PlayStation Ni-Oh

Is1g8.jpg

بعد از سالها بالاخره امروز دوباره از بازی پرده برداری شد. سازنده بازی Team Ninja ـست که سری Ninja Gaiden و Dead or Alive رو در کارنامه خودش داره و با توجه به تریلر میشه امید داشت که یه عنوان با کیفیت دیگه ازشون ببینیم. داستان بازی در زمان سامورایی ها اتفاق میوفته و قراره مبارزه شخصیت اصلی با شیاطین رو نشون بده. هنوز اطلاعات زیادی از بازی منتشر نشده، بجز اینکه بازی انحصاری PS4 ـه و سال دیگه منتشر میشه.

Update:

اطلاعات جدید از بازی منتشر شده:

• در پایین تصویر سمت راست چهار آیکون وجود داره که هر کدوم سبک مبارزه شما رو مشخص میکنند.
  • قابلیت های دفاع و حمله شما به سبکی که انتخاب میکنید بستگی دارند.
  • قابلیت تغییر سبک ها در طول مبارزه و حتی در هوا هم وجود داره.
  • مکان هایی که بازیکنان در اون مردن با کاتاناهای خونین مشخص شده اند.
  • ظاهرا میشه این نقاط رو فعال و با شخصیت های مرده مبارزه کرد که در صورت پیروز شدن Loot خیلی خوبی نصیبتون میشه.
  • مشخص نیست که بعد از فعال کردن این نقاط شما با بازیکن میجنگید (PvP) یا با AI.
  • تعویض سلاح و آرمور به صورت Real Time انجام میشه(بازی متوقف نمیشه) پس بهتره جای امنی رو برای اینکار انتخاب کنید.
  • نیزه در بازی وجود داره و میتونید از اون برای مبارزه با چندین دشمن در آن واحد استفاده کنید.
  • روح های محافظ (Guardian Spirits) ـی در بازی وجود دارند که ویلیام میتونه اونا رو برای مدت محدودی در سلاح خودش قرار بده و از قدرتشون استفاده کنه. روح های مثل گرگ آتشین و جغد آبی رنگ.
  • روح های محافظ بعد از مرگتون ظاهر میشن (شاید راهی برای کمک به بازیکن باشن؟)
  • ممکنه محدودیت برای تعداد دفعاتی که میتونید از این قابلیت استفاده کنید وجود داشته باشه.
  • مجسمه های در بازی هستند که میتونید در اونجا با استفاده از Exp هاتون آپگرید کنید یا روحی که همراهتون هست رو تغییر بدید.
  • در بعضی نقاط ممکنه با روشنایی هایی در محیط روبرو بشید که در صورت وارد شدن به اونها روح هایی ظاهر میشن که میتونید باکشتنشون Loot های خوبی بدست بیارید.
  • باسی که در این دمو نمایش داده شد Onryou نام داره (شیطان انتقامجو) که یک نوع Oni(شیطان) قوی به حساب میاد.
  • خوب شدن و Healing شما به صورت رئال تایم اتفاق میوفته پس باید دنبال یه موقعیت خوب برای انجام اون بگردید.
  • گرگ آتشین قابلیت حمله با استفاده از آتش رو به سلاح ویلیام اضافه میکنه در حالی که جغد آبی به اون اجازه بهبود پیدا کردن رو میده.

تریلر ها:

vn9Qb.jpg

Ni-Oh Official Trailer
1080p

با انتشار اطلاعات جدید پست اول آپدیت میشه.

