NFS : Most Wanted بعدی رسما توسط EA رونمایی خواهد شد !!

SGT-Amir

کاربر سایت
EA رسما در لیستی از بازیهایی که قرار است در E3 از انها رو نمایی شود، رسما از معرفی شدن NFS: Most Wanted 2 پرده برداری کرد!
همچنین گفته شده است که Dead Space 3 در لیست حضور دارد ولی فعلا اطلاعاتی در دسترس نیست .

nfs-most-wanted-cri.jpg

لیست بازیهای EA :

*********** 3 : Close Quarters - Armored Kill ( PC PS3 X360

Crysis 3 ( PC PS3 X360

FIFA 13 ( PC PS3 X360

Madden NFL 13 ( all platforms

Medal of Honor: Warfighter ( PC PS3 X360

NBA LIVE 13 ( PC PS3 X360

NCAA Football 13 ( PS3 X360

NHL 13 ( PS3 X360

Sim City ( PS3 X360

STWOR ( PC

آخرین ویرایش:
کافیه فقط سری مسابقه هاش مثل همون 15 تا رقیب و بلک لیست باشه + شخصیت دختر چرت و پرت نیارن. همون Mia بیاد + ادامه داستان اون افسر پلیس، بازی تضمین شدست

---------- نوشته در 01:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:44 AM ارسال شده بود ----------

اشتباه نوشته

بله حرفت درسته اگه حتی همون black list قدیم هم باشه بازم معرکه میشه ولی متاسفانه تجربه و سابقه ی درخشان EA نشون داده که این شرکت دنبال تضمین جیب مبارک هست نه بازی....!!!!حداقل این رو تو سری NFS ها به زیبایی هرچه تمام تر نشون داده...!!!!!یعنی کارش ایول داره.!!

اگه قرار از اون فیلم های به سبک MW1 نداشته باشه همون بهتر منتشر نشه

مخصوصا کربن که دموهاش واقعا بازی رو جذاب کرده بود و باعث شده بود آدم یه امیدی به ادامه بازی داشته باشه
منکه فقط به عشق اون دختره تو کربن بازی رو با عشق و امید ادامه میدادم :d
نه اینکه تمام کارش تو بازی بشه این که گیم پلی یه ماشین کامپیوتری رو به عهده بگیریم

اگه قرار باشه یه بازی باشه بدون داستان و اون فیلم های معروف بازی من ترجیح میدم با همین پراید خودم تو خیابون رانندگی کنم تا یه BMW تو بازی :d گیم پلیش هم خیلی طبیعی تره :d
درکل اگه اون دموها و داستان های قبلی مثل MW و کربن رو نداشته باشه عمرا نخرم

از کی تا حالا داستان شده یک عنصر مهم در یک بازی ریسینگ ؟!
ضمنا ، اگر این Criterion نبود الآن NFS قاطی باقالی ها بود ؛ NFS HP فوق العاده بود ...

از زمان mw:d.
همون داستان ساده ران هم ادم رو به ادامه بازی ترغیب میکرد چیزی که من در hot pursuit ندیدم.میدونم نمرات hot pursuit بهتره ولی به نظر من mw رو کرایتریون نسازه بهتره مگر اینکه با داستان باشه.

همون داستان ساده ران هم ادم رو به ادامه بازی ترغیب میکرد چیزی که من در hot pursuit ندیدم.میدونم نمرات hot pursuit بهتره ولی به نظر من mw رو کرایتریون نسازه بهتره مگر اینکه با داستان باشه.

چی میگی داداش؟ داستان؟ یارو اندازه جلبک حالیش نمیشد و فقط داشت با 300 نفر مسابقه میداد! این کجاش داستانه؟ یارو از ماشین پیاده میشد! قیافه یارو یه خورده از جلبک اونوتر بود!
QTE داشت! سیستم Drift بازی های Criterion رو نداشت! با سرعت 1000 تا میرفتی و انگار داشتی با فرغون رانندگی میکردی! نیترو استفاده میکردی اصلا نمیفهمیدی بخندی یا گریه کنی!
تنها چیزی که The Run داشت فقط و فقط یه طراحی محیط عالی بود!
Hot Pusruit هم بازسزی از HP قبلی بود که هزارسال پیش اومده بود و فقط مسابقه بود نه داستان!
نکنه از شاهکار هایی مثل Pro Street یا Undercover خوشت میاد؟؟ داداش اگر Run خوب باشه،الان تن MW توی گور داره میلرزه!

خب با توجه به باكس ارت منتشر شده خبري از تيونيگ و داستان نخواهد بود . كلا تا حالا هرچي عكس هم ليك شده و همچنين تو همين باكس ارت نشون ميده هيچ ماشيني تيونينگ نشده و قابليت شخصي سازي نداره . WTF !!!!!

HP خدا بود ولي اين يه قلم جنس رو نبايد اين استديو ميساخت !!!

