NFS : Most Wanted بعدی رسما توسط EA رونمایی خواهد شد !!

SGT-Amir

کاربر سایت
EA رسما در لیستی از بازیهایی که قرار است در E3 از انها رو نمایی شود، رسما از معرفی شدن NFS: Most Wanted 2 پرده برداری کرد!
همچنین گفته شده است که Dead Space 3 در لیست حضور دارد ولی فعلا اطلاعاتی در دسترس نیست .

nfs-most-wanted-cri.jpg

لیست بازیهای EA :

*********** 3 : Close Quarters - Armored Kill ( PC PS3 X360

Crysis 3 ( PC PS3 X360

FIFA 13 ( PC PS3 X360

Madden NFL 13 ( all platforms

Medal of Honor: Warfighter ( PC PS3 X360

NBA LIVE 13 ( PC PS3 X360

NCAA Football 13 ( PS3 X360

NHL 13 ( PS3 X360

Sim City ( PS3 X360

STWOR ( PC

آخرین ویرایش:
سری ان اف اس هیچوقت داستانی به خودش ندیده بود تا قبل از موست وانتد
حالا معلوم نیست چرا همه نگران داستان این سری هستند ..
شما قبل از 4 سال پیس ان اف اس بازی نکرده بودین ؟؟؟
یه ریسینگ خوب باشه با یک شهر بزرگ و یک تیونینگ فوق العاده (بهتر از آندرگراند 2)
همه چیز حلـــه واسه ان اف اس فن ها
گور بابای داستان هم کرده !!! :cheesygri

حرفتون رو قبول دارم ولی mw به خاطر داستانش که اولین بار در این سری همچین داستانی داشت و سورپرایز هم بود اخرش;)خیلی معروف شد.
تیونینگش هم خوب بود من اوایل یه بنز خریدم تا اخر داشتم با همون میرفتن به خاطر تیونینگ .واقعا برای من بهترین ریسینگ حساب میشه چون همه چی داره.
ریسینگ دیگه ای بازی نکردم چه برسه به nfs:d.

من نمی دونم criterion کی می خواد سر عقل بیاد و یه Burn Out خفن به ما تحویل بده؟ واقعا مزه ی Paradise هنوزم زیر زبونمه!
در کل امیدوارم این MW هم مثل نسخه ی اول شاهکار از آب در بیاد. (البته criterion بازی بد نمی سازه!)

یکی می تونه به من دلیل نگذاشتن تیونینگ برای یک ریسینگ آرکید رو بگه؟اونم بازی که اصلا به خاطر تیونینگش خیلی معروفه

دوست عزیز فهمیدی به منم بگو! EA_ه و سیاست های عجیب و غریبش دیگه.

سری ان اف اس هیچوقت داستانی به خودش ندیده بود تا قبل از موست وانتد
حالا معلوم نیست چرا همه نگران داستان این سری هستند ..
شما قبل از 4 سال پیس ان اف اس بازی نکرده بودین ؟؟؟
یه ریسینگ خوب باشه با یک شهر بزرگ و یک تیونینگ فوق العاده (بهتر از آندرگراند 2)
همه چیز حلـــه واسه ان اف اس فن ها
گور بابای داستان هم کرده !!! :cheesygri
کوروش خو گفتن مثل اینکه بازی تیونینگ نداره. :|
پَ کوفت داره؟ :-/
من یه NFS خفن با قابلیت تیونینگ کامل میخوام. :(( کجایی Most Wanted? :|

آقا این تایید شده که تیونینگ نداره ؟ با منبع لطفاً
پ.ن : اگه تیونینگ نداشته باشه حتی نیازی به نگاه کردن تریلرش هم نیست , اگر گیم پلی خدایی هم داشته باشه و ماورای همه ی آرکید ریسنگ ها باشه باز هم از همین الان بای بای

پ.ن : اگه تیونینگ نداشته باشه حتی نیازی به نگاه کردن تریلرش هم نیست , اگر گیم پلی خدایی هم داشته باشه و ماورای همه ی آرکید ریسنگ ها باشه باز هم از همین الان بای بای

چــرا؟! من هنوزم دارم NFS HP بازی میکنم، به نظرم خیلی هم فوق العاده است! 100% اگه تیونینگ داشته باشه خیلی بهترتره ولی به نظر من گیم پلی خوب بدون تیونینگ ارزشش بیشتر از یه گیم پلی معمولی با تیونینگه . . . !

ماهیت MW تعقیب و گریزای سنگین با پلیس ، کاستومایز کردن ماشین و چرخ زدن تو محیط بازی هست چیزی به غیر ازین مطمئنا نمیتونه اون تجربه شیرین رو تکرار کنه .

یکی می تونه به من دلیل نگذاشتن تیونینگ برای یک ریسینگ آرکید رو بگه؟اونم بازی که اصلا به خاطر تیونینگش خیلی معروفه
حماقت EA ! به همین دلیله که تا الان HP و The Run رو بازی نکردم

والا احسان تا اونجايي كه از ماركتينگ شركت ها و استديو ها بعد از چند سال خبر دارم حتي تو يكي از عكسهايي كه از بازي ليك شده ، حتي يه ماشين تيونينگ شده هم وجود نداره و اگه قرار بود وجود داشته باشه الان بايد ماشين ها و باكس ارت بازي با تيونينگ باشه !!!

NFS HP خوب بود ولی عالی نبود ببینیم بعد از سال ها NFS بهمون میچسبه یا نه ...
به نظر من شاهکار بود من خودم از بچگی عاشقhpبودم باhp2زندگی کردم ولی تو این چند سال همش گند زدن ولیhp2010منو باز امیدوار کرد.اون سالم بهترین ریسینگ سال شد رقیبشم بازی افسانه ایgt5بود:دی

والا احسان تا اونجايي كه از ماركتينگ شركت ها و استديو ها بعد از چند سال خبر دارم حتي تو يكي از عكسهايي كه از بازي ليك شده ، حتي يه ماشين تيونينگ شده هم وجود نداره و اگه قرار بود وجود داشته باشه الان بايد ماشين ها و باكس ارت بازي با تيونينگ باشه !!!

البته MW خیلی تیونینگاش مثل Underground ضایع نبود! منظورم اینه که توی UG ماشین خیلی قشنگ معلوم بود تیونینگ شده ولی MW بعضی وقتا نمیشد فهمید این موضوع رو!
یکی از خصوصیات جالبه MW به نظرم زردمبو بودن بازی بود! بازی توش بیش از حد رنگ زرد به کار رفته بود!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or