آخرین ویرایش:
من هنوز season pass بازی رو نگرفتم گذاشتم کامل بیاد با دی ال سی هایه سولز 3 با هم بگیرم:D همین 80 ساعت هم برا من بسه تا هورایزن بیاد تموم کردم بازی رو:D بعدش این باسا اول بازی دست گرمیند تا قلق بازی دستت بیاد بری مرحله 4 یا 6 بازی میفهمی باس یعنی چی:D لازم به تکرار مراحل هم نیست مراحل فرعی رو بری به اندازه کافی ارمیتا گریت میاد تا لول اپ کنی...بعدشم گیمر اونیه که بدون کمک کسی بازی رو تموم کنه:D
اون جریان منتقد هم گفته بود ارزش بازی فقط 25 ساعته نه این که 25 ساعته تموم میشه یعنی میگه فقط 25 ساعت اول بازی فقط ارزش داره بعدش تکراریه:|:|:| خلاصه از این منتقدا زیاد داریم:D
ببخشید فضولی میکنما:) ولی season pass بگیری خییلی به نفعت هست حداقل 5 تا 8 دلار ارزونتر گیرت میاد با کلی تم و اواتار مثلا دوتا DLC بازی سولز 14.99$ هستن هرکدوم که رویه هم میشه 30 دلار ولی season pass 24.99$ قیمتشه که واقعا به صرفه هست.من خودم season pass برای سولز گرفتم به احتمال 90% برای این بازی هم میگیرم تازه این بازی 2 تا شمشیر یه دونه گرز و یه ست خیلی زیبای لباسه سامورایی و نینجا برای اونایی که season pass بگیرن داره که تویه shrine میتونی از قسمته DLC دانلودشون کنی.:)حالا بماند که 3 تا DLC هم داره.:)کلا از بازیهای که اشکه منو در بیاره خوشم میاد گیر میدم پلات بشن :Dمثل BB DS :D:D

ببخشید فضولی میکنما:) ولی season pass بگیری خییلی به نفعت هست حداقل 5 تا 8 دلار ارزونتر گیرت میاد با کلی تم و اواتار مثلا دوتا DLC بازی سولز 14.99$ هستن هرکدوم که رویه هم میشه 30 دلار ولی season pass 24.99$ قیمتشه که واقعا به صرفه هست.من خودم season pass برای سولز گرفتم به احتمال 90% برای این بازی هم میگیرم تازه این بازی 2 تا شمشیر یه دونه گرز و یه ست خیلی زیبای لباسه سامورایی و نینجا برای اونایی که season pass بگیرن داره که تویه shrine میتونی از قسمته DLC دانلودشون کنی.:)حالا بماند که 3 تا DLC هم داره.:)کلا از بازیهای که اشکه منو در بیاره خوشم میاد گیر میدم پلات بشن :Dمثل BB DS :D:D
اینا اصلا اشک دربیار نیشت من نمیدونم چرا این لقب ها رو میدین این بازیا همشون لم دارن و همه باس ها هم نقطه ضعف

اینا اصلا اشک دربیار نیشت من نمیدونم چرا این لقب ها رو میدین این بازیا همشون لم دارن و همه باس ها هم نقطه ضعف
لم داشتن هم دو حالت داره یا شما از کسی یا جایی لمشو یاد میگیری که خوب انتخاب خودت بوده و باعث آسون شدن بازی میشه. پس دیگه تنها سختی که میمونه اجراشه.
یا اینکه خودت میری اینقدر سر باس میمیری تا لمشو پیدا کنی. در نتیجه سخت هست.

حالا اگر شما خیلی حرفه ای هستی و هر باسو تا میبینی لمشو میفهمی اون دیگه بحثش جداس.

من هنوز season pass بازی رو نگرفتم گذاشتم کامل بیاد با دی ال سی هایه سولز 3 با هم بگیرم:D همین 80 ساعت هم برا من بسه تا هورایزن بیاد تموم کردم بازی رو:D بعدش این باسا اول بازی دست گرمیند تا قلق بازی دستت بیاد بری مرحله 4 یا 6 بازی میفهمی باس یعنی چی:D لازم به تکرار مراحل هم نیست مراحل فرعی رو بری به اندازه کافی ارمیتا گریت میاد تا لول اپ کنی...بعدشم گیمر اونیه که بدون کمک کسی بازی رو تموم کنه:D
اون جریان منتقد هم گفته بود ارزش بازی فقط 25 ساعته نه این که 25 ساعته تموم میشه یعنی میگه فقط 25 ساعت اول بازی فقط ارزش داره بعدش تکراریه:|:|:| خلاصه از این منتقدا زیاد داریم:D

نه دوست عزیز منظورش 25 ساعت اول نیست، منظورش اینه که اگه بازی 50 ساعت گیم پلی داره 25 ساعتش ارزش بازی کردن داره و بقیش تکراریه که البته من موافق نیستم.

