شایعه NGP و کاهش RAM ؟

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

41511422069271985466.jpg

همون سایتی که اولین بار اطلاعات صحیحی از امکانات NGP داده بود , این بار خبر از کاهش RAM کنسول دستی سونی داده. به گفته این سایت , RAM کنسول NGP از 512MB به 256MB کاهش پیدا کرده ولی گرافیک کنسول فرقی نکرده و همون 128MB هست. همچنین 16GB حافظه داخلی نیز برداشته شده و به جای اون از حافظه های خارجی ارزان تر استفاده میشه.
مطمئنآ این موضوع به خاطر حفظ قیمت کنسول هست تا قابلیت رقابت با 3DS رو داشته باشه. طبق گفته همین سایت , مدل های بدون 3G این کنسول قیمتی نزدیک به 3DS دارن که حدس زده میشه 250 تا 300 دلار باشه.
هنوز مشخص نیست این شایعه درست هست یا نه ولی احتمال درست بودنش بیشتر از نبودنش هست !

آخرین ویرایش:
کلآ تا جایی که یادمه سونی هیچ وقت به صورت رسمی RAM کنسول رو نگفته بود ! ولی اینکه نصف بشه , باعث میشه دیگه بیشترین قدرت رو توی وسایل دستی نداشته باشه (البته من کلآ در زمینه وسایل دستی اطلاعاتم خوب نیست و شاید اشتباه میکنم !)
هرچند هنوز دو برابر رقیبش 3DS هست !

اینم یه سری مقایسه جالب :

PS3: 256 System + 256 VRAM (Something like 52 MB for the OS)
360: 512 Unified (32 MB for the OS)
3DS: 128 (32 MB for the OS)

PS2: 32MB RAM / 4MB VRAM
PSP: 32MB RAM / 2MB VRAM
PS3: 256MB RAM / 256MB VRAM
NGP: 256MB RAM / 128MB VRAM

اگه با این حرکت از گرافیک بازی ها زده بشه من زیاد مشکلی ندارم، اما اگر به کارایی OS ضربه بزنه و نتونه امکانات درست و حسابی Tablet رو انجام بده خاک بر سر سونی.

256 mb رم برای کنسول خانگی کفاف میده , چه برسه به کنسول دستی !

من یکم که تحقیق کردم متوجه شدم درسته RAM 256 برای کنسول های خانگی کفایت میکنه ولی اون RAM تمرکزش روی اجرای بازی هست ولی تو کنسولهای دستی که هم قراره کار موبایل رو انجام بدن هم تبلت و چند کار با هم صورت میگیره به نظر باید بالاتر باشه
مثلا RAM گوشی X10 حدود 512 هست و با وجود اینکه CPU گوشی هم 1GH هست بازم کم میاره

حالا دقیق در این مورد نمیدونم

یعنی رسما میشه همون PSP و میشه ازش فقط برای بازی استفاده کرد.

من تو فکر بودم بیاد انشاالله هک بشه، بشه اندروید تبلت ریخت روش :دی.

علاوه برتاثیر گذاشتن رو کارایی های OS باعث میشه کیفیت تکسچر ها تو بازی کمتر بشه.
واقعا سونی نباید دست به همچین اشتباهی میزد...

این یعنی حجم اطلاعات کمتر واسه پردازش تو زمان یکسان ! میشه گفت بیشتر رو سرعت و مولتی تسکینگ که فک نکنم داشته باشه تاثیر داره و روی گیم تاثیر کمتری داره ...

دیگه ios هم مولتی تسکینگ داره اونوقت این نداشته باشه؟

من فک نمیکنم کار کردن با os ِش اصن جالب باشه چه برسه به مولتی تسکینگ :دی باید صبر کرد و دید !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or