NFS Rivals : Marcus Nilsson در یکی از کنسولهای نسل بعد کمی بهتر است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Need_for_Speed_Rivals.jpg

تهیه کننده اجرایی استدیو Ghost Games آقای Marcus Nilsson معتقند که بازی Need For Speed Rivals در کنسول های نسل بعد از گرافیک بهتری بهره خواهند برد اما ایشان از اینکه بگویند دقیقا کدام کنسول صرف نظر می کنند.
سخنان ایشان در VideoGamer:
چیزی که ما هم اکنون داریم در کنسول ها می بینیم کمی قوی تر از چیزی است که برای مدت زیادی مد نظر ما بود.مخصوصا یکی از آنها. اما نخواهم گفت کدامیک. این باعث خوشنودی من است. اما در واقعیت فکر می کنم هر دو برابر خواهد بود
آقای Nilsson حاضر نشدند به این پاسخ دهند که این کنسول آیا PS4 است یا خیر. یک سوال از ایشان پرسیده می شود: "آیا بدین معنی است که نسخه PS4 بهتر از Xbox One خواهد بود؟"
پاسخ:
من فکر می کنم هر دو مساوی باشند. اما باز هم به نظرم یکی از آنها کمی بهتر خواهد شد.
با توجه به اینکه مشخصات سخت افزاری این دو کنسول تقریبا یکسان می باشد، PS4 از حافظه GDDR5 بهره می برد که بهتر از DDR3 کنسول Xbox One می باشد.طبق صحبت های ایشان احتمالا سازندگان third-party در آینده از قدرت اضافه PS4 بهره خواهند برد تا اینکه کیفیت یکسانی برای کنسول های مختلف عرضه کنند.
Need For Speed Rivals در هنگام عرضه هر دو کنسول Xbox One و PS4 قابل خریداری می باشد.
Videogamer

ديگه اول نسلي همچون حرف هايي عجيب و خنده داره! حالا نتونستن روي هردو سخت افزار گرافيك مشابه اي رو عرضه كنن دليل بر ضعف سخت افزار بين دو كنسول نيست ، تقصير خودشونه كه نتونستن

با همين حرف سيل عظيمي از شعارهاي كوبنده به سمت X1 سرازير ميشه ( از طرف بچه هاي BC ) و در اوج غرور و نشاط PSفنا اين بابا مياد ميگه كه نسخه برتر X1ـه:d به هرحال ارقام چند صد درصدي مايكرو رو كه نميشه ناديده گرفت!

یه جورایی دارم احساس سونی فنهای گرامی رو تو این نسلی که گذشت درک میکنم:(:d

آره حس بدیه! آنچارتد ها، گاد او وار ها، The Last of Us، Heavy Rain، GT و عناوین بزرگ دیگه ای که اسم بردنش تبدیل به طومار میشه رو باید بزاریم کنار و وارد نسل جدیدی از بازی ها بشیم. این حس کاملا بد و سنگین هست.

هرچی که باشه بهتر از f5 نیست که

به خدا این دوتا فرق دارن باهم

جدیدا تصمیم گرفتم پستایی که کاربراشون فقط 360 دارن رو نخونم

اگه اینجوری بخوای مقایسه کنی به نظر من Project Cars که برا این نثل میاد از هر دوتاشون بهتره

با احتساب Infinite Power of Cloud کذایی معلومه که روی Xsh*t بهتر میشه :bighug:

اصلا Xbone با Infinite Power of Cloud برنده نسل بعد میشه :bighug: 600 برابر پویا تر :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or