PlayStation Ni-Oh

Is1g8.jpg

بعد از سالها بالاخره امروز دوباره از بازی پرده برداری شد. سازنده بازی Team Ninja ـست که سری Ninja Gaiden و Dead or Alive رو در کارنامه خودش داره و با توجه به تریلر میشه امید داشت که یه عنوان با کیفیت دیگه ازشون ببینیم. داستان بازی در زمان سامورایی ها اتفاق میوفته و قراره مبارزه شخصیت اصلی با شیاطین رو نشون بده. هنوز اطلاعات زیادی از بازی منتشر نشده، بجز اینکه بازی انحصاری PS4 ـه و سال دیگه منتشر میشه.

Update:

اطلاعات جدید از بازی منتشر شده:

• در پایین تصویر سمت راست چهار آیکون وجود داره که هر کدوم سبک مبارزه شما رو مشخص میکنند.
  • قابلیت های دفاع و حمله شما به سبکی که انتخاب میکنید بستگی دارند.
  • قابلیت تغییر سبک ها در طول مبارزه و حتی در هوا هم وجود داره.
  • مکان هایی که بازیکنان در اون مردن با کاتاناهای خونین مشخص شده اند.
  • ظاهرا میشه این نقاط رو فعال و با شخصیت های مرده مبارزه کرد که در صورت پیروز شدن Loot خیلی خوبی نصیبتون میشه.
  • مشخص نیست که بعد از فعال کردن این نقاط شما با بازیکن میجنگید (PvP) یا با AI.
  • تعویض سلاح و آرمور به صورت Real Time انجام میشه(بازی متوقف نمیشه) پس بهتره جای امنی رو برای اینکار انتخاب کنید.
  • نیزه در بازی وجود داره و میتونید از اون برای مبارزه با چندین دشمن در آن واحد استفاده کنید.
  • روح های محافظ (Guardian Spirits) ـی در بازی وجود دارند که ویلیام میتونه اونا رو برای مدت محدودی در سلاح خودش قرار بده و از قدرتشون استفاده کنه. روح های مثل گرگ آتشین و جغد آبی رنگ.
  • روح های محافظ بعد از مرگتون ظاهر میشن (شاید راهی برای کمک به بازیکن باشن؟)
  • ممکنه محدودیت برای تعداد دفعاتی که میتونید از این قابلیت استفاده کنید وجود داشته باشه.
  • مجسمه های در بازی هستند که میتونید در اونجا با استفاده از Exp هاتون آپگرید کنید یا روحی که همراهتون هست رو تغییر بدید.
  • در بعضی نقاط ممکنه با روشنایی هایی در محیط روبرو بشید که در صورت وارد شدن به اونها روح هایی ظاهر میشن که میتونید باکشتنشون Loot های خوبی بدست بیارید.
  • باسی که در این دمو نمایش داده شد Onryou نام داره (شیطان انتقامجو) که یک نوع Oni(شیطان) قوی به حساب میاد.
  • خوب شدن و Healing شما به صورت رئال تایم اتفاق میوفته پس باید دنبال یه موقعیت خوب برای انجام اون بگردید.
  • گرگ آتشین قابلیت حمله با استفاده از آتش رو به سلاح ویلیام اضافه میکنه در حالی که جغد آبی به اون اجازه بهبود پیدا کردن رو میده.

تریلر ها:

vn9Qb.jpg

Ni-Oh Official Trailer
1080p

با انتشار اطلاعات جدید پست اول آپدیت میشه.

