Ni-Oh بازی جدید Team Ninja به صورت انحصاری برای PS4

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Heska

کاربر سایت
در طی مراسم «Playstation Experience» معلوم شد، بازی جدید استدیو «Team Ninja» یعنی «Ni-Oh» که به صورت انحصاری برای «PS4» معرفی شده بود، در غرب نیز عرضه خواهد شد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

[video=aparat;iTnoX]http://www.aparat.com/v/iTnoX[/video]

این بازی در اصل برای «Playstation 3» درحال توسعه بود و در مراسم «E3» سال 2005 معرفی شد. بازی به تهیه کنندگی «Kou Shibusawa» و بر پایه اسکریپت «Oni» که توسط «Akira Kurosawa» نوشته شده، درحال ساخت است.

بازی Ni-Oh در قرن 16 و در کشور ژاپن اتفاق می‌افتد. تاریخ عرضه بازی هنوز مشخص نشده‌است.

منبع

آخرین ویرایش:
بازی یه ترکیب از نینجا گایدن و دارک سولز هست....گیم پلی،شمشیر زنی و تکه کردن دشمنا شبیه نینجا گایدن و سیستم آنلاین و مکانیزمای rpg شبیه دارک سولز
به نظر که بد نمی یومد ولی باید اطلاعات بیشتری منتشر بشه ببینیم چطوریه

.

حال کردم با تریلرش اما کاش یکی هم میومد به دل خون ما توجه میکرد و Tenchu Z جدید میساخت یعنی وقتی اینجور بازی ها رو میبینم بد دلم خون میشه برای Tenchu Z و AFRO حالا Afro ساختن شماره های بعدیش گند زندن اما Tenchu Z لعنتی واقعا اصل حال بود روی 360 یعنی باهاش زندگی کردم .:x

حال کردم با تریلرش اما کاش یکی هم میومد به دل خون ما توجه میکرد و Tenchu Z جدید میساخت یعنی وقتی اینجور بازی ها رو میبینم بد دلم خون میشه برای Tenchu Z و AFRO حالا Afro ساختن شماره های بعدیش گند زندن اما Tenchu Z لعنتی واقعا اصل حال بود روی 360 یعنی باهاش زندگی کردم .:x

وای گفتی Tenchu Zچقدر حال میکردم با این بازی خدا کنه نسخه جدیدشو معرفی کنن
ولی بیشتر از اون من با Shinobido حال میکننم یعنی میشه معرفی شه:((:((
واقعا تو این سبک ها نمیدونم دیگه چرا بازی معرفی نمیشه
Shinobido_Way_of_the_Ninja.jpg

یادش بخیر عشق بود این بازی:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or