Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom به PC می آید

raya2

کاربر سایت
3186124-ninokuni2.jpg

رییس شرکت Level-5 آقای Akihiro Hino تایید کرد که بازی Ni no Kuni II: Revenant Kingdom برای PC نیز منتشر خواهد شد (علاوه بر PS4) و گفت که عرضه ی نسخه ی PC, دسترسی به این بازی را برای افراد بیشتری در آنسوی آبها فراهم می کند.

من فکر می کنم که بازیهای ما باید تجربه ی بزرگ و مشابه ای را عرضه کند, چیزهایی مانند یک جهان باز و سیستم مبارزه ای بدون استرس. در واقع باید برای تمام گیمرها احساسی مشابه ای تزریق کند.

بنظر می رسد Level-5 می خواهد Ni no Kuni 2 را بجای عرضه ی انحصاری در بازارهای ژاپن, در اختیار مردم تمام جهان قرار دهد.

ما بر حساسیت های جهانی در این مورد واقفیم. برای مثال در شماره ی اول بازی, ما شخصیتی داشتیم که Manzai کار بود. (نوعی نمایش سنتی ژاپنی), ولی حالا که قرار است بازی بطور همزمان در ژاپن و غرب منتشر شود, ما تمام سعی خود را میکنیم تا بازی برای همگان قابل فهم باشد.

KvDzspjzDH68YgYhyjUtwD-650-80.jpg

Bandai Namco بعنوان ناشر این بازی, هنوز تاریخ انتشار دقیقی تعیین نکرده ولی گفته که بازی در سال 2017 منتشر خواهد شد.

Code:
http://www.gamespot.com/articles/ni-no-kuni-2-revenant-kingdom-pc-version-announced/1100-6447231/

دیگه به لطف استیم ، پی سی هم به لیست پلتفرم های اصلی اضافه شد.
فروش خوب بازیها روی استیم ، ناشرهای ژاپنی رو مجاب کرده بازیشون رو واسه پی سی هم عرضه کنند.
از قسمت اول بازی هم بچه ها خیلی تعریف کردند.امیدوارم نسخه دوم هم به همون خوبی نسخه اول باشه و ما پی سی بازها هم در کنار پلی استیشن بازهای باحال از بازی لذت ببریم.

مبارک pc بازا ... امیدوارم از این قفلا هم نداشته باشه ملت راحت بزنن بر بدن ... ولی اینا که میخوان ادمای بیشتری یازی رو تجربه کنن چرا برای xbox نمیدن بازی رو ... ایکس باکس رسما jrpg که هیچی حتی بازی ژاپنی پسند هم نداره ...

یکی از بهترین خبر هاییه که تازگیا اومده :دی شدیدا خوشحال شدم :دی
با اینکه FFXV در حد انتظارات عمل نکرد ولی خیلی دوست دارم اون رو هم برای پی سی بدن ، اون موقع دیگه چیزی نمیخوام :دی

Nioh ناشرش سونیه
اگر اشتباه نکنم ناشر این بازی Koei Tecmo هست و توزیع کننده بازی تو خارج از ژاپن سونی. البته من خیلی پیگیر این بازی نیستم.

اگر اشتباه نکنم ناشر این بازی Koei Tecmo هست و توزیع کننده بازی تو خارج از ژاپن سونی. البته من خیلی پیگیر این بازی نیستم.
همین سود و سود جویی ها بود که کیفیت کلی بازی ها و خیلی از فرانچایز ها رو خیلی اورد پایین .
امیدوارم دولوپر ها به این نتیجه برسن در چه شرایطی میتونن بهترین و با کیفیت ترین بازی رو بسازن ..بعد به سود و منفعت فکر کنن

حتی اگه ناشر nioh تو ژاپن خود تکمو باشه بازم انحصاریه چون نسخه pc همون طور که بعضی سازنده ها میگن برای غربه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or