آخرین ویرایش:
بچه ها الان که داشتم ویکی بازی را نگاه می کردم،فهمیدم که تو بازی اصلا از فیلمنامه کوراساوا استفاده نشده و به جاش از یه داستان کاملا جدید استفاده کردند.:(
کسی لینکی،چیزی به متن اون فیلمنامه یا خلاصش داره؟
ممنون.:)

بازی صداش کلا جاپونیه :دی یا این ویدیو ها که من دیدم جاپونی بود و ساب انگلیسی داشت؟
من این بازی رو 100% میگیرم و 100% هم تجربه ی عالی میشه برام ولی خدایی اگه کلا همه صداش جاپونی باشه سخت میشه داستان ؟
اینا خنده داره به خدا حرف زدنشون. من فیلم the wailing رو داشتم میدیدم فیلم فوق الاده خوب با جو ترسناکیه ولی اینا نحوه حرف زدنشون باعث خنده میشه :دی

اتفاقا دوبله ژاپنی خداااست!:x مخصوصا که اینجا با جو داستان هم کاملا مچ هست! دنیای ژاپنی، شخصیت های تاریخی ژاپنی و ....

ولی فکر کنم دوبله انگلیسی هم داره.
---
بازی که چند روز دیگه میاد، ولی 40 دقیقه گیم پلی هم سونی منتشر کرده:[
قبلا ربع ساعته بود، بعد شد بیست دیقه، نیم ساعت...و حالا هم 40 دیقه! واقعا فاز سونی و اینجور تبلیغ کردن رو درک نمیکنم:|

بازی صداش کلا جاپونیه :D یا این ویدیو ها که من دیدم جاپونی بود و ساب انگلیسی داشت؟
من این بازی رو 100% میگیرم و 100% هم تجربه ی عالی میشه برام ولی خدایی اگه کلا همه صداش جاپونی باشه سخت میشه داستان ؟
اینا خنده داره به خدا حرف زدنشون. من فیلم the wailing رو داشتم میدیدم فیلم فوق الاده خوب با جو ترسناکیه ولی اینا نحوه حرف زدنشون باعث خنده میشه :D
the wailing کره ایه چه ربطی به زبان شیرین ژاپنی داره :D
بازی ژاپنی با زبان ژاپنی یه چیزی فرای تصوره دوبله انگلیسی ارزش کارو میاره پایین :D

یک نقدی که من خوندم طرف میگفت بازی سیستمی بنام برگشت داره که تو لول های مختلف پراکندس برای npc و بازیکن و یکجورایی هر دو طرف تا پای مرگ و حتی با لغزیدن روی زمینم به جنگیدن ادامه میدن و لولش نشون میده تو چه مرحله ای به استقبال مرگ میری و میتونی یک کامبک بزنی از مردن هم بازیکن هم npc
دیگه فکر کنم اینا از اونور بوم افتادن از فرط سختی بازی D فکر کنم به ماه اول نکشه پچ بدن برای درجه اسونتر داخل بازی صدای بازیباز ها اندر غزیب درمیاد دیگه این همه سختی هم ادم افسرده میکنه:|

یک نقدی که من خوندم طرف میگفت بازی سیستمی بنام برگشت داره که تو لول های مختلف پراکندس برای npc و بازیکن و یکجورایی هر دو طرف تا پای مرگ و حتی با لغزیدن روی زمینم به جنگیدن ادامه میدن و لولش نشون میده تو چه مرحله ای به استقبال مرگ میری و میتونی یک کامبک بزنی از مردن هم بازیکن هم npc
دیگه فکر کنم اینا از اونور بوم افتادن از فرط سختی بازی D فکر کنم به ماه اول نکشه پچ بدن برای درجه اسونتر داخل بازی صدای بازیباز ها اندر غزیب درمیاد دیگه این همه سختی هم ادم افسرده میکنه:|

بنظرم بازی سخت نیست اتفاقا، کلا بازی های این سبکی یه خوبی که دارن اینه که هر چه قدر که تو بازی جلو میرید و پیشرفت می کنید چون مهارتتون بالا میره در نتیجه بازی براتون نسبتا آسون تر میشه؛ دقیقا این مورد برای سری Souls هم صدق می کنه. این جور بازی ها کاملا روی مهارت گیمر حساب باز می کنن، مشکل از گیمرهای الان هست که خیلی بی حوصله هستن وگرنه سیستم آموزشی بازی تمام ابزار و امکانات رو براتون شرح میده و شما باید مثل هر کار دیگه ای براش وقت بزارید تا توش ماهر بشید و نمیشه انتظار داشت که اوایل بازی براحتی بتونید دشمنا و باس ها رو پشت سر بگذارید ولی از یه جایی به بعد(مثلا بعد 8-9 ساعت) که قلق بازی دستتون بیاد انقدر جذب گیم پلی میشید که دیگه نمیتونید اون رو رها کنید.