من خودم حدودا 40 ساعت بازی کردم و اصلا حس تکراری شدن نداشته برام، البته بعضی از ماموریت فرعی هاش یکم تکراری میشه لوکیشن ها و دشمن هاش ولی در مجموع زیاد آزار دهنده نیست.

در ضمن من حدود 10-12 تا باس اولش رو زدم. اتفاقا هیچکدوم لم خاصی ندارن، اکثرشون هم توی همون بار اول زدم. لم اصلی اینه اسلحتون رو بذارید روی High Stance بعد حرکات باس ها رو یاد بگیرید، بعد از اینکه حرکت زدن یه اتک سنگین (مثلث ) بزنید و سریع دش بکنید به سمت عقب. در ضمن توی بخش اسکیل یه گزینه داره که وقتی فعالش کنید موقع roll کردن KI براتون خودبخود ریکاور میشه و اونو فعال کنید کارتون خیلی راحت میشه.

در ضمن سعی کنید همیشه آرمور سبک بردارید و وزنتون از 40 درصد بالاتر نره.

• Like
Reactions: RohFa
دوستان یه توضیح کلی میدین در مورد بازی؟
من نه ار پی جی باز ام و نه هاردکور :D بلادبورن و دارک سولز رو نتونستم بازی کنم.بازی نقش افرینی فقط ویچرو بازی کردم.
با این بازی میتونم ارتباط برقرار کنم?!

لم داشتن هم دو حالت داره یا شما از کسی یا جایی لمشو یاد میگیری که خوب انتخاب خودت بوده و باعث آسون شدن بازی میشه. پس دیگه تنها سختی که میمونه اجراشه.
یا اینکه خودت میری اینقدر سر باس میمیری تا لمشو پیدا کنی. در نتیجه سخت هست.

حالا اگر شما خیلی حرفه ای هستی و هر باسو تا میبینی لمشو میفهمی اون دیگه بحثش جداس.
حالت دوم درسته چون بلاخره باس ها یک حرکت پیش بینی شده دارن و هوش مصنوعی متغیر که تعریف نشده تو بازی ها و بعد از چند بار مردن میشه لم فهمید و یا حرکت باس پیش بینی کرد و تمام

خیر احتمال خیلی زیاد نمیتونی ارتباط بگیری چون اینم یکنور الگو برداری از دارک سولز با یکم چاشنی های نینجا گایدن
یه سری نقدارو خوندم که حس کردم به سختی دارک سولز نباشه...یا قسمت نقش افرینیش کمرنگ تر باشه...
پس منتظر for honor بمونیم :D

یه سری نقدارو خوندم که حس کردم به سختی دارک سولز نباشه...یا قسمت نقش افرینیش کمرنگ تر باشه...
پس منتظر for honor بمونیم :D
ببین مهم ترین نکته ای که این مدل بازی ها دارن صبر و حوصله هست همین .
نباید انتظار داشته باشی با عجله بری همه رو فتح کنی ارتقا لول و انتخاب سلاح و اپگرید های مختلف موثر هست

• Like
Reactions: dooni
دوستان یه توضیح کلی میدین در مورد بازی؟
من نه ار پی جی باز ام و نه هاردکور :D بلادبورن و دارک سولز رو نتونستم بازی کنم.بازی نقش افرینی فقط ویچرو بازی کردم.
با این بازی میتونم ارتباط برقرار کنم?!
قطعا نمیتونی ارتباط برقرار کنی

• Like
Reactions: dooni
نه دوست عزیز منظورش 25 ساعت اول نیست، منظورش اینه که اگه بازی 50 ساعت گیم پلی داره 25 ساعتش ارزش بازی کردن داره و بقیش تکراریه که البته من موافق نیستم.

