NFS : Most Wanted بعدی رسما توسط EA رونمایی خواهد شد !!

SGT-Amir

کاربر سایت
EA رسما در لیستی از بازیهایی که قرار است در E3 از انها رو نمایی شود، رسما از معرفی شدن NFS: Most Wanted 2 پرده برداری کرد!
همچنین گفته شده است که Dead Space 3 در لیست حضور دارد ولی فعلا اطلاعاتی در دسترس نیست .

nfs-most-wanted-cri.jpg

لیست بازیهای EA :

*********** 3 : Close Quarters - Armored Kill ( PC PS3 X360

Crysis 3 ( PC PS3 X360

FIFA 13 ( PC PS3 X360

Madden NFL 13 ( all platforms

Medal of Honor: Warfighter ( PC PS3 X360

NBA LIVE 13 ( PC PS3 X360

NCAA Football 13 ( PS3 X360

NHL 13 ( PS3 X360

Sim City ( PS3 X360

STWOR ( PC

آخرین ویرایش:
چند تا نكته :

مگه Criterion نگفته بود داره رو يه ريسينگ كه پر از پرش و تصادف و اين جور چيزاست كار مي كنه ؟!؟ ( تا اونجا كه يادم مياد گفته بود NFS نيست!)

احساس مي كنم عكسي كه منشتر كردن از حالت In-Game ه بازي باشه !!!

اگه تو اين نسخه ، تيونينگ بازي در حد Underground 2 باشه كه حتي برا ماشين سيستم صوتي رديف مي كردي باشه ، كافيه !!!

Ea تایید کرد که بازی توسط Criterion ساخته میشه

:-&
اخه من نمیدونم همه چی از criterion دیدن؟به نظر من که اگه همون بلک باکس میساخت امیدی بهش بود ولی الان دیگه مطمئنم که به نام mw گند میزنن چون کرایتریون تو کار داستان نیست برای همینم از hot pursuit خوشم نیومد و run رو بهش ترجیح میدم.

اخه من نمیدونم همه چی از criterion دیدن؟به نظر من که اگه همون بلک باکس میساخت امیدی بهش بود ولی الان دیگه مطمئنم که به نام mw گند میزنن چون کرایتریون تو کار داستان نیست برای همینم از hot pursuit خوشم نیومد و run رو بهش ترجیح میدم.

من بازي بدون داستان hp رو به داستان run كاملا ترجيح مبدم !! يعني نداشتن داستان بهتر از داشتن همچين داستاني هست !!!

انگار بگی من حمیده خیر آبادی رو به مهتاب کرامتی ترجیح می‌دم.

کافیه فقط سری مسابقه هاش مثل همون 15 تا رقیب و بلک لیست باشه + شخصیت دختر چرت و پرت نیارن. همون Mia بیاد + ادامه داستان اون افسر پلیس، بازی تضمین شدست

---------- نوشته در 01:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:44 AM ارسال شده بود ----------

لول ایا ؟! این بازی لیدش رو pc بود چی شد یهو کنسولیزه شد ؟!؟ :دی

اشتباه نوشته

اصلاً داستان مهم نیست ! 3 چیز براش کافیه !
1- محیط open world که علاوه بر قابلیت ول گشتن یه سری خرت و پرت مخفی هم برای ترغیب گشتن گیمر داشته باشه یا حتی مثل UNDERGROUND 2 بقیه ملت با ماشین تیون تو خیابون ها تک و توک ول باشن نه فقط خودت تنها پرسه بزنی ! (+ قابلیت رد شدن از زیر کامیون ها دی)
2- تیونینگ کااااااااااامل ! قشنگ 99% بازیهای آرکید این نسل فاقدش بودن ! بعلاوه اینکه سیستم تخیلی و مزخرف کربن رو نذارن که هر ماشین تجهیزات و تیون مختلف داشته باشه مجبور بشی از اول با هر ماشین کلی مسابقه بدی ! کافیه مثل MW بشه حتی یه ماشین ساده رو هم تا خرخره تیون کرد ! اینجوری می ترکونه
3- مسابقات هیجان انگیز just like Most Wanted
هر کدوم از اینها رو نداشته باشه یا توش کوتاهی شده باشه خیلی راحت با مغز می خوره زمین !

اصلاً داستان مهم نیست ! 3 چیز براش کافیه !
1- محیط open world که علاوه بر قابلیت ول گشتن یه سری خرت و پرت مخفی هم برای ترغیب گشتن گیمر داشته باشه یا حتی مثل UNDERGROUND 2 بقیه ملت با ماشین تیون تو خیابون ها تک و توک ول باشن نه فقط خودت تنها پرسه بزنی ! (+ قابلیت رد شدن از زیر کامیون ها دی)
2- تیونینگ کااااااااااامل ! قشنگ 99% بازیهای آرکید این نسل فاقدش بودن ! بعلاوه اینکه سیستم تخیلی و مزخرف کربن رو نذارن که هر ماشین تجهیزات و تیون مختلف داشته باشه مجبور بشی از اول با هر ماشین کلی مسابقه بدی ! کافیه مثل MW بشه حتی یه ماشین ساده رو هم تا خرخره تیون کرد ! اینجوری می ترکونه
3- مسابقات هیجان انگیز just like Most Wanted
هر کدوم از اینها رو نداشته باشه یا توش کوتاهی شده باشه خیلی راحت با مغز می خوره زمین !

دقیقا منم میخواستم همین رو بگم :دی
امیدوارم فقط قصد استفاده کردن از اسم محبوب Most Wanted رو نداشته باشن که دیگه واقعا همه از NFS نا امید میشن.

فك كنم دست گيمر تو تيونينگ تو Underground 2 باز تربود تا MW ، اين طور نيست ؟؟؟
حالا جدا از سیستم صوتی و اینا اگر تیون در حد MW هم داشته باشه می ترکونه ! چیزی که بقیه ی NFS های این نسل زیرش زاییدن ! دی
حالا باقیش بماند ! دی

شوکه شدم بدجور منتظرburnoutجدید بودم.ولی اینم بد نیست :دی بازی100درصدopen worldه criterionکهhpروopen worldساخت حالاmwرو نسازه:دی دیونس مگه:دی گرافیک بازی فوق العاده میشه.گیم پلی فوق العاده.مطمن باشن این بازشاهکار میشه شک داشتن به criterionگناه کبیرست:دی

از کی تا حالا داستان شده یک عنصر مهم در یک بازی ریسینگ ؟!
ضمنا ، اگر این Criterion نبود الآن NFS قاطی باقالی ها بود ؛ NFS HP فوق العاده بود ...

به نظرم شما the run رو نرو, بشین gta بزن خیلی بیشتر بهت می چسبه !

----------
همان طور که گفتن hot pursuit یکی از بهترین کارا تو nfs های اخر بود یه نکته خوبی هم که تو کار های criterion هست اینه که این استدیو تقریبا استیل burnout خودشو تو nfs حفظ می کنه هر چند تخریباش به خاطر بحث لایسنس اصلا قابل مقایسه با bo نیست , ولی بازم فن های bo می تونن لذت ببرن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or