بنظرم بازی سخت نیست اتفاقا، کلا بازی های این سبکی یه خوبی که دارن اینه که هر چه قدر که تو بازی جلو میرید و پیشرفت می کنید چون مهارتتون بالا میره در نتیجه بازی براتون نسبتا آسون تر میشه؛ دقیقا این مورد برای سری Souls هم صدق می کنه. این جور بازی ها کاملا روی مهارت گیمر حساب باز می کنن، مشکل از گیمرهای الان هست که خیلی بی حوصله هستن وگرنه سیستم آموزشی بازی تمام ابزار و امکانات رو براتون شرح میده و شما باید مثل هر کار دیگه ای براش وقت بزارید تا توش ماهر بشید و نمیشه انتظار داشت که اوایل بازی براحتی بتونید دشمنا و باس ها رو پشت سر بگذارید ولی از یه جایی به بعد(مثلا بعد 8-9 ساعت) که قلق بازی دستتون بیاد انقدر جذب گیم پلی میشید که دیگه نمیتونید اون رو رها کنید.
اینا رو که خودم میدونم برادر خودم تجربه NG2 داشتم ولی از سولز ها خوشم نیومد سختی تجربه کردیم ولی این احتمالا دریچه دیگه ای هست

اینا رو که خودم میدونم برادر خودم تجربه NG2 داشتم ولی از سولز ها خوشم نیومد سختی تجربه کردیم ولی این احتمالا دریچه دیگه ای هست
داداش این NG2 تو منظورت همون نیجا گایدن هست دیگه نه؟...برادر این بازی اصلا هاردکور نیست H&N هست هدف تو سری نینجا ها فقط یه اکشن جذاب با گیم پلی مطلوبه که هر درجه سنی بتوه راحت بازی رو بره اصلا نباید با nioh از لحاظ سختی مقایسه بشه که تو میگی من سری نینجا رو داشتم اگه با این دید بری تو بازی با دوتا دشمن اولیه ای که به بازی میخوری فقط همون دوتا اولش دیگه بقیه بماند بازی رو پاک میکنی حتی اگه سری نینجا رو درجه بی نهایت سخت هم بری باز با این قابل قیاس نیست خیلیا رو من میشناسم که تو دارک سولز 3 هنوز تو قسمت اول بازی موندن چیزی که رفتنش فقط 30 دقیقه طول میکشید...این که دیگه سختیش از اونا هم بیشتره...اینطور که تو گفتی اصلا هیچ تجربه ای از سبکایه اینجور بازیا نداشتی تجربه ای که تو از سری نینجا داشتی بدرد nier یا سه گانه خدای جنگ میخوره نه این بازی برادر:D

بازی صداش کلا جاپونیه :D یا این ویدیو ها که من دیدم جاپونی بود و ساب انگلیسی داشت؟
اینا خنده داره به خدا حرف زدنشون. من فیلم the wailing رو داشتم میدیدم فیلم فوق الاده خوب با جو ترسناکیه ولی اینا نحوه حرف زدنشون باعث خنده میشه :D
اگه دقت کرده باشی شخصیت اصلی انگلیسی حرف میزنه:D

