Next Generation Cry Engine 3 Vs Unreal Engine 4

به نظر شما در نسل بعد کدام انجین موفق میشود؟؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    89
هردوشون خیلی قوی هستند ولی Cryengine 3 با این که خیلی قدرتمنده خیلی سبک هم هست و فریم دهیش خیلی خوبه
من با همین گرافیکم Crysis 2 رو راحت و روون بازی میکردم

البته اگه Unreal engine 4 مثل نسخه 3 ـش سبک باشه خیلی خوبه!
نسخه 3 ـشم خیلی قوی و سبک بود ولی بازم در مقابل Cryengine 3 هیچی بود

به نظرم نسل بعد کمی با این نسل متفاوت خواهد بود و شرکتها و استدیو های بزرگ سعی میکنن از انجینهای ساخت خودشون استفاده کنن که از هزینه های تمام شدشون کم بشه مثل EA که از فراست بایت در بازیاش استفاده میکنه "که خیلیا به دلایل نامعلومی با این قضیه مشکل دارن"

به نظرم نسل بعد کمی با این نسل متفاوت خواهد بود و شرکتها و استدیو های بزرگ سعی میکنن از انجینهای ساخت خودشون استفاده کنن که از هزینه های تمام شدشون کم بشه مثل EA که از فراست بایت در بازیاش استفاده میکنه "که خیلیا به دلایل نامعلومی با این قضیه مشکل دارن"
به دلایلی؟؟ دلایلش که واضحه پسر
فریم دهی پایین - سنگین بودن
این دودلیل باعث شده ملت گله کنن ولی Cryengine 3 و Unreal engine هر دوتاشون خیلی خیلی سبکن و قدرتمند!

در ضمن بازی هایی که EA میزنه باید حق DICE رو بده چون انجین مال DICE هست هیچ فرقی نداره چه FROSTBITE 2 بخرن چه CRYENGIEN 3 هر دوتاش براشون هزینه داره و بی هزینه نیست!
الان نمونش Crysis که همیشه با Cryengine 3 ساخته میشه و همیشه هم EA نشرش میده ولی BF همیشه با FROSTBITE ساخته میشه و EA نشرش میده چه فرقی کرد؟

به دلایلی؟؟ دلایلش که واضحه پسر
فریم دهی پایین - سنگین بودن
این دودلیل باعث شده ملت گله کنن ولی Cryengine 3 و Unreal engine هر دوتاشون خیلی خیلی سبکن و قدرتمند!

در ضمن بازی هایی که EA میزنه باید حق DICE رو بده چون انجین مال DICE هست هیچ فرقی نداره چه FROSTBITE 2 بخرن چه CRYENGIEN 3 هر دوتاش براشون هزینه داره و بی هزینه نیست!
الان نمونش Crysis که همیشه با Cryengine 3 ساخته میشه و همیشه هم EA نشرش میده ولی BF همیشه با FROSTBITE ساخته میشه و EA نشرش میده چه فرقی کرد؟

اول اینکه وقتی یه انجین سنگین! هست بازی فریم کم یا متغییر میده پس یه دلیل هست نه دو دلیل

دوم اینکه مشکل دوستان چیزه دیگست چون تو بحثاشون هیچوقت به این موضوع اشاره نمیکنن!

سوم اینکه تا جایی که من میدونم DICE زیرمجموعه EA هست و قضیه ـش با کرایتک که یه استدیو مستقل هست فرق داره ...

اول اینکه وقتی یه انجین سنگین! هست بازی فریم کم یا متغییر میده پس یه دلیل هست نه دو دلیل

دوم اینکه مشکل دوستان چیزه دیگست چون تو بحثاشون هیچوقت به این موضوع اشاره نمیکنن!

