Next Generation Cry Engine 3 Vs Unreal Engine 4

به نظر شما در نسل بعد کدام انجین موفق میشود؟؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    89

majidred2011

< RED PHANTOM >
کاربر سایت
با سلام

به نظر شما نسل بعد کدوم انجین بهتر عمل میکنه؟؟؟

با توجه به این که الان کل کل بین این دو انجین افتاده و رئیس Cry tek گفته Unreal به ما نمیرسه منم این نظر سنجی رو میزارم ببینم چی میشه!

Next-Gen Cry engine 3
CryEngine-3-05.jpg

.
cryengine3l.jpg

.
Capture-602x328.jpg

.
crytek-engine-3-ps4-graphics.jpg

.
CryEngine-3-Demo-Preview.jpg

.
cryengine-3.jpg

.
halo-4-in-cryengine-3-1.jpg

.
crysisnew.jpg

.
sniper-ghost-warrior-2-download.jpg

.
cryengine3_gdc_2009_booklet_console_screenshot1.jpg

.

Unreal Engine 4
.
ff_unreal4_first.jpg
ff_unreal4_first.jpg

.
5475-unreal-engine-4.jpg

.
Unreal-engine-4-trailer.jpg

.
unreal-engine-4-screenshots.jpg

.
Unreal-Engine-4-Screenshot-close-up.jpg

.
UE4-High-Res.jpg

دقت داشته باشید Unreal engine 4 فقط برای نسل بعد طراحی شده ولی Cry engine 3 هر روز در حال آپدیت و پیشرفت است.

عکس های Crysis 3 چرا تو اینا هست؟C3 که بازی این نسله:|
باشه خوب
ولی Cryengine 4 که فعلا برای نسل بعد ارائه نمیشه و با همین Cryengine 3 آپدیت شده کار میکنن

Cryengine 3 فقط فرقش با نسل بعد آپدیتش هست که هر روز داره آپدیت میشه و رئیس Crytek هم گفته ما نیازی به ساخت انجین واسه نسل بعد نداریم چون خود Cryengine 3 خودمون میزنه رو دست Unreal 4

مهم ترین برتری UE4 به تمام های موتور های موجود اللخصوص CE3 عمق و حجم دار شدن تصاویر هست که به نظر من عمده ترین تحول نسل بعد خواهد بود..

CE3 هیچ تحولی رو تو موتورش ارائه نداره همین نسل حاضر هست با کیفیت بالاتر ، شفاف تر و پر جزئیات تر اینها برای نسل بعد که نسل 3D هست اصلا کافی نیست..

من چون کلا عاشق بازی هایی هستم که با موتور آنرئال ساخته میشن اون رو ترجیح میدم ...
کلا فضاهای سرد و خشک رو بیشتر دوست دارم که این موتور خیلی خیلی بهینه است برای به وجود اومدن همچین فضاهایی ...

امکانات cryenigne همین اواسط نسل باسه نسل بعد ساخه شده بود و الانم کاربرد فراوانی داره ، همچنین Cryengine 3 باسه نسل بعد نیومده ولی با آپدیت داره جلو می زنه.

این تایپیک باید تو بخش مقایسه قرار بگیره . نه اینجا ! از مدیران بخواه که جای تایپیک رو عوض کنن . ( اسم تالار رو میخوندی اشتباه نمیزدی ! )

چه نظر سنجی جالبی cry engine چرا اینقدر رای اورده؟:d
البته من خودم هم بهش رای دادم ولی در کل نمیشه الان قضاوت کرد باید از هرکدوم برای نسل بعدی یه بازی یا بیشتر ساخته بشه تا ببینیم چیکار میکنن

این تایپیک باید تو بخش مقایسه قرار بگیره . نه اینجا ! از مدیران بخواه که جای تایپیک رو عوض کنن . ( اسم تالار رو میخوندی اشتباه نمیزدی ! )
آخ راست میگی اشتب شد!
باید تو بخش مقایسه میبود اشتباهی تو این بخش زدم:دی خودم الان فهمیدم:دی فکر میکردم توی بخش مقایسه هست:دی:دی:دی

---------- نوشته در 11:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:55 PM ارسال شده بود ----------

آقا من وقتی داشتم تاپیک میزدم گفتم الان همه میان به Unreal رای میدن میگن خیلی تمیز تره ولی الان میبینم داغون شد بیچاره:دی
ولی شما فکرشو بکنید Cryengine 3 الان همچین گرافیکی واسه Crysis 3 فراهم کرده میخواد نسل بعد چی بشه

من مطمئنم 100 درصد میزنه رو دست Unreal

منم مطمئنم که Cry Engine 3 عجیب میترکونه... بسیار پتانسیل بالایی داره... کرایتک از قدیم یه سر و گردن جلو بودنش رو همیشه واسمون ثابت کرده...!

کیفیت بافتها رو توی کرای انجین ۳ خیلی بیشتر دوست دارم...

موفق باشین...

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or