داداش این NG2 تو منظورت همون نیجا گایدن هست دیگه نه؟...برادر این بازی اصلا هاردکور نیست H&N هست هدف تو سری نینجا ها فقط یه اکشن جذاب با گیم پلی مطلوبه که هر درجه سنی بتوه راحت بازی رو بره اصلا نباید با nioh از لحاظ سختی مقایسه بشه که تو میگی من سری نینجا رو داشتم اگه با این دید بری تو بازی با دوتا دشمن اولیه ای که به بازی میخوری فقط همون دوتا اولش دیگه بقیه بماند بازی رو پاک میکنی حتی اگه سری نینجا رو درجه بی نهایت سخت هم بری باز با این قابل قیاس نیست خیلیا رو من میشناسم که تو دارک سولز 3 هنوز تو قسمت اول بازی موندن چیزی که رفتنش فقط 30 دقیقه طول میکشید...این که دیگه سختیش از اونا هم بیشتره...اینطور که تو گفتی اصلا هیچ تجربه ای از سبکایه اینجور بازیا نداشتی تجربه ای که تو از سری نینجا داشتی بدرد nier یا سه گانه خدای جنگ میخوره نه این بازی برادر:D
توی کارنانه Team Ninja همون کار NG3 و DOL بوده که زیادم ربطی به اکشن Rpg نداشته حالا تو اسن بازی رفتن اون سمتی یکم البته تو پیش نمایشش هم معلومه بازم تفاوت داره با سری سولز هم نظر وسعت جادو هم از نظر خونریزی و قطع عضو هم از نظر پیشروی که اونجا به قول خودت مناطق وصل بود اینجا خطیه

توی کارنانه Team Ninja همون کار NG3 و DOL بوده که زیادم ربطی به اکشن Rpg نداشته حالا تو اسن بازی رفتن اون سمتی یکم البته تو پیش نمایشش هم معلومه بازم تفاوت داره با سری سولز هم نظر وسعت جادو هم از نظر خونریزی و قطع عضو هم از نظر پیشروی که اونجا به قول خودت مناطق وصل بود اینجا خطیه
داداش درسته تو بعضی از المان های گیم پلی و جادو تا حدی مشابه هست(یعنی میشه گفت فقط اومده الهام گرفته از اونا, چیزی که خیلی از سازنده ها تو بازیشون انجام میدن) ولی نگاه اصلا قابل قیاس نیستن سری نیجا چیزی شبیه بایونیتا و DMC و بازی های هم سبک ایناست ولی nioh فقط با سری سولز و بلاد مقایسه میشه...من الان درکت میکنم تو هیچ کدوم از سری های سولز یا بلاد رو نرفتی اگه رفته بودی اصلا مقایسه نمیکردی چون تفاوتشون تو 5 دقیقه اول مشخص میشه برا همین توضیح دادنش برات یه خورده سخته:D...
ولی داداش یه چیزی هم بهت بگم چون تو سری سولز رو نرفتی اونم بخاطر سختی خیلی زیادش که برا خیلیا منطقی نیست و فقط بخاطر این که تو بعضی از المان ها شبیه سری نینجا هست طرف بازی نرو هم پولتو حروم میکنی هم اعصاب خودت رو:D اول برو ببینن میتونی با سبکش کنار بیایی بعدش بخرش

داداش درسته تو بعضی از المان های گیم پلی و جادو تا حدی مشابه هست(یعنی میشه گفت فقط اومده الهام گرفته از اونا, چیزی که خیلی از سازنده ها تو بازیشون انجام میدن) ولی نگاه اصلا قابل قیاس نیستن سری نیجا چیزی شبیه بایونیتا و DMC و بازی های هم سبک ایناست ولی nioh فقط با سری سولز و بلاد مقایسه میشه...من الان درکت میکنم تو هیچ کدوم از سری های سولز یا بلاد رو نرفتی اگه رفته بودی اصلا مقایسه نمیکردی چون تفاوتشون تو 5 دقیقه اول مشخص میشه برا همین توضیح دادنش برات یه خورده سخته:D...
ولی داداش یه چیزی هم بهت بگم چون تو سری سولز رو نرفتی اونم بخاطر سختی خیلی زیادش که برا خیلیا منطقی نیست و فقط بخاطر این که تو بعضی از المان ها شبیه سری نینجا هست طرف بازی نرو هم پولتو حروم میکنی هم اعصاب خودت رو:D اول برو ببینن میتونی با سبکش کنار بیایی بعدش بخرش
من برای سختی بازی نکردم کلا سری سولز نرفتم چون ترسیدم اونجا گیج بشم چون خطی نبود این ولی خطیه خوبه

• Like
Reactions: blechh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or