه ی PS3 بازی جوانتر هست! نکته ی دیگه اینکه محیط هر دو بازی یکی هست ولی خط داستانیشون فرق داره و از نظر مدت زمان بازی هم فرق دارن. توی نسخه ی PS3 شخصیت اول بازی یه پارتنر (همراه) داره ولی این پارتنر توی نسخه ی 360 نیست! دلایلش رو نمیدونم! :دی

مثل اینکه توی نسخه 360 باید با ان پیر مرده بری، تو نسخه PS3 با ان پسره و دختره (همونی که ... هست!:biggrin1:)!:eek:

اگه دو نسخه با هم واقعا این تفاوت هارو داشته باشن هم خیلی جالبه و هم خیلی مسخره!

بچه ها من یک جای دیگه خوندم Nier G برای ژاپن و Nier R برای غرب هست!

کلا کسی یک اطلاعات دقیق داره؟

چون اینجور که بوش میاد ان دو تا که مشکلات اخلاقی دارن طبق معمول برای PS3 هستن (ژاپن و اینا!!) این پیری مثبته هم برای 360!!

فکر نمیکنم بازی جالبی باشه کلا من از این استدیو cavia اصلا خوشم نمیاد .شاید خیلی ها drag on dragon این شرکت را خیلی دوست داشتند اما من باهاش حال نمیکردم . گرافیک بازی هم که قربونش برم خیلی پایینه برای 2010 .باز جای شکرش باقی برای 360 هم میاد

24fa3qc.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or