اینارو ول کنید چه رقابتی بشه بین nba2k و nba live
:-s
ولی من امید وارم به اینکه mw جدید خوب از اب در بیاد البته اگه داستان نداشته باشه که هیچ میشه hot pursuit

خب با توجه به باكس ارت منتشر شده خبري از تيونيگ و داستان نخواهد بود . كلا تا حالا هرچي عكس هم ليك شده و همچنين تو همين باكس ارت نشون ميده هيچ ماشيني تيونينگ نشده و قابليت شخصي سازي نداره . WTF !!!!!
حالا فعلا واسه قضاوت کردن زوده، با چندتا عکس نمیشه فهمید.
HP خدا بود ولي اين يه قلم جنس رو نبايد اين استديو ميساخت !!!
Hot Pursuit خدا بود؟؟!!! بابا صد رحمت به UC ، حداقل یه هیجانی داشت، HP که همش باید گاز میدادی و رعد و برق شلیک میکردی و .. آخر مسخره بازی بود به خدا، حالم رو بد کرد.

حالا فعلا واسه قضاوت کردن زوده، با چندتا عکس نمیشه فهمید.

Hot Pursuit خدا بود؟؟!!! بابا صد رحمت به UC ، حداقل یه هیجانی داشت، HP که همش باید گاز میدادی و رعد و برق شلیک میکردی و .. آخر مسخره بازی بود به خدا، حالم رو بد کرد.

HP بهترين و وفادار ترين عنوان NFS تا حالا بوده و از گند و شت هايي مثل Undercover و prostreet و shift و run يه سر و گردن كه چه عرض كنم يه هيكل بالاتر هست !!

چی میگی داداش؟ داستان؟ یارو اندازه جلبک حالیش نمیشد و فقط داشت با 300 نفر مسابقه میداد! این کجاش داستانه؟ یارو از ماشین پیاده میشد! قیافه یارو یه خورده از جلبک اونوتر بود!
QTE داشت! سیستم Drift بازی های Criterion رو نداشت! با سرعت 1000 تا میرفتی و انگار داشتی با فرغون رانندگی میکردی! نیترو استفاده میکردی اصلا نمیفهمیدی بخندی یا گریه کنی!
تنها چیزی که The Run داشت فقط و فقط یه طراحی محیط عالی بود!
Hot Pusruit هم بازسزی از HP قبلی بود که هزارسال پیش اومده بود و فقط مسابقه بود نه داستان!
نکنه از شاهکار هایی مثل Pro Street یا Undercover خوشت میاد؟؟ داداش اگر Run خوب باشه،الان تن MW توی گور داره میلرزه!

:dدعوا راه انداختم:d.
قبول دارم که داستانش مالی نبود ولی همینم کافی بود و hot pursuit هم میتونست یه همچین چیزی بزاره حداقل دل منو خوش کنه:d که ترغیب بشم به ادامه.
نه من اون دوتا رو اصلا بازی هم نکردم pro street هم که فقط ریس بود بازیش نکردم.mw شاهکار ریسینگ بود و هست و به نظرم با این بازی اینقدر سطح توقعات رو بالا بردن که سخته بهش رسید کربن هم بد نبود ولی در حد mw نبود اینا هم اکثرش به خاطر زرگرپور بود که رفت:((.من دیگه nfs بازی نکردم تا run که اونم به نظرم نسبت به گندای قبلی بهتر بود حداقلش هیجان داشت.
mw هم تو گور نیست هنوزم دارم بازیش میکنم>:d

سری ان اف اس هیچوقت داستانی به خودش ندیده بود تا قبل از موست وانتد
حالا معلوم نیست چرا همه نگران داستان این سری هستند ..
شما قبل از 4 سال پیس ان اف اس بازی نکرده بودین ؟؟؟
یه ریسینگ خوب باشه با یک شهر بزرگ و یک تیونینگ فوق العاده (بهتر از آندرگراند 2)
همه چیز حلـــه واسه ان اف اس فن ها
گور بابای داستان هم کرده !!! :cheesygri

سری ان اف اس هیچوقت داستانی به خودش ندیده بود تا قبل از موست وانتد
حالا معلوم نیست چرا همه نگران داستان این سری هستند ..
شما قبل از 4 سال پیس ان اف اس بازی نکرده بودین ؟؟؟
یه ریسینگ خوب باشه با یک شهر بزرگ و یک تیونینگ فوق العاده (بهتر از آندرگراند 2)
همه چیز حلـــه واسه ان اف اس فن ها
گور بابای داستان هم کرده !!! :cheesygri
چون اسمش MostWantedه همه رو داستانش حساسن :d

بازی های که هر سال 2 نسخه ازشون میاد و کسی هم دیگه اهمیت نمی ده:PES,FIFA,NFS,COD,WWE
همین الان بشینم most wanted بازی کنم ارزشش از این بازی بیشتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or