سوم اینکه تا جایی که من میدونم DICE زیرمجموعه EA هست و قضیه ـش با کرایتک که یه استدیو مستقل هست فرق داره ...
فرقی نمیکنه

الان یک جوری شما میگی EA بیشتر از Frostbite 2 استفاده میکنه!
کو؟؟ یک BF یک The run از فراستبایت استفاده کرد دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه! همون NFS هم نسخه بعدش با Frostbite 2 قرار نیست ساخته بشه:|

---------- نوشته در 01:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:54 AM ارسال شده بود ----------

بله استفاده میکنه ولی نه اونقدری

بیشتر بازی هاش با انجینای دیگس تا FB

فرقی نمیکنه

الان یک جوری شما میگی EA بیشتر از Frostbite 2 استفاده میکنه!
کو؟؟ یک BF یک The run از فراستبایت استفاده کرد دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه! همون NFS هم نسخه بعدش با Frostbite 2 قرار نیست ساخته بشه:|

جنرال، مدال افتخار، army of two بازیای EA هستن که قراره عرضه بشن و از این موتور استفاده میکنن و ممکنه بازیای بعدیش هم همین روال رو داشته باشه ...

چی فرق نمیکنه؟! DICE و کرایتک؟! یعنی EA به شرکت زیرمجموعش پول حق استفاده از انجینشون رو میده؟!

جنرال، مدال افتخار، army of two بازیای EA هستن که قراره عرضه بشن و از این موتور استفاده میکنن و ممکنه بازیای بعدیش هم همین روال رو داشته باشه ...

چی فرق نمیکنه؟! DICE و کرایتک؟! یعنی EA به شرکت زیرمجموعش پول حق استفاده از انجینشون رو میده؟!
از کجا میدونی نمیده!؟ شایدم میده!
اصلا ولش اینجا بحث سر Unreal و Cryengine هست ما داریم سر انجین بیخود Frostbite بحث میکنیم؟

بدون شک کرایسیس گرافیک بالا و جزئیات زنده تری داره ولی مشکل اینجاست که بازی که با کاری انجین ساخته میشه به گرد پای بازی های ساخته شده با انریل نمیرسن

بدون شک کرایسیس گرافیک بالا و جزئیات زنده تری داره ولی مشکل اینجاست که بازی که با کاری انجین ساخته میشه به گرد پای بازی های ساخته شده با انریل نمیرسن
پیاز جعفری انجین چی؟اونم بازی هاش مضخرفه؟:دی
+++++++
اخرش یکی به من نگفتن چرا عکس های C3 بازی این نسل داره با عکس های UE4 موتور بازی سازی نسل بعد مقایسه میشه:|

این نظر شماست!

اصلا از کی تاحالا بازی های اول شخصو با بازی های سوم شخص مقایسه میکنن که شما میگی بازی های آنریل بهتره؟؟
Unreal = 3rd person
Cry = 1st Person

---------- نوشته در 06:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:37 AM ارسال شده بود ----------

پیاز جعفری انجین چی؟اونم بازی هاش مضخرفه؟:دی
+++++++
اخرش یکی به من نگفتن چرا عکس های C3 بازی این نسل داره با عکس های UE4 موتور بازی سازی نسل بعد مقایسه میشه:|
برای اینکه زورش زیاده دیگه

فکر کن الان اینقدر گرافیک داره روی سیستم ها هم فریم دهیش خوب هست! دیگه نسل بعد چی میشه!
بهترین و قدرتمند ترین انجین جهان

فکر نکنم کسی بتونه انجینی قوی تر از این بسازه!

Frostbite که کلا از قافله عقبه | unreal engine 4 هم که فعلا داره با همین نسل Cry engine 3 مقایسه میشه | FOX engine هم فکر نمیکنم بتونه به این برسه

با اینکه کم کرای انجین رو بیشتر دوست دارم و واقعا ازش خوشم میاد اما یه جورایی ته دلم روشنه که انریل بازم از نظر تجاری در مرتبه ی بالاتری قرار میگیره !! 8-|
موفقیت رو از نظر تجاری مّد نظر داشت نظر سنجی دیگه؟ :d

اگه از اینم بهتر بشه دیگه چی میخواین؟:d
sniper-ghost-warrior-2-download.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or