من خودم حدودا 40 ساعت بازی کردم و اصلا حس تکراری شدن نداشته برام، البته بعضی از ماموریت فرعی هاش یکم تکراری میشه لوکیشن ها و دشمن هاش ولی در مجموع زیاد آزار دهنده نیست.

در ضمن من حدود 10-12 تا باس اولش رو زدم. اتفاقا هیچکدوم لم خاصی ندارن، اکثرشون هم توی همون بار اول زدم. لم اصلی اینه اسلحتون رو بذارید روی High Stance بعد حرکات باس ها رو یاد بگیرید، بعد از اینکه حرکت زدن یه اتک سنگین (مثلث ) بزنید و سریع دش بکنید به سمت عقب. در ضمن توی بخش اسکیل یه گزینه داره که وقتی فعالش کنید موقع roll کردن KI براتون خودبخود ریکاور میشه و اونو فعال کنید کارتون خیلی راحت میشه.

داداش این high stance توضیح میدی چیه و چجوری باید اینکارو انجام داد؟

داداش این high stance توضیح میدی چیه و چجوری باید اینکارو انجام داد؟

باید R1 رو به همراه مثلث بزنی تا بره روی این حالت. البته من این حالت رو بیشتر هنگام مبارزه با باس ها و موجودات غول پیکر استفاده می کنم و برای دشمنای عادی بیشتر از همون mid stance و low stance استفاده می کنم. اونا هم با نگه داشتن R1 و مربع و ضربدر فعال میشن.

• Like
Reactions: mostafawarcraf

داداش وقتی میگه فقط 25 ساعت ارزش بازی داره خب شما بازی رو از اخر شروع نمیکنی که از اول شروع میکنی یعنی 25 ساعت بازی فقط ارزش داره
درمورد توضیحاتت هم من تمام اینایی که گفتی رو میدونم درحقیقت تو فاز بتا من اینا رو بلد شدم:D...این که میگی باس های بازی برات اسونه به نوع بازیت بستگی داره چون تمام باس ها برا من اسونه قرار نیست برا همه هم اسون باشه:) ولی در کل باس های 4 به بعد سختی بیشتری رو نسبت به بقیه باس ها بهت تحمیل میکنه مثل nameless تو سولز 3 که همه چه هاردکور چه مبتدی این باور رو دارن که باس واقعا سختیه حالا برا هاردکورا یک بار تا 3 بار:| برا بعضیا هم 10 بار:D
داداش منظورم رو بد فهمیدی منظورم اینه که سیزن پس بازی ها رو بعد از این که تمام دی ال سی هاش اومدن میگیرم:D

درضمن تو باس سوم موندم:D یه راهنمایی بکنید چطور بزنمش اعصابمو داغون کرده:|
اگه منظورت از باسه سوم همون خون اشام هست این به اتیش حساسه فقط کافیه تا نصف دمجشو بزنی بعدش قدرت ویژت رو فعال کن بقیشو زدی:D سعی هم کن با یه spare رو حالت mid stance بهش ضربه بزنی اینطوری که بعد از هر ضربه ای که میزنه یه لحظه استراحت میکنه همون موقع با مثلت دو یا سه تا ضربه بزن بعد دوباره فاصله بگیر همیشه هم به هر ضربه ای که میزنی قانع باش چون اگه یه لحظه گیرت بیاره یا کل دیمجت رو میزنه یا خونت رو میخوره تا دمیجش پر بشه:D شاید کلا سه تا حرکت رو زمین بیشتر نداشته باشه اونا رو یاد بگیر بعدش بهش صربه بزن:D

• Like
Reactions: Adidas95

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or